۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۳۵۸۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۳-۰۴-۱۳۹۹
کد ۷۳۵۸۹۲
انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۳-۰۴-۱۳۹۹

تولید ۵۲ میلیون تن زباله‌ الکترونیکی در جهان در سال ۲۰۱۹

تولید ۵۲ میلیون تن زباله‌ الکترونیکی در جهان در سال ۲۰۱۹بنا به گزارش منتشر شده از سازمان ملل، در سال ۲۰۱۹ میلادی،۵۲.۷ میلیون تن زباله الکترونیکی در سراسر جهان تولید شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، زباله‌های الکترونیکی که به عنوان پسماندهای الکترونیکی هم شناخته می شوند، شامل تلفن‌های دور ریخته شده، چاپگرها، تلویزیون‌ها، مسواک‌های برقی و بسیاری از کالاهای الکترونیکی دیگر می‌شوند.

سازمان ملل گزارش داد که میزان زباله‌های الکترونیکی تولید شده در سال ۲۰۱۹ میلادی، ۵۲.۷ میلیون تن(معادل وزن ۳۵۰ فروند کشتی کروز) بوده است.

سهم هر زن، مرد و کودک در کره زمین در تولید این زباله به طور میانگین ۷.۳ کیلوگرم به ازای هر نفر است.

طی پنج سال گذشته، میزان زباله‌های الکترونیکی ۲۱ درصد افزایش داشته و از ۴۳.۶ میلیون تن در سال ۲۰۱۴ میلادی به ۵۲.۷ میلیون تن در سال ۲۰۱۹ میلادی رسیده است.

سازمان ملل هشدار داد که انتظار می‌رود این میزان تا سال ۲۰۳۰ میلادی به ۷۲.۸ میلیون تن هم برسد.

زباله‌های الکترونیکی برای محیط زیست و سلامتی یک تهدید است. چرا که این زباله‌ها حاوی مواد افزودنی سمی و مواد خطرناکی مانند جیوه هستند که به مغز انسان آسییب می‌رساند.

پس از دور ریختن دستگاه و گرم شدن زباله‌های الکترونیکی، مواد شیمیایی سمی در هوا آزاد شده و به جو هم آسیب می‌رساند.

زباله‌های الکترونیکی همچنین می‌تواند سبب نفوذ مواد سمی به آب‌های زیرزمینی شود و زندگی حیوانات و گیاهان را تحت تاثیر قرار دهد.

اگرچه ۷۱ درصد جمعیت جهان تحت پوشش برخی از سیاست‌ها و قانون‌گذاری‌های مرتبط با زباله‌های الکترونیکی هستند، اما باید در اجرای این قوانین تلاش بیشتری صورت گیرد.

گزارش‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که تنها ۱۷.۴ درصد از ۵۲.۷ میلیون تن زباله الکترونیکی تولید شده در سال ۲۰۱۹ میلادی، به صورت رسمی مستند شده‌ است که به روش مناسب جمع‌آوری و بازیافت شده‌اند.

می‌توان گفت در کل، آسیا با تولید ۴۶.۴ درصد، بزرگترین تولید کننده زباله‌های الکترونیکی بوده است.

پس از آن آمریکا با ۲۴.۴ درصد، اروپا با ۲۲.۳ درصد، آفریقا با ۵.۴ درصد و اقیانوسیه با ۱.۳ در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

ارسال به دوستان
سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس) پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس) چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟ پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی) برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید! خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس) گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی) هوش اجتماعی مدیران چیست؟! لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس) رگبار شدید باران از فردا شروع می شود اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان کاخ سفید: هنوز در خصوص دیدار بایدن و اردوغان برنامه‌ریزی نشده است
وبگردی