فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۹۹۳۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۳۰-۰۳-۱۴۰۰
کد ۷۸۹۹۳۳
انتشار: ۱۰:۰۹ - ۳۰-۰۳-۱۴۰۰

آمریکا: به ادامه مذاکرات هسته‌ای پس از انتخابات ایران متعهدیم

آمریکا: به ادامه مذاکرات هسته‌ای پس از انتخابات ایران متعهدیم
 بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، یک سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در این اقدام مداخله جویانه مدعی شد که مردم ایران نتوانسته اند در یک انتخابات آزاد و عادلانه کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کنند.

آمریکا: به ادامه مذاکرات هسته‌ای پس از انتخابات ایران متعهدیم

وزارت امورخارجه آمریکا پس از پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان اعلام کرد که واشنگتن به ادامه مذاکرات برجامی با ایران متعهد است.

به گزارش ایسنا، وزارت امورخارجه آمریکا بامداد امروز (یک شنبه) به برگزاری سیزدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری در ایران واکنش نشان داد و ادعاهایی بی اساس و نخ نما علیه کشورمان مطرح کرد.

 بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، یک سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در این اقدام مداخله جویانه مدعی شد که مردم ایران نتوانسته اند در یک انتخابات آزاد و عادلانه کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کنند.

این سخنگو همچنین اعلام کرد که آمریکا با این وجود به ادامه مذاکرات غیرمستقیم با ایران برای احیای توافق هسته ای ٢٠١٥ متعهد است.

همچنین یک خبرنگار شبکه سی ان ان به نقل از سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در توئیتر نوشت: سیاست ما درقبال ایران برای پیشبرد منافع آمریکا طراحی شده است، فارغ از آنکه چه کسی به قدرت می رسد. ما تمایل داریم که به پیشرفت معناداری که در جریان آخرین دور مذاکرات وین به دست آمده است، ادامه دهیم.

به گزارش ایسنا، این در حالی مطرح شده است که از زمان اعلام نتایج انتخابات روز جمعه در ایران بسیاری از سران کشورهای جهان، ازجمله رئیس جمهور روسیه، رئیس جمهور عراق، امیر کویت، رئیس جمهور ترکیه، نخست وزیر پاکستان، رئیس دولت امارات، رئیس جمهور سوریه، امیر قطر و سلطان عمان پیروزی ابراهیم رئیسی را به او تبریک گفته و بر ادامه روابط با ایران تاکید کرده اند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
کریستال در ادرار؛ علائم، انواع و درمان پیروزی پاختاکور با وجود اخراج پورعلی‌گنجی 6 ماده مغذی مهم پس از 40 سالگی یحیی گل‌محمدی در آستانه جدایی از دهوک؛ جانشین او مشخص شد؟ بقائی: وزیر کشور پاکستان به تهران می‌آید سنگ مزار ایرج خواجه‌امیری ۴۰ روز پس از درگذشتش نصب شد (+عکس) چرا ادرار بوی قهوه می گیرد؟ علیرضا منصوریان و کابوس کامبک‌ها؛ الطلبه باز هم متوقف شد عراقچی: قدرت زمانی به نتیجه پایدار می‌رسد که از مسیر دیپلماسی تثبیت شده باشد 6 نشانه پنهان پوکی استخوان که نباید نادیده بگیرید تصادف مرگبار در محور نورآباد فیروزآباد؛ یک زن جان باخت آیا خوردن پوست کیوی مفید است؟ ترامپ چگونه جنگ ایران را پایان می دهد؟ 4 گزینه برای آینده رئیس دفتر رئیس‌جمهور: حوادث دی‌ماه را نمی‌توان صرفاً به اصلاح اقتصادی نسبت داد/ کریدورها از نان شب برای دولت مهم‌ترند/ ساخت مدرسه کافی نیست؛ کیفیت آموزش باید تغییر کند جلسه سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور برگزار شد (عکس)