۰۷ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۲۷۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۳-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۲۷۱۲
انتشار: ۱۴:۴۶ - ۲۳-۰۸-۱۴۰۰

جهاد کشاورزی: سالانه ۱۶۰ هزار تن گوشت قرمز در تهران مصرف می‌شود

جهاد کشاورزی: سالانه ۱۶۰ هزار تن گوشت قرمز در تهران مصرف می‌شود
تولید گوشت دام سبک قرمز متکی به مرتع هست و این امر موجب شده با کاهش نزولات آسمانی مخاطرات بسیاری در تولید گوشت قرمز ایجاد شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه میزان نیاز این استان به گوشت قرمز سالانه ۱۶۰ هزار تن است گفت: از این میزان ۳۷ هزار تن در این استان تولید می‌شود.
 
به گزارش ایرنا، ایوب فصاحت افزود: سه هزار و ۲۰۰ واحد تولید گوشت پرواری در استان تهران وجود دارد که سالانه ۳۷ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند و کمبود گوشت قرمز مورد نیاز شهروندان این استان  از استان های همجوار تامین می‌شود.
 
وی اظهار داشت: تولید گوشت دام سبک قرمز متکی به مرتع هست و این امر موجب شده با کاهش نزولات آسمانی مخاطرات بسیاری در تولید گوشت قرمز ایجاد شود.
 
فصاحت گفت: بخش عمده گوشت قرمز و محصولات لبنی مردم توسط جامعه عشایر تولید می شود و این جامعه تولید کننده، نقش بسزایی در تامین امنیت غذایی مردم دارند که باید مسئولان به حمایت از این قشرتوجه کنند.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: در سال های اخیر بدلیل افزایش نرخ ارز، در فرایند وارادت نهاده های دامی کشور مشکلاتی داریم و به تبع آن جامعه عشایر نیز با محدودیت هایی مواجه شده اند.
 
فصاحت در خصوص تولید گوشت مرغ نیز اذعان داشت: میزان نیاز روزانه استان تهران به گوشت مرغ یک هزار و ٢٠٠ تا یک هزار و ۴۰۰ تن است که روزانه ۴۰ تن آن در استان تولید می شود.
 
وی با بیان اینکه روزانه با کمبود حدود یک هزار و ۳۶۰ تن گوشت مرغ در استان مواجه هستیم، افزود: این میزان از استان های شمالی و جنوبی کشور تامین می شود.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه تورم در بخش کشاورزی کم و در حوزه صنعت به شدت بالاست، گفت: تامین گوشت مرغ مورد نیاز از طریق حمل و نقل به صرفه تر است چرا که هزینه زمین در استان بالاست.
 
فصاحت افزود: ایجاد واحدهای بزرگ مقیاس پرورش مرغ (مگافارم ها) راه حل قطعی برای تولید مرغ در استان تهران است.
 
تولید روزانه ٢٣٠ تن تخم مرغ در استان تهران
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه روزانه ٢٣٠ تن تخم مرغ در استان تهران تولید می‌شود، گفت: نیاز روزانه بازار استان به تخم مرغ بین ۴۵۰ تا ۴۹۰ تن است.
 
فصاحت افزود: بین ٢٢٠ تا ۲۶۰ تن کمبود تخم مرغ در استان تهران از استان های اطراف نظیر استان های شمالی تامین می‌شود.
 
عشایر استان تهران با داشتن ۷۰۰ هزار راس دام سبک از تولیدکنندگان عمده گوشت قرمز هستند.
ارسال به دوستان
تیرامین چیست؟ از لذت طعم پنیر تا بحران مرگبار فشار خون سازنده حلقه «اورا»، هوش مصنوعی سلامت زنان راه‌اندازی می‌کند پایان انتظار ۱۴۴ ساله؛ بلندترین کلیسای دنیا در اسپانیا سرانجام تکمیل شد(+عکس) مصرف کافئین منیزیم بدن را کاهش می‌دهد؟/ چگونه سطح منیزیم را افزایش دهیم؟ گنبدهای سفید بزرگ روی برخی کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا چه کاربردی دارند؟(+عکس) تداخل‌های دارویی و غذایی؛ وقتی میوه‌های سالم به دشمنان درمان تبدیل می‌شوند! فروش ماشین‌های آتش‌نشانی با قدمت ۱۰۰ ساله (+عکس) رتبه‌بندی تمام بازی‌های خدای جنگ؛ از بدترین تا بهترین محققان دانشگاه کالج لندن: فولاد کرومیوم اولین‌بار در ایران باستان تولید شد آنتیستنس؛ اولین آموزگار فیلسوفان «سگی» تاریخ طبری همان تفسیر طبری است؟ بررسی یک سوءتفاهم تاریخ موشک دوش پرتاب وربا؛ مشخصات سلاحی که ایران از روسیه خریداری کرد(+عکس) افسانه پاکرو: از دست خواستگار ها دیوانه شدم رکوردشکنی تورم روغن؛ عبور تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها از ۱۰۰ درصد رکورد تاریخی بانک دی در سال 1404؛ رشد ۸۴ درصدی منابع ارزان‌قیمت و عبور از ۷۳ همت