۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۱۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۳-۰۱-۱۳۹۹
کد ۷۲۱۴۹۶
انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۳-۰۱-۱۳۹۹

تلاش خودروساز آمریکایی برای مقابله با کرونا

شرکت خودروسازی فورد به تازگی اعلام کرده که قصد دارد ظرف سه ماه آینده بالغ بر ۵۰ هزار دستگاه تهویه و هواکش مورد نیاز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بیماران کوبید ۱۹ تولید کند.

به گزارش ایسنا ، همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا در بسیاری از کشورهای جهان همچون ایالات متحده آمریکا که هم اکنون در صدر جدول مبتلایان به ویروس کرونا قرار گرفته است، بسیاری از شرکت‌های خودروسازی بزرگ و فعال در این کشور همچون فورد و جنرال موتورز و فیات کرایسلر اعلام کردند که از بخش اعظمی از خطوط تولید کارخانه های خود به منظور تولید و تامین تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی بیماران کوبید ۱۹ و مبتلایان به ویروس کرونا استفاده خواهند کرد.

حالا بر اساس گزارش وب سایت npr، شرکت خودروسازی فورد با انتشار بیانیه ای به تازگی اعلام کرده که قصد دارد ظرف سه ماه آینده بالغ بر ۵۰ هزار دستگاه تهویه، هواکش و سایر تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها را به تولید انبوه برساند.

این خودروساز آمریکایی همچنین در خصوص افزایش سرعت تولید تجهیزات مربوطه در خطوط تولید کارخانه قطعه سازی خود در میشیگان ابراز امیدواری کرده است.

دولت فدرال از تمامی شرکت‌های خودروسازی درخواست کرده بود که در تولید و تامین تجهیزات پزشکی و درمانی مورد نیاز بیمارستانهای ایالات متحده آمریکا و کمک به بهبود بیماران و مبتلایان به ویروس کرونا کمک کنند.

این در حالی است که فورد پیشتر اعلام کرده بود که هنوز دولت قرارداد مربوطه برای خریداری دستگاههای تهویه مذکور و دستور داده شده را با آن نهایی نکرده است.

جنرال موتورز نیز به طور همزمان در حال ساخت و تولید دستگاههای تهویه و تجهیزات بیمارستانی در کارخانه قطعه سازی خود در ایالت ایندیانای آمریکاست.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: کرونا ، فورد
ارسال به دوستان
چرا لوگو اپل سال‌ها برعکس بود؟ داستانی که احتمالا نمی‌دانستید نقش شکلات تلخ در کُند کردن روند پیری پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم رویایت را به خاطر برادر احمقت خراب نکن! می‌خندیدند، تحقیر می‌کردند و اخراجم را می‌خواستند؛ شکایت جنجالی کارمند رئال عذرخواهی سرمربی رئال مادرید از این جوان خستگی شیاطین سرخ از اشتباهات داوری: بس است دیگر!