کد خبر ۶۸۱۹۳۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - 31 July 2019
رپرتاژ آگهی
هرساله افراد زیادی به کشور فرانسه سفر می کنند. افرادی که شهروند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشند برای ورود به این کشور نیازی به اخذ ویزا ندارند اما کشورهای دیگر باید برای سفر به فرانسه ویزای این کشور را اخذ کنند. ویزای فرانسه انواع گوناگونی دارد. افراد باید با توجه به شرایط خود برای اخذ یکی از این ویزاها اقدام کنند.

شرایط گرفتن ویزای فرانسه

فرانسه از کشورهای توریستی محبوب جهان می باشد. شهروندان برخی از کشورها مانند کشورهای اروپایی برای سفر به این کشور نیاز به اخذ ویزا ندارند. اما شهروندان کشورهایی مانند ایران برای ورود به خاک این کشور نیاز به اخذ ویزا دارند. اخذ اقامت فرانسه به دو شکل ارائه می شود: ویزای کوتاه مدت و ویزای بلند مدت. افرادی که قصد دارند حداکثر سه ماه در این کشور اقامت کنند باید برای اخذ ویزای کوتاه مدت فرانسه اقدام کنند. افرادی که قصد دارند بیشتر از سه ماه در این کشور حضور داشته باشند باید ویزای طولانی مدت بگیرند. ویزای فرانسه انواع مختلفی دارد مانند: ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کاری. اخذ هر کدام از آن ها شرایط و مراحل خاص خود را دارد. در ادامه به بررسی انواع ویزای فرانسه و شرایط اخذ آن ها می پردازیم.

ویزای تحصیلی فرانسه

  1. شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در فرانسه دارند باید در ابتدا فرم مربوط به ویزای فرانسه را تکمیل کنند. افرادی که قصد اخذ ویزای تحصیلی را دارند باید به سن قانونی رسیده باشند و حداقل 18 سال تمام داشته باشند. یکی دیگر از شروط اخذ ویزای تحصیلی داشتن نامه پذیرش از سوی یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزشی فرانسه می باشد. همچنین پاسپورت متقاضیان باید حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد.

 یکی از شروط مهم اخذ ویزا اثبات تمکن مالی است. متقاضیان باید ثابت کنند که می توانند مخارج تحصیل و زندگی خود در در این کشور را تامین کنند. مبلغ در نظر گرفته شده برای اثبات تمکن مالی دانشجویان 615 یورو در ماه می باشد. دانشجویانی که موفق به اخذ بورسیه تحصیلی شده اند می توانند کپی مدرک اخذ بورسیه تحصیلی خود را ارائه دهند.

 یکی دیگر از شروط اخذ ویزا ارائه کپی بلیط برگشت می باشد. دانشجویان باید برای گرفتن ویزای تحصیلی ثابت کنند که قصد برگشت به کشور خود را دارند و پس از اتمام تحصیل خود به کشورشان باز می گردند. همچنین دانشجویان باید ثابت کنند که توانایی پرداخت هزینه بیمه در کشور فرانسه را دارند. به علاوه دانشجویان باید مدرک رزو هتل یا اجاره نامه خوابگاه دانشجویی را به سفارت ارائه دهند و ثابت کنند که در فرانسه محلی برای اقامت دارند.

دو رشته تحصیلی پزشکی در فرانسه و دندان پزشکی در فرانسه طرفداران بسیاری دارد. این دو رشته از مهمترین مقاصد تحصیلی فرانسه به شمار می آیند و توانسته اند نرخ بالایی از دانشجویان ایرانی را جذب نمایند.

ویزای کاری فرانسه

  1. شرایط اخذ ویزای کاری فرانسه

یکی از شروط مهم اخذ ویزای کار داشتن پیشنهاد کاری از طرف یک شرکت و یا کارفرمای فرانسوی می باشد. برای گرفتن ویزای کار، کارجویان خارجی باید از پیشنهادات شغلی رسمی از شرکت های فرانسوی برخوردار باشند و قرارداد موقت بین دو طرف امضاء شود. کارفرما ابتدا باید با اداره استخدام ملی فرانسه "Pôle Emploi" تماس بگیرد تا پیشنهاد شغلی مورد نظر در همه مراکز شغلی فرانسه تبلیغ شود و برای اتباع فرانسوی در دسترس قرار گیرد. سپس پیشنهاد شغلی باید از طریق شبکه EURES به شهروندان اروپایی اعلام شود. در صورتی که هیچ کاندید فرانسوی یا اروپایی برای این موقعیت شغلی اقدام نکنند، کارفرما می تواند مجوز استخدام اتباع خارجی را دریافت کند.

متقاضیان اخذ ویزای کار ابتدا باید فرم مربوط به درخواست ویزا را تکمیل کنند و سپس مدارک لازم را ارائه دهند. مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به فرانسه از طریق کاری عبارتند از :

  1. کپی قرارداد کاری که معمولا از طرف شخص کارفرما ارسال می شود.
  2. گواهی عدم سوء پیشینه
  3. پاسپورت ( در ده سال گذشته اخذ شده باشد و حداقل سه ماه اعتبار داشته باشد)
  4. اجاره نامه ( فرد متقاضی باید ثابت کند که محلی را برای زندگی در فرانسه دارد)
  5. اثبات تمکن مالی از طریق حساب بانکی
  6. چند قطعه عکس

کارمندان سفارت پس از بررسی مدارک و تحقیق درباره صحت موقعیت شغلی، با متقاضی مصاحبه می کنند و در صورت کامل بودن مدارک و صحت آن ها ویزای کار را صادر می شود.

ویزای توریستی فرانسه

  1. شرایط اخذ ویزای توریستی فرانسه

هرساله بالغ بر 80 میلیون توریست به کشور فرانسه سفر می کنند. بسیاری از کشورهای اروپایی برای سفر به فرانسه نیازی به ویزا ندارند اما کشورهای دیگر باید برای سفر به این کشور باید ویزا داشته باشند. شما باید پس از خرید بلیط و یک تا سه ماه قبل از سفر، به سفارت فرانسه مراجعه کنید. سپس باید فرم درخواست ویزا را تکمیل کنید و دو کپی از آن را همراه خود داشته باشید. در مرحله بعدی مدت اعتبار پاسپورت خود را چک کنید. پاسپورت باید حداقل تا 90 روز پس از تاریخ خروج شما از فرانسه اعتبار داشته باشد. همچنین پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. مدارک دیگری که برای اخذ ویزای توریستی فرانسه لازم می باشند عبارتند از:

  1. چند قطعه عکس (5/3 در 5/4 سانتی متر)
  2. مدرک رزرو هتل یا تور مسافرتی
  3. اطلاعات پرواز (زمان خروج و بازگشت به کشور)
  4. اثبات تمکن مالی برای پوشش بیمه درمانی
  5. گردش مالی حساب بانکی فرد متقاضی در سه ماه آخر

سپس باید مبلغ درخواست شده برای صدور ویزا را به صورت نقدی پرداخت کنید. این مبلغ برای ویزای کوتاه مدت به ازای هر نفر 60 یورو و برای ویزای بلند مدت به ازای هر نفر 99 یورو است. صدور ویزای کوتاه مدت حداکثر 2 تا 3 هفته و صدور ویزای بلند مدت فرانسه حداکثر 2 ماه به طول می انجامد.

نتیجه گیری :

شرایط گرفتن ویزای فرانسه

در پایان بهتر است قبل از هرگونه اقدام برای مهاجرت به یکی از موسسات حقوقی مهاجرت رسمی در کشور ایران مراجعه کنید. موسسه حقوقی Go2TR توانسته با جذب بیش از ۳۵۰  هزار نفر دنبال کننده در شبکه اجتماعی خود اطلاعات گسترده ای در زمینه مهاجرت برای علاقمندان تولید نماید.

 

منابع

 

  1. https://www.schengenvisainfo.com/france-visa/general-requirements
  2. https://www.topuniversities.com/student-info/studying-abroad/how-get-student-visa-france
  3. https://www.expat.com/en/guide/europe/france/1330-work-visas-in-france.html
  4. https://m.wikihow.com/Get-a-Tourist-Visa-for-France

 

ارسال به تلگرام
ارسال به دوستان
پربازدید ها
علم و فناوری