۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۰۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۳۰-۱۰-۱۳۸۵
کد ۱۰۰۵۷
انتشار: ۰۹:۵۰ - ۳۰-۱۰-۱۳۸۵

سال آينده بيمارستان‌هاي دولتي ورشكست مي‌شوند‌

با اين وضع اگر امسال وزارت بهداشت در سه ماه آخر سال با مشكل كسري بودجه و ناتواني در ارائه خدمات مناسب مواجه شد، سال آينده فقط 6 ماه توان ارائه خدمت مناسب دارد.


معاون وزير بهداشت گفت: تصويب سرانه غير واقعي در لايحه بودجه امكان افزايش تعرفه‌هاي پزشكي را از بين مي‌برد و با اين وضع بيمارستانهاي دولتي سال آينده collapse مي‌كنند و ورشكست مي‌شوند.

مويد علويان در گفت‌و‌گو با فارس‌ افزود:‌ سال‌ها‌ي گذشته بحث سرانه درمان از 4 ماه قبل از عيد به طور جدي در شوراي عالي بيمه مورد بحث قرار مي‌گرفت اما اكنون بايد از مسئولان وزارت رفاه پرسيد چرا اكنون كه به زمان تدوين و تصويب بودجه سال آينده رسيده‌ايم هنوز سرانه درمان در اين شورا تصويب نشده است.

معاون سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: ما در وزارت بهداشت هنوز منتظر تصويب سرانه درمان سال آينده در شوراي عالي بيمه هستيم زيرا تصميم‌گيري در اين زمينه به عهده اين شورا در وزارت رفاه است.

علويان افزود: اگر تعيين سرانه 4 هزار و 300 توماني در لايحه بودجه سال آينده صحت داشته باشد، قطعاً ارائه خدمات بهداشتي ـ درماني از سوي وزارت بهداشت آسيب جدي مي‌بينند و ما نمي‌توانيم در وزارت بهداشت وظايف خودمان را به خوبي و در حد انتظار مردم انجام دهيم و بسياري از خدمات وزارت بهداشت محدود مي‌شود.

وي گفت:‌ هنوز شوراي عالي بيمه، سرانه درمان سال آينده را تعيين و تصويب نكرده است و اگر بدون اين مصوبه، سرانه درمان سال آينده در لايحه بودجه تعيين شده باشد، بايد گفت يك نوع دوگانگي در تعيين سرانه سلامت مردم حاكم است.

معاون وزير بهداشت اضافه كرد:‌ اگر سرانه 4 هزار و 300 توماني در بودجه سال آينده تصويب شود، تعرفه خدمات پزشكي نيز افزايشي نخواهد داشت و باز هم مشكلات تعرفه به عنوان يك چالش جدي در حوزه سلامت باقي مي‌ماند و متأسفانه شاهد افزايش بيش‌تر سهم مردم از هزينه‌هاي سلامت در سال آينده خواهيم بود.

وي ادامه داد: افزايش نامناسب سرانه درمان به معناي افزايش نيافتن سهم دولت از هزينه‌هاي سلامت مردم است و اين امر بر خلاف برنامه توسعه چهارم است اما وزارت بهداشت براي اصلاح اين وضع كاري نمي‌تواند بكند در حالي كه همه، تأمين سلامت مردم را از وزارت بهداشت مي‌خواهند.

علويان گفت:‌ ما فقط مي‌توانيم از متوليان تتظيم بودجه خواهش كنيم كه سرانه درمان را واقعي‌تر ببينند اما اگر نشد نمي‌توانيم كاري انجام دهيم فقط بايد اعلام كنيم كه خدمات وزارت بهداشت بسيار محدود مي‌شود.

معاون سلامت وزارت بهداشت خاطر‌نشان كرد:‌ با اين وضع اگر امسال وزارت بهداشت در سه ماه آخر سال با مشكل كسري بودجه و ناتواني در ارائه خدمات مناسب مواجه شد، سال آينده فقط 6 ماه توان ارائه خدمت مناسب دارد.

وي افزود:‌ وزارت بهداشت برنامه‌هاي جديد زيادي را در حوزه سلامت محيط كار و ارائه خدمات جديد درباره بيماري‌هاي نوظهور و جديد، كنترل ايدز، پيش‌گيري از آنفلوانزاي پرندگان و كنترل سل و مالاريا دارد كه با اين وضع سرانه و بودجه، امكان اجراي آن‌ها نيست.

وي گفت: سرانه نامناسب درمان نه تنها مشكل تعيين تعرفه‌هاي پزشكي بخش خصوصي را تشديد مي‌كند بلكه حتي بيمارستان‌هاي دولتي را با مشكلات بسيار جدي مواجه مي‌كند و با اين وضع بيمارستان‌هاي دولتي سال آينده collapse مي‌كنند.

 

ارسال به دوستان
چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟ پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی) برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید! خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس) گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی) هوش اجتماعی مدیران چیست؟! لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس) رگبار شدید باران از فردا شروع می شود اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان کاخ سفید: هنوز در خصوص دیدار بایدن و اردوغان برنامه‌ریزی نشده است انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
وبگردی