فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۲۵۲۲۸
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۲-۱۱-۱۴۰۰
کد ۸۲۵۲۲۸
انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۲-۱۱-۱۴۰۰

پیروزی پرتلفات تیم‌ملی فوتبال مقابل امارات/ ایران کماکان بدون باخت

پیروزی پرتلفات تیم‌ملی فوتبال مقابل امارات/ ایران کماکان بدون باخت
با این نتیجه ایران ۲۲ امتیازی شد و دوباره به صدر جدول رده‌بندی گروه A برگشت. امارات هم با ۹ امتیاز در رده سوم گروه باقی ماند.

تیم‌ملی فوتبال ایران با نتیجه یک بر صفر امارات را در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ شکست داد.

به گزارش ایسنا، تیم‌ملی فوتبال ایران امشب (سه‌شنبه) در چارچوب هفته هشتم مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف امارات رفت. این دیدار با یک گل به سود ایران به پایان رسید. تک گل ایران توسط مهدی طارمی در دقیقه ۴۴ به ثمر رسید.

با این نتیجه ایران ۲۲ امتیازی شد و دوباره به صدر جدول رده‌بندی گروه A برگشت. امارات هم با ۹ امتیاز در رده سوم گروه باقی ماند.

نیمه نخست

در این نیمه توپ و میدان بیشتر در اختیار ایران بود و شاگردان دراگان اسکوچیچ در نظر داشتند با نفوذ از عمق دفاع امارات به دروازه حریف برسند. با این حال تیم‌ملی ایران نتوانست در حملاتش دروازه امارات را باز کند و هر بار نقشه‌های بازیکنان ایران نیمه‌کاره باقی می‌ماند.

مهدی طارمی و علیرضا جهانبخش دو بازیکنی بودند که محوریت حمله‌های ایران روی آن‌ها بود. حتی مهدی طارمی برای طرح‌ریزی حمله به میانه میدان برمی‌گشت و از آن‌جا اقدام به توپ‌گیری می‌کرد.

یکی از خطرناک‌ترین موقعیت ایران در این نیمه در دقیقه ۳۲ شکل گرفت، جایی که توپ سرگردان در داخل محوطه جریمه امارات به علیرضا جهانبخش رسید و او شوتش را به زاویه مخالف زد که این توپ با اختلاف به بیرون رفت و مهدی طارمی هم که خودش را به سمت توپ پرتاب کرده بود، یک قدم کم آورد و نتوانست دروازه امارات را با قطع توپ باز کند.

در ادامه اما ایران به گل نخست رسید که هم جهانبخش و هم طارمی روی آن نقش داشتند. علیرضا جهانبخش در دقیقه ۴۴ ارسال دقیقی به روی دروازه داشت که قلی‌زاده هم با ضربه سر دقیقی توپ را راهی دروازه کرد اما ضربه او با بد شانسی به تیرک برخورد کرد ولی در همین لحظه طارمی خودش را به توپ رساند و گل نخست ایران را به ثمر رساند.

سعید عزت‌اللهی، هافبک تیم‌ملی با خطای نسبتا شدیدی که در دقیقه ۲۵ بازی روی بازیکن امارات مرتکب شد، از داور کارت زرد دریافت کرد و بازی مقابل کره‌جنوبی را از دست داد. صادق محرمی پس از این که در دقیقه ۳۷ از بازیکن امارات جا ماند، خطا انجام داد تا با کارت زرد داور روبه‌رو شود. او هم بازی با کره جنوبی را به دلیل محرومیت از دست داد.

نیمه دوم

چهار دقیقه از نیمه دوم بازی گذشته بود که صادق محرمی با خطای بی‌مورد در میانه میدان با کارت زرد دوم داور جریمه شد تا از بازی اخراج شود. این موضوع باعث تغییر تاکتیک ایران شد و سامان قدوس جای خودش را به صالح حردانی داد.

در ادامه امارات تا حدودی بازی را در اختیار گرفت و در دقیقه ۵۶ نخستین موقعیت خطرناکش را با شوتی از پشت محوطه جریمه به دست آورد که عابدزاده توپ را به کرنر فرستاد.

البته ایران در دقیقه ۵۹ بازی شانس زدن گل دوم را داشت اما مهدی طارمی نتوانست مقابل دروازه امارات ضربه خوبی بزند. همچنین در دقیقه ۷۱ جهانبخش با حرکت انفرادی خودش را در موقعیت شوت‌زنی قرار داد و ضربه سرکشی به سمت دروازه خصیف زد اما شوت او با واکنش دروازه‌بان امارات به کرنر رفت. روی همین ضربه کرنر، ایران می‌توانست توسط نورافکن به گل برسد اما باز هم خصیف مانع شد.

بازیکنان تیم‌ملی که در این دقایق برای خودشان موقعیت‌سازی می‌کردند، در دقیقه ۷۵ موقعیت دیگری ایجاد کردند که خصیف این بار شوت از راه دور قلی‌زاده را دفع کرد.

ایران در ۱۰ دقیقه پایانی، بازی را کنترل کرد و اجازه موقعیت‌سازی به حریف نداد تا این دیدار با پیروزی یک بر صفر ایران به پایان برسد.

ترکیب ایران: امیر عابدزاده، صادق محرمی، میلاد محمدی (سیاوش یزدانی، دقیقه ۸۳)، سعید عزت‌الهی (احمد نوراللهی، دقیقه ۵۷)، علیرضا جهانبخش(کاپیتان)، مهدی طارمی، وحید امیری، محمد حسین کنعانی‌زادگان، سامان قدوس (صالح حردانی، دقیقه ۵۰)، علی قلی‌زاده و امید نورافکن.

ترکیب امارات: علی خصیف، بندر الاحبابی، محمد العطاس، ولید عباس، محمود خمیس، ماجد حسن، عبدالله رمضان، علی صالح، طحنون الزعابی، کایو کاندو و خلیل الحمادی.

ارسال به دوستان
سلامت کبد چه ارتباطی با بیماری‌های قلبی دارد؟ متخصص قلب پاسخ می‌دهد ۱۲ فناوری باتری که آینده انرژی را در دهه آینده تغییر می‌دهند رایزنی فؤاد حسین و کاردار آمریکا درباره سفر نخست‌وزیر عراق به ایران آیا موتورسوارها هم باید عوارض بپردازند؟ قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا درباره محاصره دریایی: هشدار می‌دهیم این اقدام آمریکا به منزله توسعه جنگ در منطقه تلقی می‌گردد افشاگری مشاور امنیت ملی عراق از حضور نیروهای اوکراینی در خاک عراق ترامپ سه‌شنبه میزبان زلنسکی و نتانیاهو در کاخ سفید ماکرون درباره آتش سوزی جنگلی: هفته‌های پیش رو دشوار خواهد بود و ما باید مقاومت کنیم بیژن جباری، پیشکسوت صنعت فیلمسازی و لابراتوار فیلم درگذشت وزیر اقتصاد: تایید طرح اصلاح ساختار بانک سپه کاهش ساعت کاری ادارات کردستان در روز سه‌شنبه به دلیل افزایش دما ساعت کاری ادارات کردستان فردا سه شنبه از ۷ تا ۱۱ تعیین شد هشدار قرارگاه خاتم الانبیا(ص) به آمریکا درمورد تهدید شناورها و کشتی های ایرانی آمریکا حضور کارکنان خود در کرانه باختری را ممنوع کرد جزئیات برنامه‌های وزارت آموزش‌وپرورش برای بازگشایی حضوری مدارس