۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۸۵۱۲۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۶
کد ۵۸۵۱۲۹
انتشار: ۱۰:۳۷ - ۲۰-۱۰-۱۳۹۶

بی‌اعتمادی مردم به پیام‌رسان‌های داخلی، به دلیل بی اعتمادی به صداوسیما؟

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: بی‌اعتمادی و عدم تمایل مردم به استفاده از اپلیکیشن‌های داخلی به دلیل بی‌اعتمادی به صداوسیما است که این بی‌اعتمادی بر روی تمام زوایای ارتباط جمعی تاثیر گذاشته است. صدا و سیما باید درون خود اصلاحاتی را انجام دهد.

ایسنا نوشت: عبدالرضا هاشم‌زائی در خصوص عدم تمایل مردم به استفاده از اپلیکیشن‌های داخلی، بیان کرد: من فکر می‌کنم بی‌اعتمادی مردم به صدا و سیما بر روی سایر بخش‌ها نیز تاثیر گذاشته است و می‌تواند یکی از دلایل عدم اعتماد مردم به اپلیکیشن‌های داخلی باشد. شایعاتی که نیز در رابطه با کنترل اپلیکیشن‌های داخلی مطرح است بر روی ذهن افراد به خصوص جوانان تاثیر گذاشته است و آن‌ها را به سمت اپلیکیشن‌های خارجی سوق داده است. اگر صدا و سیما رویکرد خود را تغییر دهد و در افکار عمومی تنها بلندگوی یک جناح خاص نباشد؛ مردم بیشتر به صدا و سیما اعتماد خواهند کرد و به دنبال آن اعتماد مردم به اپلیکیشن‌های داخلی و اخبار داخل کشور جلب می‌شود.

وی در ادامه گفت: صدا و سیما مخاطبان زیادی دارد و اگر مردم به آن اعتماد بیشتری کنند و آن را صدا و سیمای جمهوری اسلامی بدانند نه تنها بلندگوی یک جناح خاص بر روی سایر بخش‌ها نیز قطعا تاثیرگذار خواهد بود. به عنوان مثال نمایندگان مردم تهران در مجلس 30 نفر هستند که همگی از یک لیست انتخاب شده‌اند البته ممکن است که در طرز تفکرشان نیز اختلافاتی وجود داشته باشد؛ اما در این یک سال چند نفر از نمایندگان این لیست به عنوان کارشناس یا مهمان برای حضور در صدا و سیما دعوت شده‌اند؟ تاکنون نمایندگان مجلسی که دعوت شده‌اند بیشتر از چه جناحی بوده‌اند؟ من اعتقادم بر این است که صدا و سیما نباید تنها بلندگو یک جناح خاص باشد و باید سعی کند تا اعتماد همه مردم را جلب کند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: اعتقاد من بر این است که بی‌اعتمادی مردم به صدا سیما در همه جنبه‌ها اثرگذار است و این بی‌اعتمادی بر روی رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی اپلیکیشن‌های داخلی نیز اثرگذار است. وگرنه دلیلی ندارد که بی.بی.سی این میزان دنبال‌کننده داشته باشد. از نظر من مقصر اصلی عدم بی‌اعتمادی مردم به اپلیکیشن‌های داخلی صدا و سیما است. صدا و سیما باید به مردم اعتماد کند و واقعیت‌ها را به آن ها بگوید.

وی افزود: در بخش سریال‌ها نیز به همین‌گونه است. ما در گذشته شاهد ساخته شدن سریال‌های پربیننده‌ای مانند یوسف پیامبر (ص) و سلطان شبان بودیم اما صدا و سیما در این سال‌ها در این زمینه نیز رویکرد ملی نداشته و یا به میزان کافی هزینه نکرده است. از نظر من بهترین راه برای جلب اعتماد مردم به اپلیکیشن‌های داخلی این است که صدا و سیما در درون خود اصلاحات انجام دهد چرا که اعتماد به صدا و سیما بر روی سایر بخش‌ها نیز تاثیرگذار است.

ارسال به دوستان
چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟ پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی) برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید! خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس) گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی) هوش اجتماعی مدیران چیست؟! لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس) رگبار شدید باران از فردا شروع می شود اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان کاخ سفید: هنوز در خصوص دیدار بایدن و اردوغان برنامه‌ریزی نشده است انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
وبگردی