۱۰ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۴۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۰-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۴۷۰۲
انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۰-۰۶-۱۳۹۹

برق تهرانی‌ها هم مجانی می‌شود؟

برق تهرانی‌ها هم مجانی می‌شود؟در تهران الگوی کم مصرفی به این شکل است که مشترکین از خرداد تا شهریور اگر هر ماه کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت مصرف داشته باشند مشمول پاداش صددرصد تخفیف می‌شوند.

مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره جزئیات رایگان شدن برق برای مشترکین خانگی اظهار داشت: این برنامه برای مشترکین خانگی است و مشمول مشترکین دیماندی نخواهد شد، مشترکین کم مصرف بستگی به مناطق مختلف جغرافیایی، مناطق گرم و سرد مشمول پاداش کم مصرفی می‌شوند.

وی افزود: مشترکین خوش مصرفی که نسبت به دوره‌های قبل مصرف خود را کاهش دهند می‌توانند مشمول طرح برق امید باشند.

سخنگوی صنعت برق در ادامه گفت: برای مشترکین پرمصرف نیز آموزش‌هایی در نظر گرفتیم، این مشترکین می‌توانند ار مولد خانگی استفاده کنند و در زیر الگو مصرف کنند تا افزایش تعرفه نداشته باشند.

وی پیش بینی کرد که با این برنامه‌ها ۱۰ درصد کاهش مصرف برق خانگی داشته باشیم.

رجبی مشهدی با بیان اینکه‌الگوی مصرف در مناطق مختلف متفاوت است، تصریح کرد: مثلا در تهران الگوی کم مصرفی به این شکل است که مشترکین از خرداد تا شهریور اگر هر ماه کمتر از ۱۰۰ کیلووات ساعت مصرف داشته باشند مشمول پاداش صددرصد تخفیف می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: تا کمتر از ۲ ماه آینده و تا آبان‌ماه جزئیات اجرای طرح به شرکت‌های زیر مجموعه و مشترکین ایلاغ می شود و برای دوره‌های بعد از آن چنانچه طبق الگو مصرف کنند، مشمول پاداش صددرصدی می‌شوند.

برچسب ها: مصرف برق
ارسال به دوستان
معجزه رنگین کمان در سلامت بدن راز سفیدی برف چیست؟ بررسی علمی یک پدیده‌ طبیعی چند کیلومتر تا آرامش؛ معرفی بکرترین جاذبه‌های اطراف تهران پروازی که می‌توانست فاجعه باشد؛ سکوت مرگبار میان کابین و خلبان آب این میوه ها و سبزیجات را نگیرید! قصه‌های نان و نمک(81)/ «یه روز خوب» میاد؟ نمیاد؟ واکنش دفتر رهبر انقلاب به اظهارات سخیف دونالد ترامپ(+عکس) سفر به عصر قاجار؛ عکس نایاب میدان نقش جهان زیر پای قشون نظامی سوگل خلیق: با اکانت فیک از گلشیفته فراهانی دفاع کردم ساغر عزیزی: مادرم فکر می کرد من نه مرد هستم نه زن استرس کدام قسمت بدن را درگیر می‌کند؟ آزادی دانشجویان دانشگاه تهران در پی اعتراضات دیروز فرار از رقابت یا انتخاب راه آسان؟ روایت یک مهاجرت جنجالی در کشتی ایران رئیس اتاق اصناف تهران: جرائم مالیاتی و الزامات جدید در درگاه ملی مجوزها به حالت تعلیق درآمد رئیس کمیسیون تلفیق: ۲۱ میلیارد دلار نفت فروختیم و فقط ۱۳ میلیارد دلار وصول شده