۲۹ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۸۴۰۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۳۰-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۸۴۰۸
انتشار: ۰۸:۳۰ - ۳۰-۰۹-۱۴۰۰

سقوط بیت کوین به کمتر از ۴۶ هزار دلار

سقوط بیت کوین به کمتر از ۴۶ هزار دلار
این وضعیت این پرسش را برای سرمایه گذاران ایجاد کرده که آیا داراییهایی مانند رمزارزها و سهام فناوری پس از افزایشی که در دوران پاندمی پیدا کردند، دوره دشواری را پیش رو خواهند داشت.

بیت کوین در پی افت فضای ریسک در سراسر بازارهای مالی جهانی، به روند نزولی پنج هفته ای خود ادامه داد و به پایین ۴۶ هزار دلار سقوط کرد.

به گزارش ایسنا، بیت کوین که بزرگترین رمزارز از نظر ارزش بازار است، روز دوشنبه در نیویورک ۲.۵ درصد سقوط کرد و به ۴۵ هزار و ۵۷۸ دلار رسید. این رمزارز از زمان آخرین رکوردشکنی که در اوایل نوامبر داشت، حدود ۳۲ درصد ریزش کرده است.

اتریوم حداکثر ۴.۳ درصد کاهش یافت در حالی که توکنهای دیفای (DeFi) مانند سولانا، کاردانو، پولکادوت و پالی گان هم کاهش داشتند.

بانکهای مرکزی سراسر جهان مبارزه علیه تورم بالا از طریق تحکیم سیاست پولی را در اولویت قرار داده اند و در عین حال، نگران تاثیر واریانت اُمیکرون بر رشد اقتصادی هستند. این وضعیت این پرسش را برای سرمایه گذاران ایجاد کرده که آیا دارایی هایی مانند رمزارزها و سهام فناوری پس از افزایشی که در دوران پاندمی پیدا کردند، دوره دشواری را پیش رو خواهند داشت.

بیت کوین همچنین به سطوح قیمتی نزدیک می شود که تحلیل فنی برای نشانه های مسیر آینده این رمزارز زیر نظر دارد. این ارز دیجیتالی در میانگین قیمت ۵۵ هفته ای خود قرار دارد و معمولا چندین بار در گذشته پس از رسیدن به این سطح، بهبود یافته و به سطح بالاتری صعود کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بیت کوین تا روز جمعه برای پنجمین هفته متوالی کاهش داشت. برخلاف داراییهای سنتی و سهام، توکنهای دیجیتالی در صرافیهای آنلاین جهان، به صورت شبانه روزی معامله می شوند.

ارسال به دوستان
جزییات دو آلبوم منتشر نشده استاد شجریان انتقام انزلی‌چی‌ها در سن‌سیروس؛ ملوان با درخشش رمضانی راهی یک‌چهارم نهایی شد اشارۀ پمپئو به کدام اپوزیسیون است؟ مقصران جدید خشکسالی!  شکست تجاری عربستان در سوپرجام ایتالیا؛ فینال ناپولی-بولونیا بدون مشتری! استایل پاییزی و متفاوت «آذین رئوف» در طبیعت گیلان؛ تلفیق رنگ و هنر در دل جنگل (عکس) فرار چلسی از شکست در خانه کلاغ‌ها؛ تقسیم امتیازات در شب درخشان جیمز و پدرو انتخاب‌های منتقد سرشناس سینمایی مجله «گاردین» برای سال ۲۰۲۵ پاسخ کنایه‌آمیز کریم باقری به بیانیه تراکتور؛ «آن زمان که در تبریز به من و دایی توهین شد، خجالت کشیدم» پرش پرسپولیس به رتبه دوم با متد برزیلی؛ آمار خیره‌کننده اوسمار علیرغم افت هجومی کاهش قیمت لبنیات با مصوبه جدید شیر خام آلمان/ اجرای طرح خدمت سربازی جدید از سال آینده میلادی صعود دراماتیک نارنجی‌پوشان در ضیافت پنالتی‌ها؛ سایپا نخستین مسافر یک‌چهارم نهایی شد پلیس فتا هشدار داد مراقب کلاهبرداران بانکی باشید آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟