فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۶۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۷-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۶۴۷۲
انتشار: ۱۲:۳۸ - ۱۷-۰۹-۱۴۰۰

معاون بازاریابی و فروش سایپا با تائید افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو: آغاز طرح‌های مستمر فروش هفتگی از امروز/ اصلاح و افزایش، به معنای آزادسازی قیمت نیست

معاون بازاریابی و فروش سایپا با تائید افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو: آغاز طرح‌های مستمر فروش هفتگی از امروز/  اصلاح و افزایش، به معنای آزادسازی قیمت نیست
این اصلاح و افزایش، به معنای آزادسازی قیمت نبوده و صرفاً با اتكا به فرمول تعيين شده توسط مراجع قبلي قيمت‌گذاري خودرو، براساس محاسبه تورم صورت می‌پذیرد.

معاون بازاریابی و فروش گروه سایپا ضمن اعلام اصلاح قیمت محصولات تولیدی سایپا و افزایش بهای کارخانه‌ای خودرو، از تداوم روند طرح‌هاي هفتگي و مستمر فروش فوق‌العاده و پيش‌فروش خودرو با هدف تنظيم بازار، پاسخ‌گويي به نياز مصرف‌كنندگان واقعي و کمک به حذف واسطه‌گری خبر داد.

به گزارش عصر ایران حسین کاظمی گفت: به‌ دنبال افزايش چند برابری قيمت نهاده‌های توليد و مواد اولیه نظیر فولاد، آلومينيوم، مس، محصولات پلیمر، پتروشيمی و ساير مواد اوليه و نیز قطعات مورد نياز برای توليد خودرو در ماه‌های اخير که منجر به افزایش چشمگیر قیمتِ تمام شده محصولات و تحمیل زیان به سهامداران خودروسازان شده است، بهاي کارخانه سبد محصولات سايپا از امروز به‌ طور متوسط ۱۸ درصد افزايش مي‌يابد.

کاظمی تصریح کرد: این اصلاح و افزایش، به معنای آزادسازی قیمت نبوده و صرفاً با اتكا به فرمول تعيين شده توسط مراجع قبلي قيمت‌گذاري خودرو، براساس محاسبه تورم صورت می‌پذیرد.

وی افزود: با توجه به نوسان نرخ ارز و شرایط تورمی موجود، زیان صنعت خودروسازی و قطعه‌سازی به طور کامل پوشش داده نمی‌شود، اما این اصلاح قیمت سبب هدايت و تزریق نقدينگي به خطوط توليد شده و رشد توليد و افزايش تيراژ روزانه و طبعاً عرضه هرچه بيشتر خودرو به بازار، پاسخ‌گويي به نياز مصرف‌كنندگان واقعي، کمک به حذف واسطه‌گری، حفظ حقوق مشتریان و منافع سهامداران خودروسازان در بورس را رقم خواهد زد.

کاظمی در پایان گفت: در این راستا طرح‌هاي مستمر فروش فوق‌العاده و پيش‌فروش به صورت هفتگی به‌اجرا درخواهد آمد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
چرا دوربین‌ روی تلفن‌ هوشمندمان را مدیون «اینشتین» هستیم؟ ردپای دو شرکت آمریکایی در سفره‌های ایرانی‌ها/ چرا ترامپ در مورد تجارت کشاورزی ایران دروغ گفت؟ انشقاق در نیروهای متعهد و انقلابی بر سر مذاکرات و رهبری روزنامه جمهوری اسلامی: توافق را شکست ندهيم ایران ۱ - ۱ مصر/نیمه اول مساوی شد صدرنشینی مقتدرانه اسپانیا؛ معجزه کیپ‌ورد کامل شد، اروگوئه حذف شد چرا شبکه بانکی ایران هر چند ماه یک‌ بار از کار می‌افتد؟ تقویم روز توهین قاسمیان، روحانی نزدیک به جلیلی: مذاکره کنندگان به شبکه‌ای وصل هستند که به شبکه یهود می‌رسد(فیلم) توافق چهارچوبی میان اسراییل و دولت لبنان چه مفادی دارد؟ سپاه: حمله به نقاط استقرار ارتش آمریکا در منطقه فرانسه با اقتدار صدرنشین شد؛ سنگال امیدوار به صعود، عراق با جام وداع کرد تظاهرات مردم لبنان در اعتراض به توافق دولت با اسرائیل حمله به ایست‌وبازرسی بانه با 2 شهید و 5 مجروح محسن رضایی: رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند و اجازه مذاکرات را دادند/ خواهان آزار و اذیت ملت آمریکا نیستیم