۰۲ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۰۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۸
کد ۷۱۰۸۷۶
انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۷-۱۱-۱۳۹۸
در گفت‌وگو با عصرایران

عضو فراکسیون امید: اصلاح‌طلبان در تهران لیست می‌دهند/ انتخابات را تحریم نمی‌کنیم

پیش‌بینی ما این است که تعدادی کاندیدای اصلاح‌طلب تایید صلاحیت شود مخصوصا آن‌هاکه با ملاحظات سیاسی رد شده‌اند.

علیرضا رحیمی نماینده مجلس   در مورد استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات مجلس گفت: آنچه که برای اصلاح طلبان خوب و مطلوب است انتخاباتی رقابتی و مشارکتی کامل است یعنی انتخاباتی که همه سلایق کاندیداهایشان را در صحنه رقابت داشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو با عصرایران ادامه داد: اصلاح‌طلبان با توجه به وضعیتی که به لحاظ بدنه اجتماعی دارند در انتخابات‌های گذشته نشان داده‌اند که از حمایت حداکثری برخوردار هستند .

عضو فراکسیون امید خاطر نشان کرد: صرفنظر از اینکه عملکرد دولت آقای روحانی و شوراها را به اصلاح طلبان نسبت دهند و  اینکه این  قضاوت منصفانه‌ای از لحاظ سیاسی است،  باید تاکید کنیم که بخش قابل توجهی از جامعه نگاه و رویکرد اصلاح طلبانه را پذیرفته‌اند آن هم به این دلیل که این رویکرد را یک گام رو به جلو برای پیشرفت کشور و حل مشکلات می دانند.

این نماینده اصلاح طلب مجلس افزود: در هر حوزه‎ای که اصلاح طلبان کاندیدا داشته باشند قطعا لیست خواهند داد و در تهران نیز لیست ارائه خواهد شد اما در حوزه های که فضای رقابتی وجود نداشته باشد و کاندیدای مطلوب شان وجود نداشته باشد ممکن است لیست ارائه ندهند اما قطعا انتخابات را تحریم نخواهند کرد.

نماینده مردم تهران در مورد برخی سخنان مبنی بر اینکه عدم رقابتی بودن انتخابات باعث کاهش مشارکت خواهد شد گفت: اگر رای دهندگان را صاحب نظر و تشخیص بدانیم وقتی کاندیداهایشان را در صحنه رقابت نبینند قاعدتا در حضور یا عدم حضورشان در انتخابات تاثیر گذار خواهد بود چراکه رقابت حداکثری منجر به مشارکت حداکثری خواهد شد.

رحیمی با اشاره به رایزنی ها با شورای نگهبان برای بررسی صلاحیت کاندیداهای اصلاح طلب گفت: پیش بینی ما این است که تعدادی از کاندیدای اصلاح طلب تایید صلاحیت شوند مخصوصا مواردی که با ملاحظات سیاسی رد صلاحیت شده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: شورای نگهبان قولی مبنی بر تایید صلاحیت کاندیدای اصلاح طلب نداده است اما نگاه این است که با نگاه مشارکت حداکثری بررسی ها انجام شود.

____________________

بیشتر بخوانید:

رد صلاحیت می‌شوند و بعد پست می‌گیرند، چرا؟!

باهنر: یک امام جمعه را به دلیل عدم التزام به اسلام رد صلاحیت کردند

توضیح کدخدایی از تخلفات برخی نمایندگان ردصلاحیت شده؛ «از دریافت رشوه برای قاچاق سیگار تا دلالی در پرونده گوشت‌های یارانه‌ای»

__________________________

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: رحیمی ، اصلاحات ، مجلس
ارسال به دوستان
کاپیتان استقلال: بازی با المحرق حکم فینال را دارد/ نتایج قبلی در شأن ما نبود ۱۰ عدد مهم لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ (اینفوگرافیک) مظنون اصلی پخش نسخه‌ قاچاق فیلم «پیرپسر» معلوم شد ؛ فرار به ترکیه پافشاری استاندار تهران در تعطیل نکردن مدارس و دانشگاه‌ها با وجود شاخص ۱۹۰ در آلودگی هوا تاجگردون: لایحه بودجه ۱۴۰۵ انقباضی و سختگیرانه است خط‌ونشان ساپینتو برای المحرق در منامه؛ «استقلال برای پیروزی و صعود به بحرین آمده است» کنار گذاشتن نویسنده پرفروش بریتانیایی به اتهام رفتار نامناسب با زنان جوان حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم کشتی‌آرای: فقط عروس و دامادها هنوز طلا می‌خرند، آن‌ هم در حد حلقه! کشف دوپینگ نامرئی در دنیای ورزش؛ هموگلوبین کرم دریایی جایگزین مواد نیروزا شد مرحله پنجم مزایده اموال مازاد بانک دی در سال ۱۴۰۴ آغاز شد نماینده سابق حزب محافظه‌کار شورای شهر متهم به تجاوز به همسر پیشینش شد / پرونده‌ای تکان‌دهنده در بریتانیا تعطیلی مهدکودک‌ها و مجازی شدن مدارس ابتدایی تهران (به جز فیروزکوه و رباط‌کریم) در روز چهارشنبه مقطع ابتدایی و متوسطه اول در استان البرز فردا چهارشنبه غیرحضوری شد هشدار اسطوره رئال به ستاره برزیلی؛ وینیسیوس چگونه از کابوس هو شدن رها می‌شود؟