فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۸۱۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۲۳-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۸۱۱۶
انتشار: ۲۰:۴۲ - ۲۳-۰۵-۱۴۰۰

فرصت ۲۴ ساعته خروج پلاک‌های غیر بومی از مازندران

فرصت ۲۴ ساعته خروج پلاک‌های غیر بومی از مازندران
در حال حاضر محدودیت سرعت در حال اجرا شدن است اما از فردا ظهر ممنوعیت تردد اجرایی خواهد شد و از ورود پلاک های غیر بومی ممانعت به عمل خواهد آمد.

سرپرست پلیس راه استان مازندران از ممنوعیت ۲ هفته‌ای ورود پلاک های غیر بومی به استان مازندران و فرصت ۲۴ ساعته برای خروج پلاک های غیر بومی از استان خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اعلام ممنوعیت در راه‌های مواصلاتی در سراسر کشور و به دنبال آن ممنوعیت ورود به استان مازندران، اظهار کرد: از ساعت ۱۲ فردا یکشنبه، ممنوعیت ورود به استان مازندران اجرایی می‌شود و این ممنوعیت تا صبح روز شنبه ۶ شهریور ادامه دارد.

وی با تاکید بر جلوگیری از ورود هرگونه پلاک های غیر بومی اعم از خوش نشین‌ها و غیره در استان خاطر نشان کرد: تمام خوش نشین ها و پلاک های غیر بومی که در استان حضور دارند تا ۲۴ ساعت فرصت خروج از مازندران را دارند و در صورت مشاهده‌ی پلاک های غیر بومی در مازندران علاوه بر جریمه یک‌میلیون تومانی، از تردد انها جلوگیری به‌عمل خواهد آمد.

سرپرست پلیس راه استان مازندران افزود: در حال حاضر محدودیت سرعت در حال اجرا شدن است اما از فردا ظهر ممنوعیت تردد اجرایی خواهد شد و از ورود پلاک های غیر بومی ممانعت به عمل خواهد آمد.

ارسال به دوستان
بازدید سرپرست بانک صادرات ایران از کارخانه آسیب‌دیده از جنگ نماز جمعه تهران به امامت ابوترابی‌فرد اقامه می‌شود سریال «ماه لالا» با مجری محبوب کودکان عرضه شد/یک فانتزی-خیال‌انگیز برای فرزندان ایران ادعای اکسیوس: به گفته مقامات، آمریکا و ایران به توافق رسیده‌اند، اما تأیید نهایی ترامپ باقی مانده وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکا خود دیدار می کند اسرائیل روابط خود با دفتر دبیرکل سازمان ملل را قطع کرد آمریکا ۲ شرکت هوایمایی ایران را تحریم کرد وزیر خزانه داری آمریکا: اخذ عوارض در تنگه هرمز را تحمل نخواهیم کرد اتحادیه اروپا تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی را تشدید کرد مذاکره کنندگان ایران و آمریکا به توافق رسیدند/ ترامپ : می خواهم چند روز فکر کنم هشدار جدی درباره موج جدید پیامک‌های جعلی 4 ضلع اصلی مربع جنگ علیه ایران : از "کیپا" به سرهای صهیونیست تا تسبیح به دستان مدعی انقلابیگری! ادعاهای جدید سنتکام درباره تحولات خلیج فارس «سرب» فیلم 38 سال قبل مسعود کیمیایی و پیام آن برای امروز ایران باقری: به آمریکا نمی‌توان اعتماد کرد