۰۱ خرداد ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۵۵۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۹-۰۸-۱۳۹۹
کد ۷۵۵۲۸۲
انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۹-۰۸-۱۳۹۹

چرا مردم نسبت به آینده بی‌تفاوت شدند؟

چرا مردم نسبت به آینده بی‌تفاوت شدند؟عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه شهرکرد با ابراز این عقیده که دلایل متعددی برای کاهش انگیزه و امید در بین مردم نسبت به سرنوشت کشور وجود دارد، گفت: مهم‌ترین عامل مشکلات اقتصادی موجود در کشور است.

مجتبی نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص علل آنچه بی‌تفاوتی مردم به‌ویژه جوانان در سرنوشت کشور و کاهش امید در بین آن‌ها می‌خواند، اظهار کرد: چند عامل موجب شده است مردم در حوزه سیاسی، اجتماعی و مشارکت عمومی انگیزه خود را از دست بدهند که مهم‌ترین عامل آن در شرایط فعلی مشکلات اقتصادی است.

عضو هیات علمی گروه معارف و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد افزود: نمی‌توان از مردمی که دغدغه مشکلات اقتصادی و معیشتی دارند، انتظار مشارکت حداکثری در موضوعات اجتماعی، سیاسی و ... را داشته باشیم، این موضوع در تمامی کشورهای جهان نیز وجود دارد.

نوروزی تاکید کرد: مشکلات اقتصادی همچنین موجب می‌شود، مردم فکر کنند نظر و دیدگاه آن‌ها توسط کارگزاران و مسئولان مورد توجه واقع نشده است و این مسئله انگیزه آن‌ها را برای مشارکت در موضوعات مختلف کاهش می‌دهد.

این کارشناس مسائل سیاسی، فساد در حوزه‌های مدیریتی را از دیگر عوامل کاهش مشارکت، انگیزه و امید در بین مردم کشور عنوان کرد و گفت: افزایش فساد در بین مدیران موجب می‌شود، مردم فکر کنند، مشارکت آن‌ها در موضوعاتی مانند انتخابات و ... همراهی و کمک به شکل‌گیری فساد است، متاسفانه فساد در داخل کشور دامنگیر برخی مسئولان شده است و توجه جدی به این مسئله صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: مردم زمانی‌که اخبار مربوط به فساد را می‌شنوند انگیزه و امید به آینده خود را از دست می‌دهند، فساد در تمامی قوا وجود دارد و لازم است برخورد با فساد و مفسدان جدی گرفته شود.

سیاست‌زدگی از عوامل کاهش انگیزه میان مردم

نوروزی در ادامه با اشاره به این‌که سیاست‌زدگی در تمامی موضوعات یکی از عوامل کاهش انگیزه در بین اقشار مردم برای مشارکت در امور کشور است، خاطرنشان کرد: در یک بازه زمانی طولانی در کشور در مباحث سیاسی افراط صورت گرفت، در هر موضوعی نگاه سیاسی به مسائل وجود داشت، مردم و مسئولان دچار سیاست‌زدگی شدند، این در حالی بود که باید در موضوعات مختلف با میانه‌روی حرکت می‌کردیم.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: نیازی نیست مسئولان و مردم به تمام مسائل با عینک سیاسی نگاه کنند، در بسیاری از مواقع نیازمند نگاه تخصصی در امور مربوط به فرهنگ، اقتصاد، علم، دین و ... هستیم، نگاه احساسی سیاسی به موضوعات موجب شد در کشور به یک بی‌مسئولیتی برسیم.

وی با بیان اینکه نظام سیاسی کشور باید برای افزایش انگیزه و امید در بین قشر جوان و اقشار مختلف مردم یک تدبیر بیاندیشند، تصریح کرد: باید مدیرانی در کشور مسئولیت بگیرند که بتوانند مشکلات اقتصادی را حل کنند.

عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه شهرکرد اضافه کرد: اثرات خروجی انتخاب اشتباه برخی دولتمردان، نمایندگان مجلس و ... متوجه مردم می‌شود، قطعا انتخاب بد خروجی خوبی را به دنبال ندارد، اوضاع فعلی کشور ریشه در انتخاب‌های مردم دارد.

وی با بیان اینکه اصلاح رویه انتخاب توسط خود مردم می‌تواند در میان‌مدت تاثیرات مثبتی بر وضعیت آن‌ها داشته باشد، عنوان کرد: مشکل لاینحلی در کشور به خصوص در حوزه اقتصاد وجود ندارد، پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های فراوانی در کشور وجود دارد که می‌توان با استفاده از آن‌ها اقتصاد کشور را اداره کرد.

برچسب ها: امید و انگیزه
ارسال به دوستان
پیکر شهید رئیسی وارد قم شد تشییع پیکر شهدای خدمت توسط مردم قم (فیلم) شناسایی و انهدام باند سارقان منزل و کشف طلاجات مسروقه در هرمزگان هشدار صندوق بین‌المللی پول: ایتالیا باید برای مهار بدهی‌های رو به افزایش خود اقدام فوری کند شرح حادثه سقوط بالگرد رئیسی از زبان رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور قالیباف:شهید رئیسی بیشترین همت را در هماهنگی بین دو قوه داشت بن سلمان: نگران نباشید حال پدرم خوب است! دبیرکل اوپک درگذشت رئیس‌جمهور ایران را تسلیت گفت غرفه سینمای ایران در کن تحت تاثیر حادثه تلخ شهادت رئیس جمهور اعزام ۶۰ اتوبوس از قزوین به تهران برای تشییع «شهید جمهور» نتایج آزمون استخدامی سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام شد ۶ میلیون بیننده سینما تا پایان اردیبهشت ماه استقبال از پیکر شهدای خدمت در فرودگاه مهرآباد (عکس) اقدام قانونی ترامپ علیه فیلم کارگردان ایرانی الاصل در جشنواره کن ؛ سزاوار سطل آشغال است چه کشورهایی در سوگ رییس جمهور ایران عزای عمومی اعلام کردند؟ (اینفوگرافی)
وبگردی