فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۴۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۰-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۴۶۸۱
انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۰-۰۶-۱۳۹۹

مالیات مقطوع برای خریداران سکه در سال ۹۷ اعلام شد

مالیات مقطوع برای خریداران سکه در سال ۹۷ اعلام شدمدیرکل امور مالیاتی استان قزوین از تعیین میزان مالیات مقطوع برای خریداران سکه در سال ۹۷ خبر داد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان قزوین، سعید حوائج اظهار داشت: براساس دستورالعمل سازمان امور مالیاتی کشور، تمامی اشخاص حقیقی که در سال ۹۷ اقدام به خرید و تحویل حداکثر ۲۰۰ قطعه سکه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران کرده اما نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی در موعد مقرر قانونی (حداکثر تا اول تیرماه سال ۹۸) اقدام نکرده‌اند، مشمول مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‌های مستقیم اصلاحیه، مورخ ۳۱ تیرماه ۹۴ تعیین شده در دستورالعمل شماره ۵۰۷/۹۸/۲۰۰ مورخ ۱۲ خردادماه سال ۹۸ بوده و این مالیات برابر مقررات قطعی خواهد بود.

وی با اشاره به میزان مالیات مقطوع قابل پرداخت اشخاص حقیقی دریافت کننده سکه براساس تعداد سکه تحویلی در سال ۹۷، افزود: خریداران تا ۲۰ قطعه سکه از مالیات معاف بوده، از ۲۰ تا ۶۰ سکه و به ازای هر قطعه یک میلیون و ۵۰۰ ریال، از ۶۰ تا ۱۰۰ سکه به ازای هر قطعه ۲ میلیون ریال و از ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه نیز به ازای هر قطعه سکه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال مالیات مقطوع تعیین شده است.

این مسوول مالیاتی تاکید کرد: چنانچه اشخاص مورد نظر تاکنون مالیات مقطوع تعیین شده را پرداخت نکرده باشند حداکثر تا ۳۱ شهریورماه جاری می‌توانند با مراجعه به میز خدمت عملیات الکترونیکی مالیاتی به نشانی http://tax.gov.ir ، نسبت به پرداخت مالیات متعلق اقدام تا از تسهیلات مقرر در بخشودگی جرایم مالیاتی با رعایت مقررات مربوط، بهره‌مند شوند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین یادآور شد: در صورت عدم پرداخت بدهی قطعی شده در مهلت تعیین شده، براساس قانون نسبت به وصول بدهی مالیاتی قطعی شده و جرایم بعدی در نظر گرفته شده از طریق عملیات اجرایی اقدام خواهد شد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: مالیات ، سکه
ارسال به دوستان
توهین به دانشوران از سیطره مغول تا صدا و سیما تهدید تندروهای آمریکا علیه دولت های عربی: دوران وسط بازی گذشته، یا با ما و اسرائیل هستید یا با ایران! پیام قدردانی قالیباف از محسنی اژه‌ای: از این گردنه سخت هم عبور خواهیم کرد فرماندار گرگان: فیلم آتش‌زدن تصویر ظریف مال دو ماه قبل است/ به عوامل تذکر داده شد ناسا: برنامه ایجاد پایگاه دائمی فضانوردان در ماه دارم میرم سفر / آیینی به یاد پرویز خرسند با سخن رانی چهره های فرهنگی در تهران پیام قالیباف به فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: این روز‌ها ایران نیاز به همکاری بیشتر و تعامل ویژه دارد/ یکپارچگی باید در سطوح عالی کشور مشاهده شود نماز خواندن رونالدو کنار بازیکنان النصر روسیه و طالبان توافقنامه همکاری نظامی امضا کردند حمایت دبیرکل فدراسیون جهانی از هلال‌احمر ایران علت حادثه در شرکت دماوند انرژی عسلویه اعلام شد درخواست جاسوس سابق اسرائیلی برای استفاده از سلاح های ممنوعه علیه ایران هشدار رگبار و رعد و برق در ۱۱ استان کشف سلاح شیمیایی مخفی دولت بشار اسد شمار مبتلایان به هانتاویروس به ۱۳ تن رسید