۰۷ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۴۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۳۰-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۴۲۰۴
انتشار: ۱۱:۵۸ - ۳۰-۰۶-۱۴۰۰

وزارت نیرو: تغییر ساعت در کاهش مصرف برق تاثیرگذار است

وزارت نیرو: تغییر ساعت در کاهش مصرف برق تاثیرگذار است
حدود 150 سال پیش هم برای صرفه‌جویی در مصرف شمع و یا زغال سنگ هم تغییر ساعت انجام می‌گرفته است.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران تغییر ساعت سالیانه را در کاهش مصرف برق تاثیرگذار دانست و بر افزایش تاثیر این اقدام در کنار اصلاح ساعت کاری ادارات تاکید کرد.

به گزارش ایلنا از وزارت نیرو، "مصطفی رجبی مشهدی" با بیان اینکه یکی از دلایل تغییر ساعت در نیمه دوم سال استفاده بیشتر از نور طبیعی روز و در نتیجه کاهش مصرف انرژی است، گفت: این اقدام در حال حاضر در بیش از 70 کشور به همین منظور انجام می‌شود. حدود 150 سال پیش هم برای صرفه‌جویی در مصرف شمع و یا زغال سنگ هم تغییر ساعت انجام می‌گرفته است.

رجبی مشهدی ادامه داد: بررسی‌های چند سال اخیر نشان می‌دهد که این کاهش مصرف در نتیجه تغییر ساعت، حدود یک تا 1.5 درصد در کاهش مصرف برق تاثیر دارد که این میزان معادل مصرف برق استان سمنان در این دوره از سال است.

سخنگوی صنعت برق افزود: حتی در سال‌های اخیر ما درخواست کردیم که به منظور کاهش بیشتر مصرف در نیمه اول سال که محدودیت‌ها در تامین برق و فشار بر نیروگاه‌ها بیشتر است، ساعت کاری ادارات هم تغییر کند یعنی ادارات یک ساعت زودتر شروع به کار کنند تا با یک ساعت زودتر خاتمه دادن به کار و خاموش شدن وسایل سرمایشی مصرف، کاهش بیشتری پیدا کند.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران، تغییر ساعت تابستانی را تاثیرگذارتر از تغییر ساعت زمستانی دانست و گفت: حتی این تغییر ساعت در برخی از کشورها که عرض جغرافیایی بیشتری دارند تا چهار بار در سال یعنی هر سه ماه یک بار اتفاق می‌افتد و در هر نوبت بیش از یک ساعت است.

ارسال به دوستان
بانک مرکزی: همه صرافی‌های رمزارز غیر‌ مجازند تارتار پس از شکست استقلال: با بودجه معمولی شاهکار کردیم دریغ محمود دولت‌آبادی برای بهرام بیضایی ؛ سعدی زمانه ما بود ساپینتو پرده برداشت: رامین رضاییان در آستانه جدایی از استقلال نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند درخواست 3 تشکل صنفی هنری خانه سینما، تئاتر و موسیقی برای احترام به بهرام بیضایی رده‌بندی پردرآمدترین فوتبالیست‌ها؛ مسی در تعقیب رونالدو دسترسی روستاها به اینترنت با سرعت مناسب تا پایان برنامه هفتم کشتی های تجاری یا ناوگان جنگی پنهان؟ راهبرد جدید و ترسناک چین در دریا (+عکس) تیپ لوکس و متفاوت محمدرضا گلزار در دبی؛ از مخمل تا قهوه (عکس) مفتی لبنان خطاب به اعراب: از خواب خرگوشی بیدار شوید پایان تلخ نیم‌فصل برای استقلال؛ پیروزی ارزشمند گل‌گهر در شهر قدس کشف ۱۲۹ کیلو گرم ماده مخدر گل در زیر جعبه‌های سیب صادراتی چالش برف و سرما در تبریز؛ وضعیت مبهم تقابل تراکتور و ملوان ورود زلنسکی به میامی؛ دیدار مهم با ترامپ در پیش است