۲۴ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۳۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۳-۰۸-۱۴۰۱
کد ۸۶۳۴۷۴
انتشار: ۱۲:۳۸ - ۰۳-۰۸-۱۴۰۱

سردار جلالی: ۱۲۰ حمله سایبری در ۲۰ روز گذشته انجام شد

سردار جلالی: ۱۲۰ حمله سایبری در ۲۰ روز گذشته انجام شد
سردار جلالی گفت: در مدت اخیر شاهد حملات سایبری بودیم. با ۱۲۰ حمله سنگین سایبری دیداس به زیرساخت‌ها در بیست روز گذشته مقابله شد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: شاهد سنگین‌ترین حمله رسانه‌ای، سایبری و شناختی علیه ایران هستیم که برای هر کشوری رخ می‌داد، از بین می‌رفت.
 
به گزارش تسنیم، سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیر عامل در نشست خبری که صبح امروز در آستانه سالروز تشکیل پدافند غیر عامل برگزار شد، اظهار داشت: شعار امسال ما پدافند دانش بنیان، حفاظت از زیرساخت‌ها و تداوم کارکردهاست چراکه در سال‌های گذشته زیرساخت‌ها مورد تهدید قرار می‌گرفتند.
 
سردار جلالی گفت که از روز چهارم تا یازدهم آبان ماه برنامه‌هایی با موضوعات مختلف و رزمایش‌هایی در راستای پدافند غیرعامل برگزار می‌شود.
 
وی عنوان کرد: سطح جدیدی از فناوری‌های نو نیازمند رویکرد دانشی پدافندی است و همایش‌هایی به منظور موشکافی این رویکرد‌ها برگزار می‌شود.
 
رئیس سازمان پدافند غیر عامل بیان داشت: تداوم کارکرد زیرساخت‌های اساسی برای خدمت به مردم از مهمترین رویکرد‌های ماست.
 
وی با اشاره اتفاقات اخیر نیز گفت: نباید اجازه داد که بدخواهان از بستر اعتراضات مردم سواستفاده کنند.
 
سردار جلالی عنوان کرد: تمام ظرفیت‌های آمریکایی ها، اروپایی ها، منافقین، سلطنت طلب‌ها و گروهک‌ها روبه‌روی ما قرار گرفته است.
 
وی با بیان اینکه دشمن از جنگ ترکیبی شناختی که محیطش با سایر محیط‌ها متفاوت است، بهره می‌گیرد، گفت: تلاش زیادی انجام دادند که دوقطبی به وجود بیاورند.
 
سردار جلالی گفت: آن‌هایی که برای تلگرام، واتساپ و اینستاگرام فرش قرمز پهن کردند، امروز باید پاسخگوی وضعیت اقتصادی کسب و کار‌های مجازی باشند.
 
وی با اشاره به اقدام اینستاگرام در حذف تصاویر سردار شهید سلیمانی گفت:، اما این شبکه در برابر اموزش اغتشاش، آشوب و ساخت مواد منفجره سکوت می‌کند؛ این نشان از خصومت است.
 
سردار جلالی سوریه سازی و لیبی سازی ایران را هدف غایی آمریکا و دشمنان دانست و گفت: اطلاع رسانی تا حدودی دیر موقع نیروی انتظامی و صدا و سیما برای مردم ابهام ایجاد کرد، اما دشمنان در همان مرحله اول و با برملاشدن دروغ هایشان شکست خوردند.
 
وی گفت: شاهد سنگین‌ترین حمله رسانه‌ای، سایبری و شناختی علیه ایران هستیم که برای هر کشوری رخ می‌داد، از بین می‌رفت. مردم هوشمندانه عمل کردند و نگذاشتند دشمنان به اهدافشان برسند.
 
وی در بخش دیگری از این نشست خبری گفت: برنامه ملی حفاظت از زیرساخت‌های کشور پس از سه سال مطالعه تنظیم و ابلاغ شد.
 
سردار جلالی همچنین عنوان کرد: در مدت اخیر شاهد حملات سایبری بودیم. با ۱۲۰ حمله سنگین سایبری دیداس به زیرساخت‌ها در بیست روز گذشته مقابله شد. دشمن تلاش کرد در این زمینه تبلیغات زیادی داشته باشد که عمدتا دروغ بود. این حجم از تهدید سایبری تاکنون علیه کشوری صورت نگرفته است. با ۹۰ درصد آن مقابله شد.
 
وی ادامه داد: با سامانه‌های بومی به مقابله با این حملات پرداختیم. این سامانه‌ها از کیفیت‌های خوبی برخوردار هستند.
ارسال به دوستان
خشم هواداران انگلیسی از قیمت‌های فیفا؛ احتمال تحریم جام جهانی ۲۰۲۶ در صورت عدم تعدیل تورم عربستان سعودی : 1.9 درصد یک «بیگانه دوست» در قلب اتریش‌! (+عکس) وصول یک همت از مطالبات بیمه ملت از صندوق بازنشستگی کشوری در آذرماه جهش چادرملو به رده سوم لیگ برتر؛ استقلال خوزستان را سه تایی کرد مدافع ازبکستانی استقلال محروم شد؛ آشورماتوف بازی با گل‌گهر را از دست داد ادامه سریال تساوی‌های استقلال؛ شگفتی‌سازان خیبر، آبی‌پوشان را متوقف کردند حمله سایبری آمریکا به شرکت نفت ونزوئلا سطح تنش میان مصر و اسرائیل وارد مرحله جدیدی شد/ مصر خواستار مهار نتانیاهو توسط واشنگتن شد تلفات سیل در مراکش به ۴۱ تن رسید پروژه بلندمدت برزیل با آنچلوتی؛ گفتگوها برای تمدید قرارداد تا سال ۲۰۳۰ آغاز شد گواردیولا در جمع افسانه‌های لیگ برتر؛ پپ به رکورد ۱۵۰ پیروزی با حداقل ۳ گل زده رسید الهام کردا از «فضای خالی» رونمایی کرد؛ حضور بازیگر با استایل پاییزی (عکس) صدور هشدار سطح زرد نسبت به بارش ناپیوسته برف و باران در تهران شاهکار نئوگوتیک در دانشگاه پیتسبورگ؛ از برجسته‌ترین سازه‌های آموزشی جهان (+عکس)