۱۲ خرداد ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۸۷۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۱-۰۸-۱۳۹۰
کد ۱۸۷۸۶۹
انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۱-۰۸-۱۳۹۰

ترور ۵۳۰دانشمند و استاد دانشگاه عراقی توسط ایادی آمریکا و موساد

  تاکنون گزارش‌های متعددی درباره ترور حداقل 530 دانشمند و استاد دانشگاه در عراق توسط موساد و با همکاری نیروهای اشغالگر آمریکایی منتشر شده است.

به گزارش فارس، از آوریل 2003 یعنی تنها چند روز پس از سقوط بغداد و سرنگونی رژیم بعث جوخه‌های ترور رژیم صهیونیستی علیه دانشمندان عراقی فعال شدند.
 
* 350 تن از دانشمندان عراقی و بیش از 200 استاد دانشگاه و شخصیت دانشگاهی
 
در 14 ژوئن 2005 مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از گزارش منتشره توسط وزارت خارجه آمریکا که برای رئیس جمهور این کشور تهیه شده بود، اعلام کرد که عوامل رژیم صهیونیستی و موساد حداقل 350 تن از دانشمندان عراقی و بیش از 200 استاد دانشگاه و شخصیت دانشگاهی این کشور را ترور کرده‌اند.
 
* آغاز فعالیت‌های موساد در عراق با هدف کشتن دانشمندان هسته‌ای و بیولوژیک

این گزارش که به "جورج بوش"، رئیس جمهور وقت آمریکا ارائه شد، تاکید می‌کند: موساد با هدف کشتن دانشمندان هسته‌ای و بیولوژیک و اساتید برجسته دانشگاه‌های عراق، فعالیت خود را در این کشور آغاز کرد.
این گزارش تاکید می‌کند: این ترورها زمانی به اجرا گذاشته می‌شدند که این دانشمندان همکاری خود با آمریکا را رد می‌‌کردند و عوامل موساد برای اجرای ترورهای خود بیش از یک‌سال در عراق فعالیت می‌کردند.
 
* واداشتن دانشمندان عراقی به ترک کشور
 
 در این میان برخی از دانشمندان عراقی مجبور شدند، برای حفظ جان خود و خانواده‌ شان به آمریکا مهاجرت کرده و در مراکز تحقیقاتی این کشور کار کنند، با این حال  اکثر این دانشمندان از همکاری با آمریکا خودداری کردند و از آمریکا به دیگر کشورها گریختند.
 
* اتفاق نظر پنتاگون و موساد بر حذف دانشمندان عراقی
 
در این گزارش آمده است: از آنجا که پنتاگون نیز با دیدگاه موساد مبنی بر بهترین راه خلاصی از دانشمندان عراقی "حذف فیزیکی" آنهاست، زندگینامه آنها و دانشجویان برجسته این کشور را در اختیار عوامل موساد قرار داد تا ترور شوند.
 
* نتایج بدست آمده از یک تحقیق
 
هچنین در کنفرانس"بررسی عوامل ترور دانشگاهیان و دانشمندان عراقی" که 24 آوریل 2006 در مادرید اسپانیا برگزار شد، " دکتر اسماعیل الجلیلی" انگلیسی عراقی الاصل برای اولین مرتبه از نتایج تحقیقات گسترده خود درباره این ترورها پرده برداشت.
وی تاکید کرد که در تحقیقات خود به نتایج زیر دست یافته است:
- اکثر ترورهای صورت گرفته علیه اساتید دانشگاهی و دانشمندان عراقی به کشته شدن برخی از اعضای خانواده‌های آنها و یا محافظانشان منجر شده است.
- سیاست موساد بر ادامه روند ترورها در عراق متمرکز بود.
- تهدید اساتید دانشگاهی و دانشمندان عراقی جهت واداشتن آنها به ترک کشور.
- تنها ظرف یک هفته آخر آوریل 2006، شمار زیادی از پزشکان شهر موصل به فرار از عراق و ترک کشور واداشته شدند.
- ترور اساتید دانشگاهی و دانشمندان عراقی پدیده جدیدی است که تا قبل از آوریل 2003 یورش نظامیان آمریکایی به این کشور وجود نداشت.
- نحوه ترورها ثابت می‌کند، ترور اساتید دانشگاهی و دانشمندان عراق بخشی از یک اقدام هماهنگ است که هدف آن جلوگیری از استقلال عراق است.
 
* از جمله اهداف حمله آمریکا به عراق، ترور دانشمندان و نابودی مراکز تحقیقاتی- علمی بود
 
از سوی دیگر " دکتر نورالدین الربیعی"، دبیر کل شورای تحقیقات علمی عراق و از دانشمندان برجسته این کشور تاکید کرد که از جمله اهداف پشت پرده حمله آمریکا به عراق، ترور دانشمندان و نابودی مراکز تحقیقاتی- علمی این کشور بوده است.
وی افزود: اکثر این دانشگاهیان و دانشمندان عراقی، استاد و یا استادیار بودند که نیمی از آنها در دانشگاه بغداد، بصره و موصل فعالیت داشتند و 62 درصد آنها دارای مدارک تحصیلی دکترا و یک سوم آنها در رشته‌های علوم پزشکی تخصص داشتند.
 
* تشکیل ارتش سری
 
دکتر الربیعی در ادامه گفت: پیشرفت‌های علمی و فنی عراق از جمله دلایل حمله آمریکا به عراق با پافشاری رژیم صهیونیستی بود. آژانس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در واقع ارتش سری متشکل از 150 نفر را برای ترور اساتید دانشگاهی و دانشمندان عراق تشکیل داده بودند.
این دانشمند برجسته عراقی تاکید کرد که این ترورها بخشی از "استراتژی ایجاد فاجعه" در عراق است.
 
برچسب ها: ترور ، موساد ، آمریکا
ارسال به دوستان
سخنگوی شورای نگهبان: طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری و بودجه ۱۴۰۳ تایید شد هر آنچه که باید در مورد عبدالناصر همتی از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری بدانید وضعیت «شنا ممنوع» در دریای خزر ساعت اداری از نیمه خرداد تغییر خواهد کرد/ ۶ صبح ساعت شروع کار ضرغامی: نمی‌خواهم شورای نگهبان در مورد من قضاوت کند، بد است؟ ایرانی‌ها رتبه چندم اقامت در ترکیه را دارند؟/شهروندان ترکمنستان بالاترین رتبه را گرفتند مقصودلو در جمع ۲۰ شطرنج باز برتر دنیا سرنخ های آزار روانی در زوجین کدامند؟  احتمال حضور وحید حقانیان در انتخابات ریاست جمهوری سایبان زمین؛ جهان چگونه مشکل گرما را حل می‌کند؟ تغییر ساعت کار ادارات: از ۱۵ خرداد، ۶ صبح تا ۱۳ آخرین جزییات از ۸ کوهنورد گمشده اصفهانی مردم کدام کشورها بیشترین ذرات میکروپلاستیک را استنشاق کرده و یا می‌خورند؟ (اینفوگرافی) خبرنگار صداوسیما با کت و دامن در وزارت کشور (عکس) کاوشگر ناسا از اولین برخورد نزدیک با خورشید جان سالم به در برد
وبگردی