۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۳۳۴۶۴
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۷
کد ۶۳۳۴۶۴
انتشار: ۱۲:۲۴ - ۰۶-۰۷-۱۳۹۷

ورود علوم فضایی به کتب درسی مقاطع متوسطه اول و دوم

در این حوزه‌ برگزاری المپیاد، جشنواره‌ها، رویدادها و نیز تولید کتب تکمیلی را خواهیم داشت که به دانش‌آموزان کمک می‎کند تا توانایی‌های علمی و معرفتی‌شان بیشتر شود و از این رو این تفاهم نامه اخذ شده است.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان از ورود علوم فضایی به کتب درسی مقاطع متوسطه اول و دوم خبر داد.

فاطمه مهاجرانی (رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان) در گفت‌وگو با ایلنا درباره امضای تفاهم‌نامه میان مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با سازمان فضایی ایران گفت: یکی از ویژگی‌های سازمان‌هایی که می‌توانند خودشان را سازمان‌های مترقی معرفی کنند، میزان تعاملی است که با شرکا یا سازمان‌های بیرونی دارند، در همین راستا مرکز ما بر اساس دستور وزیر مبنی بر کمک به مدارس تیزهوشان شروع به رایزنی با سازمانه‌های مختلف از جمله سازمان فضایی ایران کرد.

وی با اشاره به اهداف این تفاهم‌نامه ادامه داد: این تفاهم‌نامه در راستای آشنا شدن دانش‌آموزان با تکنولوژی‌های فضایی و ترغیب بیشتر آنها برای تحصیل در اینگونه رشته‌ها است.به طور حتم یکی از موضوعات پررنگ در این زمینه عینی بودن آن است. دیدن اثرات بزرگ و عینی بودن آنها سبب می‌شود که انسان‌ها به کوچک بودن خودشان بیشتر فکر کنند و این از کارکردهای معرفتی علوم فضایی است.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان به نحوه همکاری با سازمان فضایی ایران و ورود این سازمان به سیستم آموزشی اشاره کرد و گفت: در این حوزه‌ برگزاری المپیاد، جشنواره‌ها، رویدادها و نیز تولید کتب تکمیلی را خواهیم داشت که به دانش‌آموزان کمک می‎کند تا توانایی‌های علمی و معرفتی‌شان بیشتر شود و از این رو این تفاهم نامه اخذ شده است.

مهاجرانی تصریح کرد: آشنایی و آگاهی در این حوزه به صورت فوق برنامه وارد بحث آموزش می‌شود، مضاف بر آن زمانی که ما بتوانیم کتب تکمیلی را با کمک سازمان فضایی تولید کنیم در کتب درسی هم وارد خواهد شد.

او اضافه کرد: این اقدام در مقاطع متوسطه اول و دوم صورت خواهد گرفت و امیدواریم اولین رویداد مشترکمان را در هفته فضا با کمک دوستانمان در سازمان فضایی برگزار ‌کنیم.

رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان در پایان با اشاره به استقبال سازمان فضایی ایران برای ورود به بحث آموزشی دانش‌آموزان اظهار داشت: آنها واکنش بسیار مثبت و خوبی داشتند و حیف است که آموزش و پرورش از ظرفیت‌های این چنینی کم استفاده کند، این سازمان بسیار با ما همراه بوده و حتی مشتاق‌تر از ما جلو آمد.

ارسال به دوستان
ابتکارِ انتحار و ترور، تاملی در سریال حشاشین/ پشت پرده سریال حشاشین چیست؟ روی سر بی حجاب ها، روسری دو قطبی نیندازید چرا حسن روحانی حق دارد به رد صلاحیتش اعتراض کند؟ روزنامه جمهوری اسلامی : گرانی شدید، کمر مردم را شکسته و دولت رئیسی فقط سکوت و نگاه می‌کند هاشمی طبا : مجلس دوازدهم هیچ خاصیتی ندارد جز جنگ و دعوا بین شانا و ماما و قاقا و جانا و مصاف و طواف ! چرا وحشی‌ترین درندگان هم از این «بوگندو» می‌ترسند؟ محقق داماد و عباس عراقچی؛ امروز در نمایشگاه کتاب هم‌جنس‌گرایی سیاسی چیست؟ دانستنی‌هایی درباره ویتامین F فایده‌های بلندخوانی و باهم‌خوانی به روایت نویسندۀ گاردین دانستنی های قورباغه + مراحل رشد این حیوان دو زیست فرمول ساده‌ای که می‌تواند بازی را به نفع بایدن تغییر دهد آیا ما «دو بُعدی» هستیم و «درون سیاهچاله» زندگی می‌کنیم؟! چرا گربه‌ها سه پلک دارند و انسان دو پلک؟ چرا شفق‌های قطبی در مناطق بسیار دور از قطب‌ها ازجمله ایران مشاهده شدند؟
وبگردی