۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۴۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۷-۱۲-۱۳۹۹
کد ۷۷۴۲۰۸
انتشار: ۱۹:۲۸ - ۱۷-۱۲-۱۳۹۹

ایران خودرو:مراجع بین المللی ایمنی "تارا" را تایید کردند

مدیر مهندسی خودرو در پروژه تارا، گفت:‌ تارا تنها خودروی داخلی و با نشان ایرانی است که علاوه بر استانداردهای تصادف از روبرو و تصادف از پهلو، موفق به دریافت تاییدیه استاندارد ایمنی برخورد با عابر پیاده شده است.


ایران خودرو:مراجع بین المللی ایمنی
به گزارش عصر ایران محسن رضایی منش از موفقیت محصول تارا در آزمون‌های ایمنی عابر پیاده در تصادفات جاده ای (Pedestrian Safety Test) خبر داد و گفت: نتایج این آزمون مورد تایید مراجع رسمی بین المللی قرار گرفته است.

وی افزود: این آزمون‌ها در مراکز تست معتبر اروپایی مانند اسپانیا و آلمان، منطبق با استانداردهای روز بین المللی و با حضور بازرسان و نمایندگان قانونی مراجع صدور تاییدیه اروپایی ایمارک (E-mark) انجام شده و تارا با کسب نتایج عالی موفق شد تمامی الزامات استانداردهای مربوط را تامین کرده و مورد تایید قرار گیرد.

رضایی منش، با تاکید بر توجه به ایمنی عابر پیاده علاوه بر سرنشینان در استانداردهای روز دنیا، افزود: آزمون ایمنی عابر پیاده که شبیه سازی تصادف خودرو با عابر پیاده است، بر اساس استانداردهای اروپایی ECE- R127 و 78/ 2009/EC انجام می شود؛ این آزمون دارای دو بخش اصلی برخورد سر با نقاط مختلف درب موتور و برخورد پا با نقاط مختلف سپر است.

مدیر مهندسی خودرو در پروژه تارا با بیان این که خودروی تارا، با هر دو استاندارد مورد تست و تایید قرار گرفته، گفت: مراحل قانونی صدور تاییدیه رسمی ایمارک اروپایی کارسازی شده است. همچنین علاوه بر انجام تست‌های آزمایشگاهی، محاسبات عددی و شبیه‌سازی‌های مهندسی تصادف عابر پیاده نیز، در مراحل مختلف طراحی و تولید خودروی تارا انجام شده است.
گفتنی است، استاندارد ایمنی عابر پیادهECE –R127 از استانداردهای روز اروپا و یکی از الزامات ورود به بازار این کشورها به شمار می رود. با نتایج کسب شده از آزمون‌های این استاندارد، محصول تارا آمادگی ورود به بازار اروپا را دارد.

ارسال به دوستان
موافقت اروپا با وام ۹۰ میلیارد یورویی به اوکراین ترامپ پایان دائمی تحریم‌های سوریه را تأیید کرد/ دمشق باید تحریم‌ها علیه ایران و روسیه را اجرا کند محدودیت‌های ترافیکی در جاده های شمال/ پلیس راه: سفر غیرضروری نروید حمله جدید ارتش آمریکا به دو قایق در اقیانوس آرام/ ۵ نفر کشته شدند گزارش اکونومیست از جهش اقتصادی ـ سیاسی سوریه در سال گذشته کرمان/ مسدود شدن محورهای جنوب استان در پی برف و باران؛ آب‌گرفتگی در کهنوج و قطع برق راین در چه شرایطی می‌توان «سابقه بیمه» را خرید؟ هشدار قرمز هواشناسی/ آماده‌باش کامل تمامی فرودگاه‌های کشور خبرخوانی ناصرالدین شاه؛ گوشه‌ای از زندگی سلطنتی در عصر قاجار (عکس) با این ترفندها دیگه تو ماشین تهوع نمی‌گیری! (اینفوگرافیک) راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین مغز ما با این «ترفند» از هوش مصنوعی جلو می‌زند چرا لوگو اپل سال‌ها برعکس بود؟ داستانی که احتمالا نمی‌دانستید نقش شکلات تلخ در کُند کردن روند پیری پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام