۰۹ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
کد خبر ۷۶۱۷۱۸
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۲-۱۰-۱۳۹۹
کد ۷۶۱۷۱۸
انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۲-۱۰-۱۳۹۹
همانطور که در تصاویر مشاهده می شود؛ نسل دوم میرای نزدیکی زیادی به زبان طراحی محصولات لکسس دارد و به میزان بیشتری تبدیل به یک سدان لوکس و مشتری پسند شده است.

عصرایران- برند میرای در مجموعه تویوتا اولین بار در سال 2014 رونمایی شد و از همان زمان خود را یک محصول متفاوت نشان داد زیرا علاوه بر طراحی آینده نگر؛ به عنوان یک خودروی هیدروژنی پیل سوختی معرفی شد.

نسل اول این سدان میان سایز لوکس سال 2014 و نسل دوم آن سال 2020 رونمایی شده است.

نسل اول میرای
1

در مطلب امروز سراغ مدل 2021 در نسل دوم می رویم تا نگاهی به جزئیات آن داشته باشیم. میرای جدید را همچنان باید یکی از محصولات آینده نگر بازار بدانیم که باتوجه به سیاست های محیط زیستی خودروسازان مطرح جهانی لزوم توسعه آنها بخشی از راهبرد اصلی تولید محسوب می شود.

میرای 2021 به همراه نسخه ای ویژه از هوندا کلریتی و کراس اوور نکسو از هیوندای تنها محصولات سلول سوختی فعلی بازار جهانی هستند که دارای فاز تولید انبوه بوده و امکان خریداری آنها برای مشتریان فراهم است.

خودروهای هیدروژنی به جای وابستگی به باتری(دلیل حجم پایین باتری های فعال در این خودروها)، از واکنش‌های شیمیایی برای تامین نیروی موتور بهره می برند و به جای گازهای مضر، آب تولید می‌کنند. این خودروها از سواری نرم، صدایی پایین و همچنین سطح آلایندگی صفر برخوردارند.

همانطور که در تصاویر مشاهده می شود؛ نسل دوم میرای نزدیکی زیادی به زبان طراحی محصولات لکسس دارد و به میزان بیشتری تبدیل به یک سدان لوکس و مشتری پسند شده است.

البته باید به این نکته نیز توجه داشت که زیرساخت متناسب با خودروهای هیدروژنی همچنان محدود است برای مثال در آمریکا تنها 45 ایستگاه شارژ برای آن وجود دارد که 44 مورد آن در کالیفرنیا قرار دارد! یا افرادی مطرحی مانند ایلان ماسک به شدت مخالف فناوری این گروه از وسایل نقلیه هستند.

کابین

داخل کابین میرای 2021 تغییرات زیادی را همراه خود دارد و به خوبی بهبود یافته است. استفاده از مواد باکیفیت دارای بافت نرم، چرم و جزئیات مسی رنگ در قسمت داخلی درب ها و کنسول جلو( در تریم تولید محدود) به شدت جلب نظر می کنند.

تمامی تریم های میرای جدید از نمایشگر اصلی 12.3 اینچی ویژه تنظیمات سرگرمی استفاده می کنند. در قسمت نشانگر آمپر  نیز یک نمایشگر دیجیتال 8 اینچی وجود دارد. گرم کن و تهویه صندلی ردیف جلو، نمایشگر هدآپ، سیستم صوتی از برند مطرح جی بی ال و ... از جمله ویژگی های کابین هستند.

در بخش ایمنی نیز مواردی مانند کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری با قابلیت تشخیص عابر پیاده، هشدار خروج از خط و دستیار حفظ خودرو بین خطوط و ... قابل اشاره هستند.

پیشرانه

در این قسمت پیشرانه سلول سوختی تویوتا را مشاهده می کنیم که حجمی معادل یک موتور 4 سیلندر را زیر درپوش موتور به خود اختصاص داده است. سه باک ذخیره هیدروژن کاملا ایمن شده، باتری 1.24 کیلووات ساعتی و یک موتور الکتریکی روی محور عقب از دیگر بخش های این مجموعه هستند.

برد حرکتی این میرای به 646 کیلومتر رسیده که در مقایسه با نسل اول بهبود 30 درصدی را نشان می دهد. میزان خروجی پیشرانه برابر با 182 اسب بخار و گشتاور 221 پوندفوت است. در قسمت جعبه دنده نیز از نمونه تک سرعته اتوماتیک استفاده شده است.

خودرو طی 9.2 ثانیه از حالت توقف به سرعت 96 کیلومتر برساعت می رسد.

قیمت پایه میرای 2021 برابر با 49500 دلار است و در تصاویری که برای این مطلب استفاده شده و مربوط به تریم تولید محدود می شود، برچسب قیمت به 66 هزار دلار افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید:

*معرفی پریوس پرایم 2020/ زیباترین پلاگین هیبرید تویوتا چه ویژگی هایی دارد؟ (+تصاویر)

*تویوتا هایلندر 2020 معرفی شد/ رقیب سرسخت بازار شاسی بلندها از ژاپن(+تصاویر)

*وقتی برچسب قیمت یک "تویوتا" رقابتی باشد! (+فیلم و تصاویر)

*کراس اوور هیبریدی 33 هزار دلاری از تویوتا (+تصاویر)

*تویوتا و خودروی شهرهای آینده! (+تصاویر)

 

ارسال به دوستان
خوراکی غنی از منیزیم و فیبر: مبارزه با دیابت و کلسترول بد «صدای ملت» علیه هویت ملی موضع نمی‌گیرد چرا خورشیدگرفتگی پیش رو مهم است؟ اصفهان تخلیه می‌شود؛ تنها ۸ سال فرصت داریم ۶ نفر از ۱۰ بازمانده سکته مغزی سال ها بعد دچار افسردگی می شوند پشت صحنه کلیپ نوروزی بازیگران زن ایرانی / میکاپ سنگین مریم مومن و یکتا ناصر( فیلم) توقیف ساعتی خودرو‌های مرتکب تخلفات حادثه ساز در جاده‌های کشور بیماری‌هایی که علائم آن نفخ شکم است تصادف مرگبار سوناتا با پژوپارس/۹ نفر جان باختند منشور اخلاقی؟ کار تاج و عزیز محمدی بود! / اگر بودم، کاری می‌کردم پول ویلموتس را از جیب‌شان بدهند کشف سوخت قاچاق میلیاردی در قصرشیرین افتتاح مؤسسه نان و ارزاق بهشتی جهت کمک به نیازمندان فرزند علم الهدی: ارتباطی با هولدینگ گردشگری ندارم درخواست آمریکا برای مشارکت ژنرال‌هایش در طراحی حمله به رفح پاسخ «اما و اگری» به شبهات آتشفشان‌های کشور در سایه نبود سامانه‌های پایش
وبگردی