فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۷۵۰۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۰-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۷۵۰۲
انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۰-۰۷-۱۴۰۰

خرید و فروش امتیاز طرح اقدام ملی مسکن ممنوع

خرید و فروش امتیاز طرح اقدام ملی مسکن ممنوع
در این راستا ضمن تاکید بر خودداری از هرگونه خرید و فروش امتیاز اعلام می‌شود که این اداره کل هیچگونه مسئولیت و پاسخگویی در برابر فروشندگان و خریداران امتیازها ندارد.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: هرگونه خرید و فروش امتیاز طرح اقدام ملی مسکن و سایر طرح‌های حمایتی حوزه مسکن در استان ممنوع است.

ابوالفضل مهدیار در گفت وگو با ایسنا افزود: هرگونه خرید و فروش امتیاز طرح اقدام ملی مسکن و سایر طرح‌های حمایتی تامین مسکن وزارت راه و شهرسازی از طریق ثبت‌نام کنندگان در طرح‌ها، مشاورین املاک، افراد و طرق مختلف ممنوع بوده و می‌تواند منجر به ابطال ثبت‌نام اولیه و حذف از طرح‌ها و پروژه‌ها شود.

مهدیار بیان کرد: در این راستا ضمن تاکید بر خودداری از هرگونه خرید و فروش امتیاز اعلام می‌شود که این اداره کل هیچگونه مسئولیت و پاسخگویی در برابر فروشندگان و خریداران امتیازها ندارد.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: طرح اقدام ملی مسکن در حوزه تحت پوشش این اداره کل در قالب ساخت ۵۷۴۶ واحد با قوت در حال اجراست.

مهدیار خاطر نشان کرد: تلاش می‌شود عملیات احداث پروژه های طرح اقدام ملی مسکن در استان هر چه سریعتر به اتمام برسد و واحدها به متقاضیان واجد شرایط تحویل شود.

ارسال به دوستان
اینشتین در حال سخنرانی درباره نظریه نسبیت؛ ۱۰۴ سال پیش (عکس) چگونه خون دماغ را بند بیاوریم؟ منظرۀ یکی از خیابان‌های تهران در دوران ناصرالدین شاه مصرف سوخت خودروهای فرمول یک چقدر است؟ محبوب‌ترین کشورهای اتحادیه اروپا برای گردشگران در سال ۲۰۲۵ (+ اینفوگرافیک) منظرۀ اداره تلگراف بوشهر در دوران حکومت قاجار سنای آمریکا طرح محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران را تصویب کرد پژوهش جدید: محل زندگی شما می‌تواند بر سرعت پیرشدنتان تأثیر بگذارد چه کسی کامپیوتر را اختراع کرد؟(+عکس) یک تجربه جالب : جزیره «ایگ» در اسکاتلند چگونه به یک الگوی جهانی تبدیل شد؟ ادعای گروسی: تضمین راستی‌آزمایی فعالیت‌ها و تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آژانس باید ادامه یابد خودکشی یک نظامی صهیونیست در ساختمان وزارت جنگ اسرائیل معاون رئیس جمهور: وضعیت اینترنت دمار از روزگار بوم گردی‌ها درآورده بقائی: دشمنی آمریکا با ملت ایران ۷۳ سال است نه ۴۷ سال سخنگوی وزارت خارجه روسیه: ارعاب ایران با بمباران دوباره وحشتناک است