۲۳ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۹۴۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۳۱-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۹۴۶۱
انتشار: ۰۹:۵۶ - ۳۱-۰۲-۱۳۹۹

فرصت تمام شد، قبوض برق را پرداخت کنید

فرصت تمام شد، قبوض برق را پرداخت کنیدبا شیوع ویروس کرونا و به منظور همکاری با مشترکان خانگی و تجاری، قرار شد تا پایان اردیبهشت ماه برای پرداخت قبوض فرصت داده شود که عملا با پایان یافتن اردیبهشت ماه این فرصت به پایان می‌رسد و مشترکان موظف به پرداخت قبوض خود هستند.

به‌گزارش ایسنا، تسهیلات در نظر گرفته شده برای مشترکان خانگی که توان پرداخت ندارند و مشترکان تجاری آمپری در نظر گرفته شده بود و در این زمان نیز برق هیچ کدام از مشترکان قطع نشد. مصطفی رجبی مشهدی - سخنگوی صنعت برق کشور - در این رابطه به ایسنا گفت: به منظور استمرار خدمات مطلوب در تابستان از تمام مشترکان تقاضا داریم که نسبت به پرداخت قبوض برق خود اقدام کنند.

وی ضمن تشکر از مشترکانی که اقدام به پرداخت قبض برق خود کرده اند، گفت: پرداخت قبوض تقریبا به روال عادی برگشته و درصد محدودی قبض خود را پرداخت نکرده اند.

رجبی اظهار کرد: باتوجه به اینکه بیش از ۷۰ درصد از سهم هزینه ای صنعت برق مربوط به تولید کنندگان برق خصوصی و یا پیمانکاران تعمیر و نگهداری و تامین کنندگان تجهیزات شبکه برق است، با پرداخت به موقع قبوض برق توسط مشترکان کمک زیادی به استمرار خدمات رسانی مطلوب و پرداخت مطالبات بخش خصوصی خواهد شد.

سخنگوی صنعت برق با اشاره به روند گرم شدن دما هوا و افزایش استفاده از کولرهای گازی و آبی گفت: مشترکان می توانند با تنظیم درجه کولرهای گازی بین ۲۴ تا ۲۵ درجه و استفاده از دور کند کولرهای آبی، بین ۱۰ تا ۲۰ درصد از هزینه برق خود را کاهش دهند.

اواسط فروردین ماه نیز رضا اردکانیان - وزیر نیرو - اعلام کرد: پس از شیوع ویروس کرونا جزو دستگاه‌هایی بودیم که قبل از اینکه از ما خواسته شود، اعلام کردیم مشترکانی که برای پرداخت قبوض مشکل دارند تا پایان اردیبهشت ۹۹ برای پرداخت آن مهلت دارند، اما درخواست ما این است کسانی که مشکل ندارند، قبوض را پرداخت کنند، زیرا در غیر این صورت این صنعت، چون متکی به این منابع است تحت فشار قرار می‌گیرد.

به‌گفته وی، ۲۰ درصد از منابع درآمدی را دریافت کردیم که این وضع قابل ادامه نیست، بنابراین کسانی که مشکلی ندارند برای استمرار خدمات رسانی، وظیفه شهروندی خود را انجام دهند. با این وجود این طرح تا زمان اعلام شده ادامه یافت اما اکنون از مشترکان خواسته شده تا نسبت به پرداخت قبوض برق خود اقدام کنند.

-----------------------------------------------

بیشتر بخوانید:

خوش مصرف‌های برق منتظر تشویق باشند

پاسخ توانیر به برخي مطالب فضای مجازی درباره حذف قبوض كاغذي برق

اعلام جزئیات جدید پرداخت قبوض آب و برق

شرط معافیت یک‌ساله از پرداخت قبوض برق

برچسب ها: قبوض برق
ارسال به دوستان
مقایسه قیمت بویینگ 737 MAX و ایرباس A321neo؛ کدام گران‌تر است؟ تبدیل بقایای اجساد به محصولی غیرمنتظره؛ نوآوری بحث‌برانگیز در آمریکا از خرید تا نگهداری؛ جلوگیری از کپک‌زدگی نان سبوس‌دار در خانه راهکارهای نرم کردن کلاچ خودرو صالحی امیری از خضریان شکایت کرد انفجار یک پالایشگاه نفت در شرق سوریه تظاهرات در اسرائیل در اعتراض به دولت نتانیاهو پاسخ ترانه سرای مشهور به یک سوال: چرا محسن چاوشی کنسرت برگزار نمی کند؟ اعلام نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند استادیار ایرانی دانشگاه آرکانزاس آمریکا برکنار شد عراقچی: برای جنگ آمادگی کامل داریم حذف امیر سرخوش از مسابقات اسنوکر قهرمانی جهان؛ آخرین نماینده ایران مغلوب حریف انگلیسی شد آقای پزشکیان، زمان حرف زدن پوتین شما نباید یادداشت برداری کنید شگفتی‌ساز ژاپنی در فوتبال اروپا؛ آیاسه اوئدا بالاتر از هالند، امباپه و کین بهترین گلزن قاره است