فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۴۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۵-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۴۵۷۳
انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۵-۰۹-۱۴۰۰

امیرعبداللهیان: دستیابی به توافق خوب و فوری امکانپذیر است / اتحادیه اروپا: تنها راه برداشتن تحریم‌ها احیای برجام است

امیرعبداللهیان: دستیابی به توافق خوب و فوری امکانپذیر است / اتحادیه اروپا: تنها راه برداشتن تحریم‌ها احیای برجام است
امیرعبداللهیان‌: باید تضمین جدی و کافی وجود داشته باشد که آمریکا دوباره از برجام خارج نخواهد شد.
  وزیر امور خارجه ایران در گفت و گوی تلفنی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: اگر طرف‌های مقابل آماده بازگشت به تعهدات کامل خود و رفع تحریم‌ها باشند، دستیابی به یک توافق خوب و حتی فوری امکانپذیر است.
 
به گزارش روز جمعه اداره کل اطلاع‌رسانی و سخنگویی وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان و جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در گفت‌ و گویی تلفنی درباره مذاکرات وین با یکدیگر بحث و تبادل نظر کردند.
 
امیرعبداللهیان عنوان کرد: علیرغم عهدشکنی آمریکا و سه کشور اروپایی در برجام، ما با حسن نیت و جدیت در مذاکرات وین حضور می‌یابیم و خواهان توافق خوب و قابل راستی‌آزمایی هستیم.  
 
وی افزود: بازگشت به برجام در عمل باید به معنی پایبندی به تمام مفاد و محتوای آن باشد.  
 
وزیر امور خارجه با قدردانی از تلاش‌های جوزب بورل بعنوان هماهنگ کننده گفت: روشن است که نتیجه نهایی در ۶ دور مذاکرات وین به دست نیامده، لذا تمام مواردی که لازم است مورد حل و فصل قرار گیرند از سوی تیم مذاکره کننده ایرانی مورد توجه قرار دارد.
 
امیرعبداللهیان‌ تاکید کرد: باید تضمین جدی و کافی وجود داشته باشد که آمریکایی که به آن اعتمادی وجود ندارد دوباره از برجام خارج نخواهد شد.
 
وی با اشاره به رفتار "متناقض آمریکایی‌ها و عدم تطابق حرف و عمل آنها" گفت: کاخ سفید همزمان با اعلام آمادگی برای بازگشت به برجام، در هفته‌های اخیر طی دو مرحله اشخاص و شرکت‌های ایرانی را تحریم کرد، لذا باید در عمل، همگان شاهد اراده و اقدام جدی برای لغو کامل تحریم‌ها باشند.
 
وزیر امور خارجه اظهار کرد: غرب باید با رویکرد جدید و سازنده به وین بیاید.
 
تنها راه برداشتن تحریم‌ها احیای برجام است
 
«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در این گفت و گوی تلفنی با اشاره به تماس‌های خود با تمامی طرف ها به عنوان مسئول هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام گفت: در مذاکرات وین بحث‌های فشرده و مفصلی بویژه بر روی موضوعات معوق و رفع تحریم‌ها باید انجام بگیرد و احتمال اینکه همه بتوانند به شکل اصلی برجام بازگردند، وجود دارد.
 
وی با اشاره به تعهدات آمریکا گفت: تنها راه برداشتن تحریم‌ها احیای برجام است که از این طریق هم ایران به حقوق خود میرسد و هم جامعه بین الملل از ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران اطمینان پیدا می کنند.
 
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد که همه طرف‌ها با رویکرد مثبت و عمل گرایانه و با اراده محکم برای گفت وگو درباره مسائل توافق نشده و رفع تحریم‌ها وارد مذاکرات وین شوند.
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
امروز با سعدی: ما خود شکسته‌ایم چه باشد شکست ما پایان یک ثانیه مرموز: چرا «۲۳:۵۹:۶۰» دوباره به تعویق افتاد؟  رویترز، جلوتر از مقامات ایران / چرا سفر قطر را رسانه خارجی منتشر کرد؟ چرا نمی‌توانیم نور فرابنفش را ببینیم؟ بارهنگ یک اکسپکتورانت طبیعی است! قطر تکذیب کرد؛ پیشنهاد ۱۲ میلیارد دلاری به تهران برای توافق با آمریکا صحت ندارد انتقاد حسین شریعتمداری از دولت: چرا خبر سفر قالیباف و عراقچی را باید از خبرگزاری های خارجی بشنویم؟ وزیر امور خارجه آمریکا:  با وجود حملات، هنوز دستیابی به توافق ممكن است / مذاکره ممکن است چند روز طول بکشد / مذاکراتی در قطر انجام شد / تنگه‌ها باید باز بمانند عکس دسته‌جمعی اهالی روستای «ده‌سرخ مشهد»؛ 130 سال قبل کیهان: مذاکرات را متوقف کنید فرهیختگان: اقلیت پرصدای کم فایده در مجلس تنها دنبال غرض ورزی اند مطالعه جدید: داروی لاغری معروف با ازدست‌رفتن ناگهانی بینایی پیوند دارد جمهوری اسلامی: راه نجات صدا و سیما کنار گذاشتن مجریان افراطی است چند تنظیم ساده که گوشی‌ شما را در برابر حملات هکرها مقاوم‌ می‌کند کشف گورستان عصر آهن و اشکانی در چاسر الیت چالوس