۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۹۴۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۶-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۱۹۴۳۵
انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۶-۱۰-۱۴۰۰

تمامی مؤسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال بعد مالیات بپردازند

تمامی مؤسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال بعد مالیات بپردازند
موضوع معافیت مالیاتی انتشارات کمک درسی هم که تا سقف ۲۰۰ میلیارد حذف شده بود، به طور کلی توسط اعضای کمیسیون حذف شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تصمیم امروز کمیسیون متبوع خود عنوان کرد: تمامی مؤسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال بعد مالیات می پردازند.

رضاحاجی پور در گفت وگو با ایسنا درخصوص جلسه امروز کمیسیون‌ آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در نشست امروز به ادامه بررسی پیشنهادات نمایندگان در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۱ مورد پرداختیم، بر همین اساس پیشنهاداتی در راستای تقویت دانشگاه فرهنگیان، تقویت اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و به روزرسانی تجهیزات هنرستان‌ها و حمایت از پروژه‌های هوافضای وزارت علوم به تصویب کمیسیون آموزش رسید.

وی افزود: با موضوع حذف معافیت مالیاتی موسسات کنکور از لایحه بودجه در کمیسیون مورد بررسی و سپس مورد تایید اعضا فرار گرفت، از سوی دیگر موضوع معافیت مالیاتی انتشارات کمک درسی هم که تا سقف ۲۰۰ میلیارد حذف شده بود، به طور کلی توسط اعضای کمیسیون حذف شد.

حاجی پور تاکید کرد: براین اساس تمامی موسسات کنکور و انتشارات کمک درسی باید در سال ۱۴۰۱ مالیات بپردازند، تمامی درآمد ناشی از این محل هم صرف کیفی سازی آموزش در مدارس می‌شود.

ارسال به دوستان
پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر! خودکشی ۶۱ نظامی ارتش اسرائیل از آغاز جنگ غزه فاطمه گودرزی: گوگوش به خاطر رفاقتش با بیتا فرهی، او را جایگزین من در فیلم مسعود کیمیایی کرد