فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۹۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۶-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۹۴۳۸
انتشار: ۰۸:۳۶ - ۲۶-۰۱-۱۴۰۰

بستری ۱۰۵۰ بیمار کرونایی در گیلان

بستری ۱۰۵۰ بیمار کرونایی در گیلانمعاون علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۵۰ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های گیلان بستری هستند، گفت: با توجه به شدت سرایت بیماری، مردم سعی کنند در خانه بمانند.

آبتین حیدرزاده در گفت وگو با ایسنا، از تداوم سیر آرام صعودی بیماران کرونایی استان گیلان خبر داد و اظهار کرد: طی شبانه روز گذشته ۲۲۱ بیمار جدید کرونایی را بستری کردیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۵۰ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های گیلان بستری هستند، افزود: ۱۲۴ نفر در وضعیت شدیدا بدحال قرار دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به اوج گیری بیماری کرونا طی هفته جاری، تصریح کرد: مردم همچنان باید پروتکل های بهداشتی را فوق العاده رعایت کنند و در موارد غیر ضروری از خانه خارج نشوند.

حیدزاده، با بیان اینکه ویروس کرونا در فضای بسته باقی می ماند، عنوان کرد: افرادی که مستعد بیماری هستند نباید بدون ماسک چه در فضای باز و چه در فضای بسته بیش از ۱۵ دقیقه در تماس با هم قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه ماسک زدن و شرکت نکردن در تجمعات کافی نیست، خاطرنشان کرد: با توجه به شدت سرایت بیماری، مردم سعی کنند در خانه بمانند.

معاون علوم پزشکی گیلان، با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و روزه داری در ایام کرونا، یادآور شد: سازمان بهداشت جهانی هیچ منافاتی بین روزه داری و رعایت پروتکل های بهداشتی قائل نیست لذا مردم از دورهمی های افطاری پرهیز کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
بهترین و بدترین کشورهای جهان برای زنان در سال ۲۰۲۵ (+ اینفوگرافیک) پایان عصر گرانش؟ ادعای یک مهندس درباره مهار جاذبه زمین لیلی گلستان: فروغ فرخزاد مگر خودش مادر نداشت؟ تیپ و قیافه یک جوان تحصیلکرده ایرانی در اواخر دوران قاجار(عکس) ال‌نینو چیست، چگونه شکل می‌گیرد و چه تاثیری بر اقلیم دنیا و ایران می‌گذارد؟ چرا رادیو FM از گوشی‌های امروزی حذف شد؟ ۲۰ ایرلاین باارزش جهان در سال ۲۰۲۶ بر اساس ارزش بازار (+ اینفوگرافیک) پیروزی فکر بر عصبانیت/ نوشتاری از دکتر محمود سریع القلم ترامپ درِ بازگشت به توافق اسلام آباد را بست‌/ حالا چه می شود؟ دستگیری کلاهبردار ۱۰ همتی در ارومیه پاداش یا تنبیه؟ چماق یا هویج؟ / کدام یک بیشتر کارکنان را باانگیزه می کند؟ روزی که ترور هیتلر شکست خورد و درسی برای ما نیوشا ضیغمی: بوتاکس زشتم کرد تلفات سیل ویرانگر در مرز نپال و چین به ۳۶۲ نفر رسید/ بیش از ۱۳۰۰ نفر هنوز مفقودند صنعا: عربستان برای تضعیف یمن و تشدید محاصره آن تلاش می‌کند