۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۸۸۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۸-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۸۸۰۱
انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۸-۰۵-۱۴۰۰

آینده تجارت میان ایران و افغانستان پس از حضور طالبان

آینده تجارت میان ایران و افغانستان پس از حضور طالبان
در همه جای دنیا روابط دیپلماتیک و تجارت به هم ارتباط دارند. مسائل دیپلماتیک نیز در این زمینه اثر گذار خواهد بود و در این زمینه کمک خواهد کرد.

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان (شعبه خراسان رضوی) با اشاره به اینکه «تجارت میان کشور ایران و افغانستان، یک تجارت در هم تنیده است»، گفت: با وجود شرایطی که بر افغانستان حاکم است و اینکه ثباتی در کشور افغانستان وجود ندارد و با توجه به شرایط مرزی و مشکلاتی که در مرز میان این دو کشور وجود دارد، طبیعی است که تجارت مانند گذشته برقرار نباشد و کاهش یابد.

سید هادی نبی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا درخصوص روند تجارت میان کشور ایران و افغانستان با توجه به حضور طالبان در این کشور اظهار کرد: تجارت میان کشور ایران و افغانستان، یک تجارت در هم تنیده است. مصرف و نیازها به گونه‌ای نیست که با تغییر حکومت تجارت بین این دو کشور قطع شود.

وی با اشاره به کاهش روابط تجاری میان ایران و افغانستان افزود: با وجود شرایطی که بر کشور افغانستان حاکم است و اینکه ثباتی در این کشور وجود ندارد و با توجه به شرایط مرزی و مشکلاتی که در مرز میان ایران و افغانستان وجود دارد، تجارت میان این دو کشور افت کرده است. با وجود این مشکلات طبیعی است که تجارت مانند گذشته برقرار نباشد و کاهش یابد.

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان (شعبه خراسان رضوی) خاطرنشان کرد: زمانی که در افغانستان ثبات نسبی به وجود آید تجارت نیز مانند گذشته برقرار خواهد شد. با برقراری امنیت در کشور افغانستان تجارت نیز مانند قبل از سر گرفته می‌شود.

نبی‌زاده با بیان اینکه «وضعیت فعلی افغانستان در دراز مدت تاثیری بر روند تجارت میان ایران و افغانستان نخواهد گذاشت»، تصریح کرد: با توجه به اینکه بخشی از نیازهای مصرفی افغانستان از طریق تجارت با ایران تامین می‌شود و تکنولوژی، ماشین‌آلات و ... به افغانستان فرستاده می‌شود، این ارتباط به محض ایجاد ثبات در افغانستان مجددا برقرار می‌شود.

وی افزود: در همه جای دنیا روابط دیپلماتیک و تجارت به هم ارتباط دارند. مسائل دیپلماتیک نیز در این زمینه اثر گذار خواهد بود و در این زمینه کمک خواهد کرد.

ارسال به دوستان
آزمون‌های داخلی مدارس هرمزگان شنبه ۲۹ آذر لغو شد رهبر کره شمالی: اسرائیل یک پروژه تروریستی تحت حمایت آمریکا است یک فعال کارگری: امروز حدود ۲۰ میلیون تومان فاصله میان مزد و سبد معیشت وجود دارد یونیماگ ؛ لوکس ترین آفرودر آلمانی توسط مرسدس بنز معرفی شد (+تصاویر) توافق ایران و عراق برای افتتاح مرز «چیلات»  افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر انهدام مخفیگاه های داعشی در غرب عراق تالاب مهارلو دوباره جان گرفته است (تصویری) لباس‌ های سنتی کودکان در سیبری/ مهم در انتقال سنت‌ ها و مهارت‌ ها (تصاویر) دادستان بیرجند: فرد توهین‌کننده به شهید رئیسی احضار شد بازی آمریکا با کارت ونزوئلا در مسیر مهار چین مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری است هکرهای در دزدی ارزهای دیجیتال رکورد زدند؛ سرقت ۲ میلیارد دلاری رمزارز در سال ۲۰۲۵ پیدا شدن پهپاد ساخت روسیه در شمال‌غرب ترکیه تندباد در ایلام/ فوت یک کارگر و خسارت به عشایر، فضای سبز، سازه‌های شهری و روستایی
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟