۱۳ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۱:۱۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۱۹۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۰۶-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۱۹۹
انتشار: ۰۰:۰۱ - ۰۶-۰۷-۱۴۰۰

تویوتا و یک مدل کمیاب با امضای زاگاتو (+عکس)

تویوتا و یک مدل کمیاب با امضای زاگاتو (+عکس)
خودرویی بسیار کمیاب است و تنها 100 دستگاه تولید و طی سال 2001 در ژاپن به فروش رسید. این خودرو در واقع عضویی از سومین نسل خانواده ام آر2 تویوتا محسوب می شود.

عصر ایران- زاگاتو یکی از باسابقه ترین نام های فعال در صنعت خودرو است که ابتدا در سال 1919 از ایتالیا فعالیت خود را آغاز کرد. زاگاتو به عنوان یک کمپانی مستقل در زمینه طراحی بدنه خودرو همکاری های نزدیکی با مطرح ترین های جهان مانند استون مارتین داشته است.

اخیرا تصاویری منتشر شده که براساس آن مشخص می شود، زاگاتو در سال 2001 فعالیت هایی را با تویوتا انجام داده است. زاگاتو دبیلو ام 189 محصولی است که بر پایه تویوتا ام آر-اس توسعه یافته است.

نکته جالب آنکه دبلیو ام 180 نیز خودرویی بسیار کمیاب است و تنها 100 دستگاه تولید و طی سال 2001 در ژاپن به فروش رسید. این خودرو در واقع عضویی از سومین نسل خانواده ام آر2 تویوتا محسوب می شود.

نسل سوم اسپرت استاندارد:

نسخه زاگاتو تغییرات اساسی در قسمت دماغه همراه خود دارد که دقیقا نشانگر بلندپروازی های طراحان ایتالیایی در صنعت خودرو است. رسمی که در کار سایر طراحان ایتالیایی مانند برتونه نیز می توان مشاهده کرد.

چراغ های اصلی جلو که هر کدام از 3 بخش تشکیل شده اند به همراه بامپری(سپر) که یک طرح هندسی را تداعی می کند، مجموعه جالبی را شکل داده است.

در نمای عقب نیز یک طراحی مشابه اما در حالت عمودی قرار دارد. یک دیفیوزر کوچک و خروجی اگزوز بزرگ شرایطی بسیار هماهنگی را با آنچه که در قسمت جلو مشاهده کردیم، ایجاد کرده است.

داخل کابین تغییرات خاصی با نسخه استاندارد نداشته است.

در بخش پیشرانه نمونه استاندارد 1.8 لیتری تویوتا پس از بروزرسانی ها 15 اسب بخار خروجی بیشتری را ارائه می دهد تا مجموع خروجی پیشرانه برابر با 155 اسب بخار باشد. گشتاور نیز برابر با 178 نیوتن  متر است. این مجموعه با جعبه دنده 5 سرعته اتوماتیک هماهنگ شده است.

قیمت این زاگاتو برای حراج هنوز مشخص نشده است.

 

مازیار دانیالی

بیشتر بخوانید:

*استون مارتین "وی12 زاگاتو"؛ تنها نمونه کاملا آلومینیومی از یک محصول تولید محدود! (+تصاویر)

*تویوتا و محصولاتی که فقط برای اماراتی ها تولید می کند! (+تصاویر)

*ایزو ریولتا از زاگاتو؛ خودرویی محدود به 19 دستگاه! (+عکس)

 

 

 

 

ارسال به دوستان
چهره‌نگاری مظنونان در ۱۰ دقیقه؛ انقلاب هوش مصنوعی در پلیس ژاپن ایرنا : تجمع در اصفهان، قم، مرودشت فارس، یاسوج، مشهد و همدان / تجمع در شرق تهران (تهرانپارس و خاک سفید) / خدایاری، جانباخته است/ مراسم تدفین امیرحسام خدایاری، خداداد شیروانی و داریوش انصاری بختیاروند «دید مسی» مهم‌تر از «قدرت رهبری مارادونا» نیست فریبا نادری: من خودشیفته و خوشگلم قصه‌های نان و نمک(۸۳)/ سال نو میلادی، لالایی برای بیداران هفت نکته در مورد پیام تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران به بهانه اعتراضات آنجلینا جولی در مرز غزه: داستان‌ فلسطینی‌ها، زخمی فراتر از توصیف است (+عکس) عراقچی: اعتراضات به خاطر «تاثیر نوسانات گذرای نرخ ارز» بود /ترامپ خوب می داند که حملات مجرمانه قابل تحمل نیست پهلوان سال ایران مشخص شد انفجار در دادگاه تجدیدنظر در میمنه افغانستان عملکرد ۹ ماهه بیمه ملت؛ تولید بیش از ۱۵.۵ همت حق بیمه دادستان کل کشور پیرامون اعتراضات اخیر: عمده فشارهای معیشتی، نتیجه مستقیم تحریم‌ها است / سخنان ترامپ تهدید به توسل به زور علیه یک دولت مستقل است مراقب باشید: افزایش ارسال لینک‌های مخرب و آلوده از طریق پیامک برای برداشت غیرمجاز و جعل هویت توضیحات سخنگوی پلیس درباره اعتراضات اخیر / اعتراضِ مدنی نباید به بی‌ثباتی و آشوب تبدیل شود «راهپیمایی اتحاد ملی برای ایران»؛ پاسخی به اظهارات مداخله جویانه ترامپ/ خود او مسبب شرایط امروز است