فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۴۱۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۳۰-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۴۱۷۲
انتشار: ۰۹:۴۴ - ۳۰-۰۶-۱۴۰۰

تا کامل شدن واکسیناسیون سفر نروید

تا کامل شدن واکسیناسیون سفر نروید
شاید مردم بر ما خرده بگیرند که وضع اقتصادی و مشکلات و گرفتاری هایی که داریم چه می شود اما توصیه جدی ما نمایندگان به مردم عزیز این است که ان شاءالله این مسائل با قول هایی که دولت جدید داده است یکی بعد از دیگری حل می شود.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از مردم خواست که تا واکسیناسیون همه افراد جامعه کامل شود، پروتکل ها را رعایت کنند و سفرهای غیر ضروری انجام ندهند.

علی بابایی کارنامی در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: از مردم دعوت می کنیم تا واکسیناسیون همه افراد جامعه کامل شود پروتکل ها را رعایت کنند و سفرهای غیر ضروری انجام ندهند.

وی در ادامه افزود: هر چند که شاید مردم بر ما خرده بگیرند که وضع اقتصادی و مشکلات و گرفتاری هایی که داریم چه می شود اما توصیه جدی ما نمایندگان به مردم عزیز این است که ان شاءالله این مسائل با قول هایی که دولت جدید داده است یکی بعد از دیگری حل می شود.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با سرعت یافتن واکسیناسیون این روند رشد تصاعدی پیدا کرده است، گفت: این مساله جای تشکر از دولت را دارد و از وزیر بهداشت و رئیس جمهور محترم تشکر ویژه داریم که برای مردم وقت گذاشتند و بین مردم هستند و مشکلات را رصد می کنند و خودشان پروتکل ها را تذکر می دهند. همچنین بحث تامین داروها، گمرک و... را رصد می کنند و هماهنگی ها را به خوبی انجام می دهند که این اقدامات جای قدردانی دارد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در توصیه به مردم برای عدم انجام سفرهای غیرضروری به استان های شمالی و از جمله استان مازندران، گفت: از مردم خواهش می کنیم که سفرهای غیر ضروری نروند. در عین حال که امکانات و زیرساخت های گردشگری ما دچار خسران بسیاری شده اند و با توجه به اینکه به دلیل بیماری کرونا مسافر نیامده، فضای اقتصادی و کسب و کار استان دچار اشکلات شدید شده، اما مهم این است که مردم سالم باشند و ان شاءالله بعد از این به درآمدهای کافی برسند.

ارسال به دوستان
وزیرخارچه پاکستان در واشنگتن با همتای آمریکا خود دیدار می کند اسرائیل روابط خود با دفتر دبیرکل سازمان ملل را قطع کرد آمریکا ۲ شرکت هوایمایی ایران را تحریم کرد وزیر خزانه داری آمریکا: اخذ عوارض در تنگه هرمز را تحمل نخواهیم کرد اتحادیه اروپا تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینان اسرائیلی را تشدید کرد مذاکره کنندگان ایران و آمریکا به توافق رسیدند/ ترامپ : می خواهم چند روز فکر کنم هشدار جدی درباره موج جدید پیامک‌های جعلی 4 ضلع اصلی مربع جنگ علیه ایران : از "کیپا" به سرهای صهیونیست تا تسبیح به دستان مدعی انقلابیگری! ادعاهای جدید سنتکام درباره تحولات خلیج فارس «سرب» فیلم 38 سال قبل مسعود کیمیایی و پیام آن برای امروز ایران باقری: به آمریکا نمی‌توان اعتماد کرد معاون هماهنگ‌کننده کل سپاه: سناریوی مقابله با دشمن در جنگ رمضان با سرلشکر پاکپور بود نتانیاهو: ما باید ماموریت خود در ایران را تکمیل کنیم و تقریباً هر روز در این خصوص با ترامپ گفت‌وگو می‌کنم سی‌ان‌ان: از هر ۱۳ کشور در دنیا، ترامپ ۱ کشور را تهدید یا به آن حمله کرده نیمار غایب بزرگ برزیل در دیدار نخست جام جهانی