۲۶ خرداد ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۳۴۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۰۷-۰۹-۱۳۹۴
کد ۴۳۴۳۴۸
انتشار: ۰۸:۱۷ - ۰۷-۰۹-۱۳۹۴

عملکرد مشابه مغز انسان و حیوان در فهم زبان

پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که شناخت ساختار اصلی زبان، تنها منحصر به مغز انسان نیست و اینکه برخی از مناطق مغز ما با پستانداران، از جمله میمون‌ها مشترک است.

گروهی از محققان به رهبری دکتر بن ویلسون و پروفسور کریس پتکوو از دانشگاه نیوکاسل در انگلستان از یک تکنیک تصویربرداری برای کشف فعالیت مغز در انسان و میمون‌ها استفاده کردند.

1447851272133_monkey-brain-18bb.jpg

پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که شناخت ساختار اصلی زبان، تنها منحصر به مغز انسان نیست و اینکه برخی از مناطق مغز ما با پستانداران، از جمله میمون‌ها مشترک است.

محققان منشأ تکاملی عملکردهای شناختی در مغز را شناسایی کردند که زیر‌بنای زبان است و به ما اجازه می‌دهد تا به ارزیابی نظم در توالی اصوات بپردازیم.

کودکان قواعد زبان را طی روند رشد و حتی قبل از آن که قادر به صحبت کردن باشند، یاد می‌گیرند.

استاد پتکوو گفت: ما برای اولین بار به منظور بررسی نوزادان به توسعه یک زبان ساختگی پرداختیم که نتایج آزمایشگاهی ما نشان می‌دهد میمون‌ها نیز می‌توانند آن را یاد بگیرند.

این گروه اول به انسان‌ها و سپس میمون‌ها اجازه دادند تا به این زبان ساختگی گوش دهند تا ترتیب صحیح توالی این صداها را تشخیص دهند.

آنها سپس فعالیت مغز انسان‌ها و میمون‌ها را همان طور که به توالی‌های جدید گوش می‌دادند، اسکن کردند.

این یافته‌ها نشان داد که در هر دو گروه، یک منطقه خاص از مغز که قشر فرونتال قدامی و opercular نام دارد، با نظمی که از یادگیری هر دو گونه انتظار می‌رفت، واکنش نشان داد.

این نتایج نشان می‌دهد که عملکرد این ناحیه که یکی از مناطق مرتبط در پردازش نظم کلمات در یک جمله از زبان انسان است، هم در انسان و هم در پستانداران مشترک بوده که این امر نشان‌دهنده ریشه‌های تکاملی آن است.

به نظر می‌رسد که این منطقه از مغز، بر نظم و ترتیب و سازمان‌دهی هر آنچه که شنیده می‌شود، نظارت دارد. این یک عملکرد مهم شناختی است که پایه و اساس توانایی‌های زبانی پیچیده‌تر انسان را فراهم می‌کند.

نتایج به دست آمده برای اولین بار نشان‌دهنده این است که برخی از عملکرد‌های این منطقه از مغز که شامل فهم زبان در انسان است، با حیوانات مشترک است.

نویسندگان در یک مقاله که در مجله Nature Communications منتشر شده است، اظهار کردند: این پژوهش به ما کمک می‌کند تا به سوالات خود در مورد اینکه چگونه زبان را یاد می‌گیریم و اینکه چه اتفاقی می‌افتد که پس از آسیب مغزی، سکته یا آلزایمر نتوانیم صحبت کنیم، کمک می‌کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: مغز ، انسان ، حیوان ، زبان
ارسال به دوستان
قالیباف : ما حتما مابه تفاوت تورم را به حداقل حقوق قشر پایین خواهیم داد/ بی‌عرضگی دولت را نباید از جیب مردم برداریم نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد فراجا : جاده چالوس تا ایمن سازی کامل بازگشایی نمی‌شود مرد مسلح پدرزنش را کشت و همسر و مادرزنش را زخمی کرد ۳ مفقودی در سیل چالوس/ امدادرسانی ادامه دارد زاکانی: ظرف ۴ سال مشکل مسکن را حل می‌کنم!/ روحانی یک مسکن هم نساخت؛ این عین بی‌هنری است حسین انتظامی خطاب به قاضی‌زاده هاشمی: اگر می‌خواهید انصراف بدهید سوالم را مطرح نکنم و اصطلاحا سرکار نباشیم هشدار کارشناس صداوسیما به نامزد‌های انتخابات: احتمال رد صلاحیت تا روز تنفیذ وجود دارد! گرمای شدید در یونان/ ۴ گردشگر فوت کردند صحبت های قاضی زاده درباره مسیح علی نژاد (فیلم) گفتگو با اولین راننده تاکسی برقی خانم تهران! (فیلم) همایش زنان حامی مسعود پزشکیان (عکس) شلیک سهوی جان یک جوان را در دزفول گرفت این «زخم کاری» کار دست همه می‌دهد! نامه هشدار آمیز و بدون مهر و امضای رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی به میر هاشم موسوی
وبگردی