فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۹۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۱-۱۱-۱۳۹۹
کد ۷۶۹۸۹۳
انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۱-۱۱-۱۳۹۹

رییس اتاق بازرگانی تبریز: تعیین اهداف رشد اقتصادی استان ها باید به عهده اتاق های بازرگانی گذاشته شود

رییس اتاق بازرگانی تبریز: تعیین اهداف رشد اقتصادی استان ها باید به عهده اتاق های بازرگانی گذاشته شود

رییس اتاق بازرگانی تبریز گفت: تعیین اهداف توسعه و رشد اقتصادی استان ها باید به اتاق های بازرگانی سپرده شود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز، یونس ژائله در جلسه محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با فعالان اقتصادی استان، آذربایجان شرقی را یکی از استان هایی عنوان کرد که بخش خصوصی در آن فعال بوده و ۸۵ درصد اقتصاد آن در اختیار این بخش است.

وی، استان آذربایجان شرقی را یک استان صنعتی به خصوص فعال در بحث صنایع غذایی دانسته و گفت: میزان صادرات صنعت شیرینی و شکلات استان به ۶۵۰ میلیون دلار رسیده است.ژائله با بیان اینکه اقتصاد باید درونزا باشد، گفت: استان ما در حوزه صنعتی بسیار فعال بوده و محصولات باکیفیتی تولید می کند. در زمینه تولیدات صنعتی یکی از استان های نمونه و کم نظیر در کشور محسوب می شویم.
رییس اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی منابع کمی نداشته و منابع به حد کافی نزد بانک ها وجود دارد، گفت: اما باید توجه کنیم که یک برنامه منسجم اقتصادی وجود نداشته و یک متولی برای تعیین اهداف نداریم تا هر کس به اندازه توان خود در راستای رسیدن به این هدف، گام بردارد.

وی ادامه داد: استان ما یک استان با پتانسیل بالا در حوزه کشاورزی بوده و با وجود یک میلیون و ۳۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و آب لازم، بدترین بهره وری را دارد.

ژائله با بیان اینکه تعیین اهداف توسعه و رشد اقتصادی استان ها باید به اتاق های بازرگانی سپرده شود، گفت: اتاق های بازرگانی باید برنامه ریزی لازم را داشته و بگویند کدام وظایف باید به عهده دولت و کدام وظایف به بخش خصوصی سپرده شود تا بیش از پیش شاهد شکوفایی اقتصادی کشور باشیم.

محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این جلسه بر نقش ویژه فعالان اقتصادی و بخش خصوصی کشور در تصمیم گیری های اقتصادی اشاره کرده و گفت: در تدوین و برنامه ریزی بسیاری از سیاست های مهم همچون سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، سیاست های کلی سرمایه گذاری داخلی و حمایت از سرمایه ایرانی، اقدام به بهره مندی از نظرات فعالان بخش خصوصی شده است.

وی همچنین در ادامه به بیان مشکلات اقتصادی، تحلیل وضعیت کنونی و دغدغه های فعالان اقتصادی و بخش خصوصی پرداخت.

همچنین در این جلسه جمعی از فعالان اقتصادی استان به بیان دغدغه ها و مشکلات خود در حوزه اقتصادی پرداختند.

ارسال به دوستان
captcha
نکونام در نشست خبری سپاهان و تراکتور حاضر نشد تعیین ساعت کاری و دورکاری ادارات فارس در روزهای ۲۷ و ۲۸ مرداد چرا سکته مغزی در ایران زودتر سراغ افراد می‌آید؟ توقیف نفتکش اماراتی در تنگه هرمز یک فینالیست و یک شانس مجدد برای ایران در کشتی فرنگی جوانان جهان دیدار دوباره تیم ملی با ازبکستان پیش‌از روسیه سامانه جدید وام نوسازی مسکن راه‌اندازی شد نیمار به دلیل قانون جدید اتلاف وقت، یک دقیقه از زمین بازی خارج شد طرح ناتو برای جنگ احتمالی با روسیه هفت وزنه‌بردار بانوی ایران برای رقابت‌های جهانی چین به اردو دعوت شدند مقام پاکستانی: مذاکرات برای بازگشایی تنگه هرمز و پایان مسالمت‌آمیز جنگ ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد عذرخواهی بازیگر نقش برادر نقی معمولی پایتخت برای سریالی که بازی کرد (+عکس) ترامپ باز هم ناکام ماند؛ دیوان عالی درخواستش را رد کرد ان هتوی در جمع «افسانه‌های دیزنی» ؛ فروش بیش از 2 میلیارد دلار فیلم‌هایش در سال 2026 سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت