۰۴ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۰۵۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۲-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۰۵۷۵
انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۲-۰۴-۱۴۰۰

جزئیاتی از سفر خبرنگاران محیط زیست و واژگونی اتوبوس

جزئیاتی از سفر خبرنگاران محیط زیست و واژگونی اتوبوس
ظهر امروز خبرنگاران از طریق لوکوموتیو وارد تونل شدند و پس از بازدید از تونل زاب حوالی ساعت ۶ بعدازظهر برای استراحت و صرف ناهار به محل سد کانی‌سیب مراجعت می‌کنند که متاسفانه اتوبوس حامل خبرنگاران و تیم اعزامی بر اثر نقص فنی واژگون می‌شود.

سازمان حفاظت محیط زیست در اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت بابت درگذشت دو تن از خبرنگاران ارزشمند محیط زیست، جزئیاتی از سفر خبرنگاران برای بازدید از پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست آورده است: با دعوت ستاد احیای دریاچه ارومیه از صبح امروز تور رسانه‌ای برای بازدید از پروژه‌های عمرانی این ستاد آغاز شد.

در این سفر دو روزه، ۲۰ خبرنگار از رسانه‌های کشور به همراه چهار نفر از کارکنان روابط‌عمومی سازمان محیط زیست و دو نفر از کارکنان ستاد احیای دریاچه ارومیه برای بازدید از پروژه‌های احیای دریاچه ارومیه ساعت ۶:۳۰ صبح از فرودگاه مهرآباد تهران به ارومیه سفر کردند.

گروه اعزامی از تهران پس از رسیدن به ارومیه با اتوبوس تهیه شده توسط اداره‌کل محیط زیست استان آذربایجان غربی برای بازدید از تونل زاب در شهرستان پیرانشهر اعزام شدند.

ظهر امروز خبرنگاران از طریق لوکوموتیو وارد تونل شدند و پس از بازدید از تونل زاب حوالی ساعت ۶ بعدازظهر برای استراحت و صرف ناهار به محل سد کانی‌سیب مراجعت می‌کنند که متاسفانه اتوبوس حامل خبرنگاران و تیم اعزامی بر اثر نقص فنی واژگون می‌شود.

بعد از این حادثه تلخ بلافاصله نیروهای امدادی هلال احمر و اورژانس به محل حادثه اعزام می‌شوند و مصدومان را به بیمارستان امام‌خمینی شهرستان نقده اعزام می‌کنند.

بر اثر این حادثه متاسفانه دو خبرنگار برجسته حوزه محیط‌زیست خانم‌ها ریحانه یاسمنی از خبرگزاری ایرنا و مهشاد کریمی از خبرگزاری ایسنا بر اثر جراحات وارده فوت می‌کنند.

در این حادثه ۱۷ نفر دیگر دچار مصدومیت شدند که ۴ نفر از این مصدومان جهت ادامه مداوا به ارومیه اعزام شدند و ۱۳ نفر دیگر به صورت سرپایی در حال مداوا هستند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
هدفم فقط شکست هادی چوپان بود! کنشگری اجتماعی بنگاه‌های مالی؛ سازوکار پنهان حفظ سرمایه اجتماعی «اُمّ سالم»؛ بازتابی از روایت‌های ناگفته هیچ نشانه‌ای از زبان فارسی بر مزار پدر شعر فارسی نیست وزیر میراث‌ فرهنگی: ۴۳ هزار اثر تاریخی ثبت شد/ تسهیلات کم‌بهره برای بوم‌گردی‌ها، صنایع‌دستی و پروژه‌های گردشگری در سراسر کشور در حال پرداخت است بن‌بست کودکان در راهروهای سایت‌های همسریابی تانزانیا/ ۵ کشته در سقوط بالگرد حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان هشدار جدی به فیلم دوست‌ها: فایل‌های زیرنویس یک فیلم مطرح امسال به بدافزار آلوده شده‌اند پوتین سال ۲۰۲۶ را سال وحدت ملی روسیه اعلام کرد استان جنوبی رکوردار تولید میگو شد کوین اسپیسی هالیوود را ترک کرد ؛ ادامه فعالیت در ایتالیا آب معدنی سارقان را لو داد! معاون وزیر خارجه: موضوع هسته‌ای بهانه است/ خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌ ایران است ارمنستان: مایل به امضای سند همکاری استراتژیک با ایران هستیم