فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۵۹۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۴-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۵۹۰۱
انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۴-۰۹-۱۴۰۰

ترخیص ۱۱ کانتینر سرم اهدایی سازمان بهداشت جهانی از گمرک

ترخیص ۱۱ کانتینر سرم اهدایی سازمان بهداشت جهانی از گمرک
درصورت ادامه معطلی در روند ترخیص، این محموله بزرگ در معرض انقضاء تاریخ مصرف قرار می‌گرفت که این موضوع منجر به تحمیل خسارت قابل توجهی به بیت المال می‌شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از ترخیص ۱۱ کانتینر سرم دپو شده در گمرک شهید رجایی بندرعباس در پی ضرب‌الاجل دستگاه قضایی خبر داد.

مجتبی قهرمانی در تشریح این خبر، خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز فوری بیماران خاص و کرونایی به اقلام پزشکی و در راستای احقاق حقوق عامه، محموله بزرگ سرم های انسانی اهدایی  توسط سازمان بهداشت جهانی به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، پس از مدت مدیدی بلاتکلیفی در بندر شهید رجایی بندرعباس، هم اکنون در حال ترخیص و ارسال به مناطق مختلف کشور است.

وی تصریح کرد: بنابر گزارش کارشناسان و مسئولان مربوطه درصورت ادامه معطلی در روند ترخیص، این محموله بزرگ در معرض انقضاء تاریخ مصرف قرار می‌گرفت که این موضوع منجر به تحمیل خسارت قابل توجهی به بیت المال می‌شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان همچنین ضمن قدردانی از همکاری دستگاه‌های متولی که در این رابطه با مسئولان قضایی همکاری لازم را داشته اند، گفت: خوشبختانه با ورود دستگاه قضایی به موضوع و در نتیجه همکاری خوب دستگاه‌های اجرایی و البته با اطلاع رسانی به موقع موضوع از طریق رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما، هم اکنون ظرف ۴۸ ساعت پس از ضرب الاجل تعیین شده، با ترخیص این محموله بزرگ، از تحمیل خسارات ناشی از تأخیر به وجود آمده به بیت المال، جلوگیری شد.

قهرمانی همچنین عنوان کرد: این محموله بزرگ وارداتی شامل ۱۱ کانتینر سرم انسانی از جمله ۵۰ هزار بطری سرم قندی، ۵۰ هزار بطری سرم نمکی و ۱۶۰ هزار بطری سرم لاکتات در بسته بندی ۲۱۸ پالت (۱۶۶ تن به ارزش بیش از ۱۵۵ هزار دلار) است که چندین ماه در در گمرک بندرعباس نگهداری می شد و دستگاه‌های مرتبط اقداماتی برای ترخیص آن انجام نداده بودند. 

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
برزیل در خطر است سقوط ون به دره در جاده هراز پست معنادار یک کانال انقلابی و اصولگرای توقیف برنامه درجام در نماوا؛ واکنش سجاد شاه‌حاتمی به توقف پخش عارف: اجازه نمی‌دهیم تروریسم اقتصادی آمریکا، معیشت مردم را هدف قرار دهد ضرب‌الاجل آموزش و پرورش برای تصحیح سریع اوراق امتحانات نهایی شباب‌الاهلی با حضور عزت‌اللهی و آزمون به دومین برد متوالی در امارات رسید بازی استقلال خوزستان و نساجی از تلویزیون پخش نمی‌شود؛ تماشای آنلاین در اینستاگرام عایشه وهاب؛ نخستین نماینده افغان‌تبار کنگره آمریکا انتخاب شد درگذشت تلخ بازیکن ۲۵ ساله فوتبال پرتغال؛ کوین کاسترو وسط مسابقه جان باخت ادعای سی‌ان‌ان: نفتکش‌ها با خاموش کردن ردیاب‌ها از تنگه عبور می‌کنند پایان پارک اختصاصی با استند و جعبه نوشابه؛ طرح جدید راهور کلید خورد تمدید مهلت پرداخت حق بیمه تیرماه ۱۴۰۵؛ جرائم تأخیر بخشیده شد گام تازه و ماندگار دولت چهاردهم برای کاهش وابستگی دارویی؛ کشت کنترل‌شده شقایق الیفرا درخشش کشتی آزاد جوانان ایران؛ دو نماینده کشورمان فینالیست شدند
نظرسنجی
با توجه به بحرانی شدن وضعیت بنزین در ایران، شما کدام روش را برای مدیریت آن بهتر یا کم ضررتر می دانید؟