فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۸۴۶۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۳۰-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۸۴۶۸
انتشار: ۱۳:۲۴ - ۳۰-۰۴-۱۳۹۹

پاسخ منفی دستیار کی‌روش به اسکوچیچ

پاسخ منفی دستیار کی‌روش به اسکوچیچ
از سوی دیگر خبر می رسد یکی از تیم های مطرح لیگ ارمنستان هم که اکنون در رتبه های بالای جدول این لیگ قرار دارد، برای تشکیل تیمی قدرتمند در فصل آینده روی جذب آقاجانیان نظر دارد و پیشنهاد خوبی را به وی مطرح کرده است که مارکار مشغول بررسی این پیشنهاد است.

مارکار آقاجانیان مربی سابق تیم ملی فوتبال ایران و دستیار کارلوس کی روش این روزها در ارمنستان حضور دارد.

به گزارش  خبرآنلاین؛ همزمان با مطرح شدن مباحثی درباره همکاری کریم باقری با دراگان اسکوچیچ در تیم ملی فوتبال کشورمان و احتمال به توافق نرسیدن طرفین برای آغاز همکاری، از داخل فدراسیون خبر رسیده هفته گذشته یکی از مسئولان رده بالای این فدراسیون با مارکار آقاجانیان دستیار سابق کی روش تماس گرفته است. در این تماس او از مارکار درخواست کرده با توجه به جایگاهش در داخل تیم و بین بازیکنان،دوباره به تیم ملی بازگردد اما آقاجانیان پس از جدایی کی روش از تیم ملی علاقه ای به حضور در جمع دستیاران سرمربی کروات ندارد و به همین دلیل این پیشنهاد را رد کرده است.

از سوی دیگر خبر می رسد یکی از تیم های مطرح لیگ ارمنستان هم که اکنون در رتبه های بالای جدول این لیگ قرار دارد، برای تشکیل تیمی قدرتمند در فصل آینده روی جذب آقاجانیان نظر دارد و پیشنهاد خوبی را به وی مطرح کرده است که مارکار مشغول بررسی این پیشنهاد است.

این تیم شانس بالایی برای کسب سهمیه حضور در پلی آف لیگ اروپا دارد و مدیران آن درصدد هستند با تقویت تیم، مارکار را به عنوان سرمربی روی نیمکت بنشانند.

برچسب ها: اسکوچیچ ، تیم ملی
ارسال به دوستان
captcha
زمان واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ مبلغ نهایی واریزی سود برای هر سهامداران مشخص شد؟ وقت تجدیدنظر در نگاه به لبنیات پرچرب رسیده است/ یافته تازه دانشمندان کاهش تعداد اتباع خارجی در ایران/ طرد ۱.۸ میلیون نفر از مهاجران غیرمجاز نابغه ۸ ساله در کلاس شیمی دانشگاه سنگاپور قیمت دلار، طلا، سکه و انواع ارز یک‌شنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ (+جدول) سناتور آمریکایی: ترامپ و شرکت‌های نفتی از جنگ با ایران سود برده‌اند روسیه: آماده حملات گسترده علیه زیرساخت‌های انرژی اوکراین هستیم هشدار سازمان سنجش درباره مغایرت معدل داوطلبان ارشد ۱۴۰۵ غرق شدن ٣ تبعه افغان در ساحل بابلسر عکس یادگاری یک خانوادۀ زرتشتی در حیاط خانه‌شان؛ 140 سال قبل پلیس: دستگیری عامل ارتباطی شبکه‌های معاند در تهران جنگنده F-22 قرار بود به بمب‌افکن مافوق‌صوت تبدیل شود؛ داستان پروژه مرموز FB-22 بقائی: امروز، بیش از همیشه به یادآوری رسالت پیامبر اعظم نیازمندیم آیا بیش‌ازحد پختن مرغ ارزش غذایی آن را از بین می‌برد؟ چرا بیل گیتس، جف بزوس و مارک زاکربرگ دیوانه‌وار زمین می‌خرند؟ / پشت پرده علاقه میلیاردرها به مزارع