۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۷۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۸-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۷۳۵۵
انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۸-۰۶-۱۳۹۹

نتیجه جهش‌های کروناویروس مشخص شد

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کروناویروس با سرعتی آهسته که غیرمعمول است، جهش می‌یابد و جهش آن به نحوی کرونانیست که شدت آن بدتر شود.

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی‌میل، تجزیه و تحلیل‌های صورت گرفته توسط متخصصان انجمن سلطنتی لندن نشان داد که هیچ یک از تغییراتی که تاکنون در کد ژنتیکی کروناویروس ایجاد شده، باعث شدیدتر و عفونی‌تر شدن ویروس نشده است.

این یافته‌ها برای پزشکان و اپیدمیولوژیست‌ها اطمینان بخش است چرا که نشان می‌دهد افرادی که قبلا به "کووید-۱۹" مبتلا شده‌اند، از ابتلای مجدد محفوظ می‌مانند.

همچنین امید است که وقتی واکسن کووید-۱۹ در دسترس قرار گرفت، برای طولانی مدت موثر خواهد بود.

سایر یافته‌های این مطالعه ثابت می‌کند که کروناویروس به طور طبیعی در خفاش‌ها تکامل یافته و مقصر ساخت آن آزمایشگاه‌های چینی نیستند.

محققان انجمن سلطنتی لندن می‌گویند که مکان و ماهیت جهش‌ها در کروناویروس جدید بر شدت آن تاثیر نگذاشته است.

پیش از این محققان اظهار کرده بودند که ویروس جهش یافته و شدت آن کمتر شده است. اما میزان مسری بودن آن افزایش یافته است.

اما اکنون، این نظریه می‌تواند به طور کامل از بین برود.

جهش‌هایی که طی پاندمی کووید-۱۹ تکامل یافته است، نشانگر‌هایی از خود به جای گذاشته‌اند که به محققان این امکان را می‌دهد شیوع ویروس را ردیابی کنند.

این یک ابزار کلیدی است که به سیاستگذاران اجازه می‌دهد تصمیم بگیرند که چگونه به بهترین وجه می‌توان این پاندمی را محدود کرد.

پروفسور "جفری اسمیت" (Geoffrey Smith) محقق اصلی پروژه از دپارتمان پاتولوژی دانشگاه کمبریج گفت: خبر خوب این است که عامل کووید-۱۹ یعنی ویروس"SARS-CoV-۲" تاکنون ثابت شده است. زیرا تشخیص آن آسان‌تر است.

وی ادامه داد، توالی‌یابی کل ژن ویروس به ما این امکان را می‌دهد که نه‌تن‌ها فردی که آلوده است را شناسایی کنیم، بلکه دقیقا نوع ویروس را تعریف کنیم و بنابراین روی منشا آلودگی به این ویروس کار کنیم.

نقطه ضعفی که محققان به آن اشاره کرده‌اند، این است که حتی سرعت کم جهش می‌تواند به ویروس این امکان را دهد در برابر برخی دارو‌ها مقاوم باشد.

اما این‌ها حدس و گمان هستند و محققان این مطالعه اطمینان دارند که این بیماری شدیدتر و عفونی‌تر نمی‌شود.

در بخشی از این مطالعه محققان منشا ویروس در انگلیس را بررسی کردند و ریشه ژنتیکی آن را جست وجو کردند.

آن‌ها دریافتند که نزدیکترین خویشاوند این ویروس، کروناویروس خفاش است که در چین پیدا شد و " RaTG ۱۳" نام دارد.

به گفته کارشناسان، تفاوت میان "SARS-CoV-۲" و دیگر کروناویروس‌ها بسیار زیاد است و در آزمایشگاه ساخته نشده است.

در عوض، این مطالعه تایید می‌کند که این ویروس مستقیما از خفاش‌ها و یا از طریق یک پستاندار به انسان راه یافته است.

در روند رسیدن به این نتایج، محققان پروژه که از برجسته‌ترین متخصصان انگلیس هستند، دریافتند که بین ماه‌های فوریه و مارس سال ۲۰۲۰ میلادی، در مجموع ۱۳۵۶ سویه مجزای "SARS-CoV-۲" از خارج، به انگلیس وارد شده است.

بیش از یک سوم (۳۴ درصد) از اسپانیا که کانون اولیه شیوع ویروس بود وارد شده، ۱۴ درصد از ایتالیا، ۲۹ درصد از فرانسه نشات گرفته و کمتر از یک درصد از سفر بین انگلیس و چین حاصل شده است.
برچسب ها: کرونا ، کروناویروس
ارسال به دوستان
سلاح‌ های جدید کلاشینکف، آسمان را تسخیر می‌کنند (+عکس) پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس) چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟ پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران ( +اینفوگرافی) برای تقویت حافظه چی بخوریم؟ رضا نصری: احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو از طرف دادگاه کیفری بین المللی / برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید! خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس) گنج داریوش سوم هخامنشی؛ گنجینه ای عظیم که هنوز پیدا نشده است نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی) هوش اجتماعی مدیران چیست؟! لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس) رگبار شدید باران از فردا شروع می شود اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان کاخ سفید: هنوز در خصوص دیدار بایدن و اردوغان برنامه‌ریزی نشده است
وبگردی