۲۵ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۱۶۰۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۷-۰۶-۱۳۹۴
کد ۴۱۶۰۰۱
انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۷-۰۶-۱۳۹۴
مراحل حذف اکانت تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد.
تلگــرام یک مسنجر قدرتمند، رایگان و برای گوشی های هوشمند می باشد که با تمرکز بر روی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. اما در صورتی که تصمیم بگیرید حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کنید باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.

مراحل حذف اکانت تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می پذیرد. تمامی مراحل به سادگی قابل انجام است که در پایین صفحه آن را به صورت تصویری برایتان توضیح دادم.

۱: ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید (روی لینک کلیک کنید)

۲: پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می باشد, از شما شماره موبایل خواسته می شود که باید شماره موبایلی که با آن در حال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کنید و گزینه Next را بزنید.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری
۳: در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به passwordوارد کنید و گزینه Sign in را بزنید.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری
چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری
۴: در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری
۵: در این مرحله که مرحله پایانیست از شما تایید می خواهد پس بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account کلیک کنید.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری

۶: در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات حذف اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

چگونه اکانت تلگرام را حذف کنیم؟+آموزش تصویری

توجه :

پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود.

پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستان تان نخواهند ماند.

همچنین پیام هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده اید، همچنان باقی می مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.

منبع: صبحانه
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۲۷۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۷
12
42
شمار ه هایی که ادم پاک کرده دوباره تو تلگرام میاد بعد دوباره بلاک و پاک میکنی نصب کنی دوباره میاد خیلی چرته
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۹
8
8
خیلی بد
بدحال شدن تعدادی از هواداران تراکتور در پی شکست سنگین تیمشان/ فوت یک هوادار تکذیب شد درخواست بایدن از ایران: به اسراییل حمله نکنید با این میوه از سرطان و بیماری قلبی در امان باشید دستور دفتر نتانیاهو به وزارتخانه‌ ها : برای حمله احتمالی ایران آماده باشید تا پایان ۱۴۰۴ این شهرها صاحب سالن‌ های سینما می‌شوند پرسپولیس ۱ - ۰ ملوان/ تداوم تعقیب و گریز سرخابی‌ ها برای صدرنشینی وزیر ارشاد : ما افتخار سربازی رهبر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را با هیچ چیزی عوض نمی‌کنیم سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گوترش از نزدیک اقدامات ایران را دنبال می‌کند حمله راکتی گسترده حزب الله لبنان به اسرائیل پنتاگون در آستانه حمله ایران به اسرائیل : تجهیزات بیشتری را به خاورمیانه منتقل می‌کنیم در خواست ایتالیا از ایران مبنی بر خویشتن‌ داری در واکنش به حمله اخیر اسرائیل جاده کندوان باز گشایی شد روسیه موشک قاره‌پیما آزمایش کرد/ مشاهده در آسمان ایران ماجرای شیء نورانی آسمان تهران و غرب ایران چیست؟ مشاهده شی نورانی در آسمان ایران (عکس)
وبگردی