۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۰۴۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۹-۰۱-۱۳۹۷
کد ۶۰۴۵۵۰
انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۹-۰۱-۱۳۹۷

آب اهواز از نظر طعم و بو در اکثر موارد قابل شرب نیست

۹۸ درصد آزمایشات میکروبی آب اهواز سالم ثبت شده ولی اینکه آیا قابل شرب است باید گفت که از نظر طعم، بو و ظاهر در اکثر موارد قابل شرب نیست.

اهواز - رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: ۹۸ درصد آزمایشات میکروبی آب اهواز سالم ثبت شده ولی اینکه آیا قابل شرب است باید گفت که از نظر طعم، بو و ظاهر در اکثر موارد قابل شرب نیست.

به گزارش مهر، شکرالله سلمان زاده پیش از ظهر امروز در نشست خبری اظهار کرد: با توجه به مشکلات و معضلاتی که جهان در حوزه سلامت با آن مواجه است؛ سازمان جهانی بهداشت هر سال یک شعار را انتخاب می کند و امسال شعار «سلامت برای همه» انتخاب شده ولی در کشور شعار هفته سلامت پوشش همگانی سلامت برای همه در همه جا نامگذاری شد.

وی با بیان اینکه انسان سالم محور توسعه پایدار است و بدون وجود آن هیچ توسعه ای محقق نمی شود، افزود: مجموعه ای تحت عنوان معاونت اجتماعی در وزارت علوم و به تبع دانشگاه علوم پزشکی اهواز راه اندازی شده که جلب همکاری بین بخشی و مشارکت های مردمی یکی از اهداف اصلی این معاونت است.

سلمان زاده عنوان کرد: در گذشته بیماری های واگیر، عامل اصلی مرگ و میر در دنیا بود ولی اقدامات بسیاری برای کنترل بیماری ها انجام شده است؛ قبلا ۷۰ درصد جمعیت در روستا و ۳۰ درصد در شهر بوده ولی اکنون این معادله تغییر کرده است.

دومین استان در حاشیه نشینی

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با اشاره به اینکه بعد از خراسان، دومین حاشیه نشینی در کشور را داریم، گفت: ۱۲۳ پایگاه برای یک میلیون و ۱۰۰ نفر حاشیه نشین تحت پوشش این دانشگاه طراحی و نزدیک به یک هزار و ۳۰۰ نفر مراقب سلامت جدید را به کار گرفته و در این پایگاه ها خدمات اولیه سلامت را به این جمعیت ارائه می دهند.

سلمان زاده با اشاره به احداث ۴۶ مرکز دندانپزشکی در روستاها و دو مرکز در شهرها اضافه کرد: در شهرها نیز ۱۶ مرکز سلامت جدید احداث و ۵۷ مرکز قدیمی را بازسازی کردیم.

وی با اشاره به راه اندازی ۲۵ آزمایشگاه تشخیص طبی در روستاها یادآور شد: مراکز سلامت در گذشته فقط به کودکان و مادران باردار خدمات ارائه می داد ولی امروزه به مراکز جامع سلامت تبدیل شده و بسته های سلامت را برای تمامی سنین طراحی کرده است. همچنین طرح خطرسنجی برای اینکه بدانیم چه فردی در معرض ابتلا به بیماری های غیرواگیر است، انجام می دهیم؛ این طرح امکان ابتلا را از ۱۰ سال قبل هم نشان می دهد.

رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان با اشاره به اینکه مردم خوزستان چهار برابر استاندارد نمک و شکر مصرف می کنند، گفت: شاه کلید سلامتی، خودمراقبتی است و مردم خوزستان باید مصرف قند و نمک خود را کاهش و در عین حال مصرف خوراک فست فودی را نیز به حداقل ممکن برسانند. در حوزه کیفیت آب مسئله میکروبی، کلر آب و همچنین کیفیت کلی مطرح است؛ ۹۸ درصد آزمایشات میکروبی آب اهواز سالم ثبت شده ولی اینکه آیا قابل شرب است باید گفت که از نظر طعم، بو و ظاهر در اکثر موارد قابل شرب نیست.

سلمان زاده بیان کرد: مردم به ناچار روی می آوردند به تصفیه خانه های خانگی و یا اینکه آب شرب را از دستگاه های آب شیرین کُن و حتی ماشین هایی غیر استاندارد خریداری می کنند؛ متأسفانه هزینه تهیه آب شیرین کُن که وظیفه فاضلاب است را مردم خودشان پرداخت می کنند. به هیچ وجه از آب اهواز دفاع نمی کنیم ولی از نظر میکروبی مشکلی ندارد و در عین حال از لحاظ کدورت، طعم، بو و املاح وضعیت خوبی ندارد؛ شاید آبفای اهواز آب را تصفیه کند ولی کامل نیست و این مسئله باعث نارضایتی مردم شده است.

وی با اشاره به اینکه مقرر شده که ۱۰۰ درصد آب اهواز از محل طرح آبرسانی غدیر تأمین شود، گفت: تصفیه خانه فرسوده، مخازن نگهداری آب مشکل دارد و یا فرسودگی شبکه توزیع آب و فاضلاب وجود دارد.

سلمان زاده در خصوص تلاقی آب و فاضلاب در اهواز نیز گفت: با توجه به فرسودگی شبکه، قطعا نقاط تلاقی آب و فاضلاب بدون شک وجود دارد.

برچسب ها: آب شرب ، اهواز
ارسال به دوستان
انتقاد امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان در آمریکا قیمت پیاز ، اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳ تهران قدیم/ پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران (عکس) آذری جهرمی به دولت رئیسی : در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!» لکه های سفید روی ناخن ها چه معنایی دارند؟ سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس) پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس) چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟ پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی) برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید! خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس) گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است
وبگردی