۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۶۱۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۰۱-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۶۱۳۴
انتشار: ۱۱:۵۰ - ۰۱-۰۱-۱۴۰۰

ارایه خدمات نوروزی توسط بزرگ‌ترین ناوگان امداد خودرویی کشور

جشنواره خدمات نوروزی گروه صنعتی ایران خودرو از ابتدای تعطیلات نوروز، با تاکید بر ماندن در خانه و دریافت خدمات غیرحضوری آغاز شده و تا ۱۳ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

این طرح به مدت ۱۶ روز تا پایان سیزدهم فروردین اجرا می‌شود و طی آن ۱۶۲۵ مرکز خدماتی ایساکو و ۱۸۶ نمایندگی ایران خودرو به صورت کشیک آماده ارایه خدمات به مشتریان این گروه صنعتی خواهند بود، هم‌زمان مرکز پاسخگویی به مشتریان امدادخودرو ایران نیز به صورت شبانه‌روز و در سه شیفت آماده ارایه خدمات به هم‌وطنان است.

ارایه خدمات نوروزی توسط بزرگ‌ترین ناوگان امداد خودرویی کشور

به گزارش روابط عمومی شرکت امداد خودرو ایران، مدیرعامل این شرکت در تشریح خدماتی که در امداد نوروزی ارایه می‌شود، گفت: ناوگان امدادی مجهز امداد خودرو ایران، شامل حدود ۱۴۴۰ خودروی امدادی، اتوکلیک (سرویس فوری در محل)، امداد پلاس، خودروبر، موتور سوار، پایگاه ثابت امدادی و کانکس در شهرها و جاده‌‌های کشور فعال خواهند بود.
عباس میرحسینی، در ادامه افزود: برای هم‌وطنانی که سفرهای ضروری خواهند داشت و یا به مناطق کم‌خطر سفر می‌کنند، پایگاه‌های ثابت امدادی در برخی از مسیرها و جاده‌ها به صورت شبانه‌روزی مستقر شده و آماده ارایه خدمات خواهند بود.

وی با اشاره به فعالیت امدادهای متفرقه در جاده‌های کشور گفت: دریافت خدمات از امدادهای متفرقه مخاطراتی از جمله استفاده از قطعات غیراستاندارد و دریافت هزینه‌های سنگین از امدادخواه به همراه دارد؛ بنابراین شرکت امداد خودرو ایران تلاش دارد در تمامی مسیرها، امکان دسترسی آسان و سریع به خدمات تضمین شده خود را برای همه هموطنان فراهم سازد.

مدیرعامل امداد خودرو ایران همچنین تاکید کرد: در طول جشنواره نوروزی ایران‌خودرو، ناوگان امدادی این شرکت علاوه بر خدمت‌رسانی به دارندگان محصولات ایران‌خودرو، در صورت نیاز و در حد امکان آمادگی دارد تا به دارندگان محصولات سایر شرکت‌های خودروسازی کشور نیز خدمات ارایه دهد.

گفتنی است، هموطنان می توانند از طریق شماره سراسری ۰۹۶۴۴۰، وب سایت www.096440.com و همچنین اپلیکیشن ایساکو درخواست خدمات امدادی خود را ثبت کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
خبرخوانی ناصرالدین شاه؛ گوشه‌ای از زندگی سلطنتی در عصر قاجار (عکس) با این ترفندها دیگه تو ماشین تهوع نمی‌گیری! (اینفوگرافیک) راز میل شدید به صبحانه‌های شیرین مغز ما با این «ترفند» از هوش مصنوعی جلو می‌زند چرا لوگو اپل سال‌ها برعکس بود؟ داستانی که احتمالا نمی‌دانستید نقش شکلات تلخ در کُند کردن روند پیری پیروزی بزرگ تراکتور؛ قسم به لحظه شیرین انتقام چرا کامپیوتر خاموش نمی‌شود؟ راهکارهای قطعی حل مشکل خاموش نشدن ویندوز کدام خودرو قابل‌اعتمادتر است؟ میوه ای کوچک با معجزه ای بزرگ برای قلب و اعصاب! رتبه‌بندی کشورهای جهان بر اساس سهم پول نقد در تراکنش‌های روزمره (+ اینفوگرافیک) «اثر آخرین ماه سال»؛ چگونه زمان محدود بهره‌وری را افزایش می‌دهد؟ امیر عابدینی: آقای محمد خاتمی مخالف این بود که دوباره اسم باشگاه ما پرسپولیس شود قصه‌های نان و نمک(74)/ وقتی استرسِ مصاحبه، مهم‌تر از رزومه است مهران مدیری: طنز رضا عطاران چرک است/ کمدی دوست ندارم