۰۹ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۵۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۹-۰۱-۱۴۰۲
کد ۸۸۵۷۹۵
انتشار: ۱۹:۲۶ - ۱۹-۰۱-۱۴۰۲

پلمپ مجموعه تفریحی در ساری مازندران به دلیل بی‌حجابی

پلمپ مجموعه تفریحی در ساری مازندران به دلیل بی‌حجابی
ستاد امر به‌معروف و نهی‌از منکر ساری از پلمپ مجموعه تفریحی و گردشگری سد شهید رجایی به دلیل عدم‌رعایت حجاب و عفاف خبر داد.
مجموعه تفریحی و گردشگری سد شهید رجایی ساری به علت رفتارهای هنجارشکنانه مسافران پلمب شد.
 
به گزارش ایرنا، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مازندران اعلام کرد، مجموعه تفریحی و گردشگری سد شهید رجایی ساری به علت رفتارهای هنجارشکنانه از سوی مراجعین و عدم مسوولیت پذیری بهره بردار و ذینفع مالی جهت پیشگیری از اقدامات هنجارشکنانه گردشگران، با دستور مقام قضایی توسط پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان مازندران پلمب گردید.
 
سد شهید رجایی یا سلیمان تنگه در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی شهرستان ساری قرار دارد و مجتمع این سد نیز که توسط بخش خصوصی مدیریت می شود دارای واحدهای اقامتی سالن‌های غذاخوری و آلاچیق‌هایی برای اسکان مسافران است.
ارسال به دوستان
ادعای رسانه بریتانیایی در خصوص پیام محرمانه اسرائیل به ایران قائم پناه: اعتراض مردم را می‌شنویم و بابت تورم ۴۰ درصدی عذرخواهی می‌کنیم/ بانک‌ها عامل گرانی‌ هستند اسکناس جدید سوریه بدون تصویر پدر و پسر / توت و زیتون به جای بشار اسد (+عکس) پیش‌بینی شرکت گاز از مصرف گاز در کشور: به ۶۹۰ میلیون متر مکعب خواهد رسید پزشکیان: تمام تلاش خود را برای حل دغدغه‌های اصناف به کار خواهیم گرفت؛ اصناف هم کمک کنند استایل ست رویا وحدتی و امین اسدی در اکران طهران ۵۷ (عکس) با «بیمه حوادث انفرادی» بیمه ملت آشنا شوید افزایش قدرت درآمدی با ثبت تراز ۲۸ درصدی بانک صادرات ایران قائم‌پناه: نباید با عملکرد بانک‌ها، گرانی به مردم تحمیل شود مرور توافقات مشترک، در گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پوتین شاسی بلند «پل استونز آداماس» چینی ویژه خاندان ‌های سلطنتی خاورمیانه (+تصاویر) آیا هوانوردی با بخشنامه اصلاح می‌شود؟ مادورو: ۳۹ هواپیمای حامل مواد مخدر را منهدم کرده‌ایم دفاتر اسناد رسمی استان تهران ۱۰ دی ماه تعطیل است هشدار آشنا به مسئولان: شورَش را دربیاوریم، شورِش می‌شود!