۰۱ خرداد ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۳۰
کد خبر ۲۱۸۵۳۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۱-۰۳-۱۳۹۱
کد ۲۱۸۵۳۶
انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۱-۰۳-۱۳۹۱

نتیجه تحقیق و تفحص آبگرفتگی مترو/ میزان برآورد خسارت شهرداری تایید شد

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با ارائه گزارش گزارش تحقیق و تفحص شورا در مورد آبگرفتگی خط 4 مترو گفت: میزان خسارت برآورد شده 22 میلیارد تومان است که احتمالا بیمه 8 میلیارد آن را تقبل می‌کند.
رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با ارائه گزارش گزارش تحقیق و تفحص شورا در مورد آبگرفتگی خط 4 مترو گفت: میزان خسارت برآورد شده 22 میلیارد تومان است که احتمالا بیمه 8 میلیارد آن را تقبل می‌کند.

به گزارش مهر، حمزه شکیب در حاشیه جلسه غیر علنی روز یکشنبه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با ارائه گزارش کمیته تحقیق و تفحص شورا در خصوص سیلاب مترو گفت: علت حادثه، دیوار شمالی کانال بوده که از سال 48 تاکنون تعمیر نشده است.

وی ادامه داد: این دیوار از پل ستاری تا ایستگاه حرم سبز ادامه دارد که تا زمان گودبرداری هیچ مشکلی برای کانال ایجاد نکرده اما زمانی که گودبرداری اجرا شده سیل نفوذ پیدا کرده است.

شکیب ادامه داد: گودبرداریهای مترو که از نیمه دوم سال 88 شروع و در نیمه دوم سال 89 به پایان رسیده نیز در شکل گیری این حادثه موثر بوده است.

رئیس کمیسیون عمران شورا با بیان اینکه بارندگی امسال با  20 سال اخیر مشابهات بسیاری داشته گفت: ما 180 مورد بارندگی داریم که از میزان آن از این بارندگی بیشتری بوده است. همچنین دبی روز حادثه از ظرفیت سیل کمتر بوده و هنوز به ظرفیت کامل نرسیده بوده است. بنابراین بارندگی نقشی در ایجاد این حادثه نداشته است.

وی افزود: از ساعت اولیه این بحران، 45 دقیقه طلایی را مدیریت بحران از دست داده است زیرا ساعت 12 و 15 دقیقه بحران در حال شکل گیری بوده و ساعت 13 و 15 دقیقه دیوار شکسته می شود که در این مدت می توانستیم از وقوع بحران جلوگیری کنیم.

شکیب تاکید کرد: مدیریت شهری در جمع آوری آب پس از وقوع بحران موفق عمل کرده است. بخصوص هنگامی که شهردار خود وارد صحنه شده و جمع آوری آبها را مدیریت می کند. همچنین سایر دستگاهها نیز مانند وزارت نیرو می توانستند در انجام وظایف خود بهتر عمل کنند.

رئیس کمیسیون عمران شورا اضافه کرد: هنوز مشکلات این کانال رفع نشده و در صورت ایجاد شرایط مشابه احتمال وقوع دوباره بحران وجود دارد.

در ادامه خسرو دانشجو سخنگوی شورای شهر تهران با اشاره به پیگیری  شورای شهر تهران در خصوص میزان کاهش صدور پروانه ساخت پس از ابلاغ طرح تفصیلی گفت: از چندین شهردار منطقه در خصوص صدور پروانه های ساخت سئوال پرسیده شد که هم صدور و هم درخواست دستور نقشه نسبت به سال گذشته رشد 30 تا 35 درصدی داشته است. همچنین در منطقه یک صدور پروانه های ساخت دو برابر شده است.

وی اظهار امیدواری کرد با رونق ساخت و ساخت شاهد کاهش قیمت مسکن باشیم.

این عضو شورای شهر تهران در ادامه در پاسخ به پرسشی در مورد آخرین وضعیت نامه های شورا به تغییرات طرح تفصیلی گفت: این طرح نیاز به پایش و نظارت دارد زیرا احتمال تخلف وجود دارد. بنابراین ما باید وظایف نظارتی خود را انجام دهیم.

وی با اشاره به نامه معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص نگرانی کمیسیون عمران گفت: وزارت راه در خصوص تغییرات دقیقه نودی و نگرانی های شورا پاسخ داده است که کل کاربریها و فضاهای سبز و عمومی قبل از ابلاغ طرح جامع تغییری نمی کند و قرار نیست هر زمینی که متعلق به وزارت راه و  شهرسازی است به پهنه مسکونی تبدیل شود.
ارسال به دوستان
۱۰ تا از دلخراش‌ترین سوانح و حوادث هلیکوپترها در جهان (+عکس) آندری بلووسوف؛ مبدع ماشین جنگی پوتین هوش مصنوعی؛ مانعی بر سر راه انرژی پاک؟ زیان 150 میلیون دلاری ذوب‌آهن در 3 سال؛ سیاست‌های غلط مدیران عامل سقوط ذوبی‌ها به قعر جدول صلاح با پستی در فضای مجازی به ماندنش در لیورپول چراغ سبز نشان داد آلومینیوم اراک مجوز حرفه‌ای سطح PRO ملی ایران و آسیا را کسب کرد یک رژیم غذایی که استرس را کاهش می‌دهد تصاویر کمتر دیده شده از رئیسی در کنار مقام معظم رهبری (عکس) ادعای یک رسانه عبری: گشایش قابل توجهی در روند سازش بین عربستان و اسرائیل به وجود آمده میثاقی: پرونده فساد فوتبال ابعاد تازه‌ای دارد؛ مافیایی در کار است که شایعه‌پراکنی می‌کند! آخرین عکسی که از امیر عبداللهیان پیش از پرواز ثبت شد (عکس) حضور مقامات خارجی در مراسم بزرگداشت شهیدان رئیسی و امیر عبداللهیان کدامیک از ۴ اتوبان تهران به نام رئیسی نامگذاری می‌شود؟ پیام تسلیت اروگوئه، شیلی و پرو به ملت و دولت ایران تصویری غم انگیز از پدر شهید خلبان محسن دریانوش هنگام دیدن بنر نصب شده پسرش روی دیوار منزل
وبگردی