فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۰۳۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۶-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۰۳۰۴
انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۶-۰۶-۱۴۰۰

دامپزشکی: مردم بیماری تب کریمه‌ کنگو را جدی بگیرند/ قدرت سرایت و واگیری بیماری بسیار بالاست

دامپزشکی: مردم بیماری تب کریمه‌ کنگو را جدی بگیرند/ قدرت سرایت و واگیری بیماری بسیار بالاست
چنانچه فردی با دام سر و کار دارد، هنگام کار از وسایل محافظت فردی از قبیل دستکش، ماسک، چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده کند.

رییس اداره دامپزشکی ایرانشهر درجنوب سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به افزایش دما و وجود کنه مردم از خرید گوشت از مراکز غیربهداشتی خودداری کرده و بیماری تب کریمه‌کنگو را جدی بگیرند.

سید محمدامین حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به فصل گرما و ازدیاد فعالیت کنه ها از شهروندان درخواست داریم تا این بیماری را جدی گرفته و از انجام اقدامات خطرآفرین مثل کشتار غیر مجاز ، تماس با خون و ترشحات دامی آلوده ، استفاده از گوشت گرم و تازه ای که دوره ی پیش سرد را نگذرانده، خودداری کنند.

وی با بیان اینکه بعضی از مراکز عرضه دام در ایرانشهر غیر بهداشتی است گفت: اگر شرایط بهداشتی برای ذبح دام رعایت نشود به طور مداوم امکان ابتلا و شیوع محدود وجود دارد بنابراین نیاز است مردم از ذبح دام در خانه و خارج از کشتارگاه ها به صورت جدی پرهیزکنند.

وی تصریح کرد: اصولاً این بیماری مشترک انسان و دام از طریق کنه‌ها و حیوانات اهلی به انسان منتقل می‌شود اما در حیوانات علائم مشهودی نشان نمی دهد. البته قدرت سرایت و واگیری بیماری بسیار بالاست و طغیان های ناگهانی در جامعه و همه گیری های ناگهانی در بیمارستان ها دارد.

رییس دامپزشکی ایرانشهر بیان کرد: چنانچه فردی با دام سر و کار دارد، هنگام کار از وسایل محافظت فردی از قبیل دستکش، ماسک، چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده کند و بعد از انجام کار روزانه دست‌ها، وسایل و البسه کار را شستشو داده و ضدعفونی کند. همچنین دامداران نسبت به سمپاشی جایگاه‌های نگهداری دام و بدن دام‌ها اقدام کرده و به هیچ‌وجه کنه‌ها را با دست از روی بدن دام جدا و یا له نکنند.

حسینی گفت: خرید گوشت از قصابی های مجاز با مهر دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه در یخچال به مدت حداقل ۲۴ ساعت قبل از تکه کردن آن، رعایت نکات بهداشتی در زمان تکه کردن گوشت و ذبح دام با نظر دامپزشک در کشتارگاه‌های مجاز و بهداشتی از جمله راههای پیشگیری از ابتلا شده به تب کریمه کنگو است.

ارسال به دوستان
وزیر ارتباطات: پیگیر رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل هستیم رئیس سازمان برنامه و بودجه: تصمیمی مبنی بر افزایش قیمت بنزین گرفته نشده حسن العبادی: قرار گرفتن در فهرست تحریم‌های آمریکا برای ما افتخار است تقدیر پزشکیان از مواضع آیت‌الله سیستانی ونزوئلا: ایالت ۵۱ آمریکا نمی‌شویم هشدار نسبت به بحران جمعیت در گیلان؛ نرخ رشد به منفی ۰.۱۵ رسید آغاز طرح تعویض رایگان موتور کولرهای آبی در استان تهران ادعای جدید آکسیوس درباره رایزنی‌های دولت ترامپ درباره ایران لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند ولایتی خطاب به ترامپ: ما شما را در «میدان» شکست دادیم آناتولی: پاکستان به میانجی‌گری میان ایران و آمریکا ادامه می‌دهد قیمت سکه طرح جدید به مرز ۲۰۰ میلیون تومان رسید حمایت بانوان بومی قشم از تجمعات مردمی؛ سفره‌های سنتی در خدمت موکب‌ها (گزارش تصویری) ترامپ: بهترین برنامه را برای ادامه جنگ با ایران دارم ادعای سنتکام: بعد از محاصره ۶۲ کشتی را برگردانده‌ایم