۲۴ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۱۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۱-۰۵-۱۳۹۹
کد ۷۴۱۹۹۴
انتشار: ۱۸:۲۶ - ۲۱-۰۵-۱۳۹۹

تجهیز 100 هزار خودرو اسنپ به جداکننده فضای خودرو

با افزایش آمار مبتلایان و شیوع مجدد کرونا، اسنپ تصمیم گرفت راهکارهای عملی را برای افزایش کیفیت بهداشت سفرهای خود در دستور کار قرار دهد.

توزیع جداکننده‌ فضای راننده و مسافر یکی از این اقدامات بود که خوشبختانه مورد استقبال بسیاری از کاربران راننده قرار گرفت. بنابر اعلام روابط عمومی اسنپ، این شرکت در طول ۲ماه توانست ۱۰۰هزار خودرو از ناوگان خود را در سراسر ایران به این امکان مجهز کند و با توجه به استقبال کاربران توزیع جداکننده‌ها ادامه می‌یابد.

به گزارش عصر خبر؛ در فاز اول این طرح قرار بود جداکننده‌ها به ۳هزار راننده فعال اسنپ در شهر تهران تعلق گیرد، اما استقبال به قدری بود که این عدد در زمان کوتاهی به ۱۰۰هزار خودرو در تمام ۳۱ استان کشور افزایش یافت. برای توزیع جداکننده‌ها اولویت با کاربران راننده‌ای است که در اسنپ فعالیت بیشتری دارند، اما سایر متقاضیان هم می‌توانند از این امکان استفاده کنند.

کاربران راننده‌ای که متقاضی دریافت جداکننده هستند می‌توانند با مراجعه به سایت باشگاه رانندگان اسنپ، بخش دفتر خدمات غیرحضوری ، با کارشناس شهر خود ارتباط برقرار کنند تا راهنمایی‌های لازم برای دریافت جداکننده صورت گیرد.

لازم به ذکر است که جداکننده‌های فضای خودرو که به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربران راننده قرار می‌گیرد قابلیت جمع شدن دارند و کاربر می‌تواند در مواقع غیرضرروری آن‌ها را از خودرو خارج کند.

علاوه بر توزیع جداکننده‌ها اسنپ به عنوان پیشتاز استفاده از ماسک در سفر، همزمان با شیوع کرونا از تمامی کاربران راننده و مسافر خود درخواست کرد تا در سفرهای اسنپی حتما از ماسک استفاده کنند.

برای نظارت بهتر در این باره گزینه «عدم استفاده از ماسک» در بخش «بازخورد سفر» اپلیکیشن مسافر اضافه شد تا اگر راننده‌ای ماسک نداشت، مسافر در پایان سفر بتواند این موضوع را به پشتیبانی گزارش دهد.

 
همچنین برای رانندگان هم به طور متقابل این امکان وجود دارد تا در صورتی که مسافری ماسک ندارد، به تیم پشتیبانی اطلاع دهند تا به این ترتیب  نظارت بیشتری بر فرهنگ‌ استفاده همگانی از ماسک وجود داشته باشد.

در نهایت فراموش نکنیم که خطرکرونا همچنان بسیار جدی است، پس با رعایت اصول بهداشتی تلاش کنیم تا از سلامت خود، خانواده و سایر افراد جامعه محافظت کنیم.
ارسال به دوستان
تلفات سیل در مراکش به ۴۱ تن رسید پروژه بلندمدت برزیل با آنچلوتی؛ گفتگوها برای تمدید قرارداد تا سال ۲۰۳۰ آغاز شد گواردیولا در جمع افسانه‌های لیگ برتر؛ پپ به رکورد ۱۵۰ پیروزی با حداقل ۳ گل زده رسید الهام کردا از «فضای خالی» رونمایی کرد؛ حضور بازیگر با استایل پاییزی (عکس) صدور هشدار سطح زرد نسبت به بارش ناپیوسته برف و باران در تهران شاهکار نئوگوتیک در دانشگاه پیتسبورگ؛ از برجسته‌ترین سازه‌های آموزشی جهان (+عکس) پیشنهاد یک میلیارد یورویی «تتر» برای یوونتوس؛ افزایش چشمگیر ارزش سهام «بانوی پیر» شگفتی‌سازی در انزلی؛ فجر سپاسی، ملوان را چهار تایی کرد کدام نان کمترین سبوس گیری را دارد آغاز مقتدرانه رولبال ایران در جام جهانی؛ جشنواره گل مردان و زنان مقابل حریفان جورج کلونی: دیگر صحنه‌های عاشقانه بازی نمی‌کنم / قرار نیست با مردان ۲۵ ساله ... حاشیه دیدار استقلال و خیبر؛ جانبداری «غیرقابل قبول» گزارشگر اعتراض بینندگان را برانگیخت 10 نکته درباره حمله استرالیا / 4 ماه بعد از اخراج سفیر ایران / مسلمان قاتل، مسلمان قهرمان بوگاتی میسترال؛ یکی از مهم ترین آخرین های صنعت خودرو! (+عکس) ثبت‌نام ایران‌خودرو از امروز آغاز شد؛ تحویل فوری تا ۳۰ روز