۰۲ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۰۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۳-۰۲-۱۴۰۰
کد ۷۸۰۷۷۵
انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۳-۰۲-۱۴۰۰

موزه‌ای در لندن برای بازماندن در روزهای کرونایی برنج و قهوه می‌فروشد

مسوولان این موزه فروشگاه سوغاتی را به نخستین سوپرمارکت طراحی‌شده توسط هنرمندان تبدیل کرده‌اند./ موزه طراحی لندن سال گذشته به دلیل تعطیلات اجباری ۹۲ درصد از درآمد خود را از دست داد اما بودجه کمکی ۳ میلیون پوندی از دولت دریافت کرد.

مسوولان موزه طراحی لندن با تغییر کاربری فروشگاه سوغاتی این موزه، نخستین سوپرمارکت هنری جهان را افتتاح کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری فرانسه، لمس کردن آثار هنری برای بازدیدکنندگان در اغلب موزه‌ها شدیدا ممنوع اعلام شده است، چه برسد به خریدن آثار هنری و بردن آن‌ها به خانه‌های خودشان؛ اما موزه طراحی لندن از بازدیدکنندگان می‌خواهد دقیقا همین کار را انجام بدهند.

مسوولان این موزه فروشگاه سوغاتی را به نخستین سوپرمارکت طراحی‌شده توسط هنرمندان تبدیل کرده‌اند.

بر اساس قوانین دولت انگلستان برای کاهش محدودیت‌های کرونا، موزه‌ها باید دست کم تا ۱۷ «می» تعطیل باقی بمانند؛ این درحالی است که باشگاه‌های ورزشی و سالن‌های آرایشی بازگشایی شده‌اند.

اما موزه طراحی لندن با تبدیل کردن فروشگاه سوغاتی موزه به فروشگاه کالاهای ضروری ناچار به تبعیت از قانون تعطیلی نیست.

بر این اساس، کالاهای متنوعی از برنج و قهوه گرفته تا کالاهای ضروری امروزی‌تری همچون ماسک درحالی در این فروشگاه هنری به فروش گذاشته شده‌اند که بسته‌بندی‌های آن‌ها را ۱۰ هنرمند طراحی کرده‌اند.

عواید حاصل از فروش کالاهای این نمایشگاه پنج روزه به عنوان بودجه کمکی، به هنرمندان و طراحان اختصاص خواهد یافت.

در این فروشگاه شیشه‌ها و قوطی‌های رنگارنگ مرتب در قفسه‌ها چیده شده‌اند.

«تیم مارلو»، مدیر موزه طراحی می‌گوید: این نمایشگاه با هدف مورد توجه قرار دادن ماهیت ضروری ارزیابی‌ شدن موارد مختلف در زندگی روزانه برگزار شده است.

«مارلو» بیان کرد: «آیا خلاقیت ضروری نیست؟ ما در فروشگاهی هستیم که در حقیقت یک اثر هنری است ... ما متعجیم که مغازه‌های غیرضروری، باشگاه‌ها و سالن‌های آرایشی بازگشایی شده‌اند اما موزه‌ها باید تا ۱۷ «می» منتظر بمانند، اما خب کاری نمی‌توان کرد.»

موزه طراحی لندن سال گذشته به دلیل تعطیلات اجباری ۹۲ درصد از درآمد خود را از دست داد اما بودجه کمکی ۳ میلیون پوندی از دولت دریافت کرد.

ارسال به دوستان
ایران نیروی دریایی و هوایی کشورهای عضو اتحادیه اروپا را سازمانهای تروریستی اعلام کرد رکورد عجیب استقلال؛ ۷ سرمربی در ۴۱۰ روز مدیریت جدید جابه‌جایی در صدر جدول لیگ یک؛ مس شهربابک رکورد پیکان را شکست برنامه ویژه بارسلونا برای روزه‌داری لامین یامال در لالیگا وعده وریا غفوری به هواداران استقلال پیش از دیدار با مس رفسنجان حماس: رژیم اشغالگر اجازه ورود قرآن به غزه را نمی‌دهد پیروزی دراماتیک فولاد در اهواز؛ تعویض طلایی مطهری ذوب‌آهن را مغلوب کرد تجربه روزه‌داری کریستیانو رونالدو در عربستان؛ افشاگری بازیکن سابق النصر رکورد عجیب در لیگ آلمان؛ دریافت دو کارت زرد متوالی در کمتر از ۲ ثانیه توقف تلخ چلسی مقابل برنلی؛ شوک فلمینگ در دقیقه ۹۳ درخشش تنیسور ایرانی در فینال بخش دونفره مسابقات ترکیه رابرت مالی: تکرار سناریوی ونزوئلا در ایران توهم است نسخه کمیاب هولدن HSV VY GTS؛ خودروی 23 ساله اما گران قیمت (+عکس) لیونل مسی در آستانه ۹۰۰ گل؛ تعقیب رکورد تاریخی رونالدو رونمایی از آئودی RSQ8 نسخه Legacy Edition توسط ABT؛ شوالیه سفید آلمانی (+عکس)
نظرسنجی
به نظر شما هدف آمریکا از مذاکرات اخیر با ایران چیست؟