۱۲ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۳۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۶-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۳۲۷۹
انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۶-۰۸-۱۴۰۰

واکنش ایران به گزارش جدید آژانس: تعاملات دو طرف همچنان ادامه دارد

واکنش ایران به گزارش جدید آژانس: تعاملات دو طرف همچنان ادامه دارد
سرپرست نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در وین اعلام کرد، در گزارش جدید فصلی آژانس در مورد اجرای برجام اعلام شده است آژانس به فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارتی خود درخصوص تعهدات مرتبط ایران ادامه داده است.

سرپرست نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در وین اعلام کرد، در گزارش جدید فصلی آژانس در مورد اجرای برجام اعلام شده است آژانس به فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارتی خود درخصوص تعهدات مرتبط ایران ادامه داده است.

به گزارش ایسنا؛ محمدرضا غائبی در ادامه افزود: همچنین در این گزارش به ملاقات مدیرکل با معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در ۱۲ سپتامبر سال جاری و بیانیه مشترک پس از این ملاقات و همکاری ایران با آژانس برای انجام برخی سرویس های فنی در مکانهای مورد توافق اشاره شده و یک مورد اختلاف نظر در مورد یک مکان به دلیل آنکه ایران اعلام کرده "در حال انجام تحقیقات قضایی و امنیتی در مورد انجام عملیات تروریستی در این مکان است و تا پیان نیافتن این روند دسترسی آژانس به این مکان را فراتر از تعهدات حقوقی می داند و اینکه ایران از "آژانس درخواست کرده تا در انجام این تحقیقات به ایران کمک کند" اشاره شده است.

این دیپلمات ایرانی گفت: طبق گزارش آژانس، فعالیت‌های غنی سازی در نطنز و فردو، از جمله با نصب آبشارها و ماشین‌های جدید سانتریفیوژ و غنی سازی تا ۶۰ درصد و فراتر از ۳.۶۷ درصد مقرر در برجام، همچنان با اطلاع آژانس ادامه دارد.

وی افزود: گزارش آژانس، میزان ذخایر اورانیوم غنی شده ایران در درجات مختلف را تا ۶ نوامبر، ۲۴۸۹.۷ کیلوگرم اعلام کرده است و نیز اشاره شده است که مدیرکل دعوت ایران برای سفر به تهران را پذیرفته است تا دیدارهای سطح بالایی با مقامات دولت ایران برای بحث در مورد موضوعات مورد علاقه طرفین بر اساس بیانیه مشترک ۱۲ سپتامبر داشته باشد.

سرپرست نمایندگی اظهار کرد، با وجود تفاوت نظرهای فنی ما با آژانس، تعاملات در این زمینه میان دو طرف با هدف حل و فصل نهایی موضوعات فیمابین همچنان ادامه دارد و کشورهای عضو آژانس باید از هرگونه اظهارنظر عجولانه یا با اهداف سیاسی در این زمینه پرهیز کنند.

ارسال به دوستان
اولین دستور اجرایی ممدانی - شهردار مسلمان نیویورک - درباره اسرائیل است هنر گفت‌وگو: چگونه درباره موضوعات دشوار با فرزندمان صحبت کنیم؟ واکنش وزارت خارجه به سخنان ترامپ در مورد اعتراضات حمایت صریح پزشکیان از وزیر کشاورزی در برابر «تخریب سازمان‌یافته» 2 کشته در درگیری دو طایفه در راسک سیستان و بلوچستان /2 نفر هم زخمی شدند معرفی بنتلی آزور با الهام از زیبایی غروب خلیج فارس (+تصاویر) بازداشت موقت نوه و نتیجه آیت‌الله منتظری نمایش و نقد فیلم «سامی» در خانه سینما (+عکس) افت ناگهانی فروش سینما زیر سایه اعتراضات واژگونی اتوبوس در جاده هراز/ ۱۰ نفر مصدوم شدند خبرگزاری فارس: دستگاه‌های قضایی شفاف و بدون ابهام بگویند جوان کشته شده در اعتراضات، بسیجی بود یا معترض؟ فورد لاندو ۱۹۷۶؛ نماد تجمل و استایل کلاسیک معروف به قالیچه پرنده! (+عکس) وزیر دفاع: توان موشکی جمهوری اسلامی ایران نه قابل مذاکره است و نه قابل نابودی خانم معلمی که تسلیم جاده بسته نشد! (+عکس) حوادث شب سال نو آلمان / 2 کشته و چند صد بازداشتی