۲۴ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۴۴۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۹-۰۱-۱۴۰۲
کد ۸۸۴۴۲۷
انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۹-۰۱-۱۴۰۲

سد اکباتان ۱۲ درصد آب دارد

سد اکباتان ۱۲ درصد آب دارد
از ابتدای سال آبی جاری تا کنون به طور میانگین نزدیک به ۱۹۰ میلیمتر بارش در استان همدان ثبت شده است که این میزان کمتر از مدت مشابه سال گذشته است و در مقایسه با بلند مدت حدود ۲۷ میلیمتر کاهش را نشان می‌دهد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: حجم ذخیره آب در سد اکباتان به چهار میلیون و ۱۰۰ هزار متر مکعب رسیده که معادل ۱۲ درصد ظرفیت این سد است.

محمد ضروری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال در سومین سال خشکسالی پیاپی به سر می‌بریم و هم‌اینک ۸۸ درصد از گنجایش مخزن سد اکباتان خالی است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از یک هزار و ۳۰۰ لیتر در ثانیه آب از طریق رودخانه بالادست وارد مخزن سد اکباتان می‌شود.

ضروری تصریح کرد: از ابتدای سال آبی جاری تا کنون به طور میانگین نزدیک به ۱۹۰ میلیمتر بارش در استان همدان ثبت شده است که این میزان کمتر از مدت مشابه سال گذشته است و در مقایسه با بلند مدت حدود ۲۷ میلیمتر کاهش را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: طی ۲ سال گذشته آورد رودخانه‌ها بالادست سد اکباتان از سالانه ۵۱ میلیون متر مکعب به سالانه ۲۲ تا ۱۹ میلیون متر مکعب کاهش یافت که همین موضوع موجب ایجاد بحران آب در شهر همدان شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان افزود: در سال ۱۴۰۲ با توجه به تکمیل پروژه آبرسانی بلند مدت به همدان مشکل تامین آب برای شهروندان نخواهیم داشت و آب مورد نیاز شهر تامین می‌شود.

وی تاکید: آب مورد نیاز مردم همدان از طریق سد اکباتان، سد آبشینه، رودخانه‌های سطحی، چاه‌های دشت همدان - بهار و خط انتقال از سد تالوار تامین می‌شود اما با این وجود برای پیشگیری از کم آبی باید مصرف بهینه نیز در دستور کار قرار گیرد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
سهرابیان به استقلال برگشت؛ مدافع آبی‌ها در خرم‌آباد به حواشی پایان داد اولین شکست استقلال در لیگ برتر بسکتبال؛ کاله در حضور حدادی، صدرنشین را متوقف کرد سرمربی خیبر: از هواداران لرتبار تشکر می‌کنم؛ پنالتی استقلال را به کارشناسان می‌سپاریم سرمربی استقلال: زمان زیادی برای آمادگی آسیایی نداریم ‏‪‬‏قتل مادر به دست پسرش در یاسوج اعلام رسمی؛ زلاتان ابراهیموویچ مشعل‌دار اصلی المپیک زمستانی میلان ۲۰۲۶ وقتی قطعیت، جای گفت‌وگو را می‌گیرد؛ درباره یک خطای خاموش در مدیریت افزایش شمار شهدای غزه به ۷۰ هزار و ۶۶۵ تن روسیه: حمله در استرالیا را به شدیدترین شکل ممکن محکوم می‌کنیم حمله به دفتر حزب کمونیسم عراق حدود 80 درصد بیماران دیابتی بزرگسال دچار اضافه‌وزن یا چاقی هستند محل برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس مشخص شد / یادگار امام (ره) میزبان جام حذفی خشم هواداران انگلیسی از قیمت‌های فیفا؛ احتمال تحریم جام جهانی ۲۰۲۶ در صورت عدم تعدیل تورم عربستان سعودی : 1.9 درصد یک «بیگانه دوست» در قلب اتریش‌! (+عکس)