۱۷ دی ۱۴۰۴
به روز شده در: ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۸۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۳-۰۱-۱۴۰۰
کد ۷۷۸۷۸۱
انتشار: ۰۰:۰۱ - ۲۳-۰۱-۱۴۰۰

والیس کار و معرفی یک کراس اوور 13 هزار دلاری تونسی به نام آیرس (+عکس)

 هرچند اینجا خبری از اسب بخار بیشتر یا تیونینگ با توربوشارژ نیست اما همین 82 اسب برای طیف وسیعی از مشتریان که در جستجوی یک خودروی ارزان و باکیفیت هستند، مناسب به نظر می رسد.

عصر ایران-  والیس کار نام خودروساز تونسی است که فعالیت خود را در سال 2006 میلادی آغاز کرد و دفتر مرکزی آن استان بن عروس قرار دارد. میزان تولید در این کمپانی محدود بوده(حدود 600 دستگاه در سال) و بر استفاده از مواد قابل بازیافت و دوستدار طبیعت تاکید دارد.

این کمپانی یک محصول اقتصادی با نام آیرس را در کاتالوگ فروش خود دارد که قیمت پایه آن از 13 هزار دلار آغاز می شود.

بدنه آیرس از فایبرگلس تولید شده و نصف قیمت تمام شده این خودرو  مربوط به پیشرانه آن است که از فرانسه وارد می شود. رنگ های جذاب و شاد، رینگ های 16 اینچی، دوربین عقب، مه شکن، هدلایت ال ایی دیی، سنسورهای پارک و ... از جمله ویژگی های این محصول اقتصادی هستند.

در بخش پیشرانه از نمونه 1.3 لیتری 3 سیلندر با 82 اسب بخار خروجی استفاده شده که بیشینه سرعت 158 کیلومتر برساعت را برای آیرس ممکن می کند. آیرس طی 13.2 ثانیه از حالت توقف به سرعت 100 کیلومتر برساعت می رسد.

متوسط مصرف سوخت نیز برابر با 6.5 لیتر در 100 کیلومتر گزارش شده است.

والیس کار این محصول خود را در کلاس اس یو وی کانورتیبل معرفی کرده که این نامگذاری به امکان حذف سقف قسمت عقب آن مربوط می شود.

 هرچند اینجا خبری از اسب بخار بیشتر یا تیونینگ با توربوشارژ نیست اما همین 82 اسب برای طیف وسیعی از مشتریان که در جستجوی یک خودروی ارزان و باکیفیت هستند، مناسب به نظر می رسد.

مازیار دانیالی

بیشتر بخوانید:

*اسپارک؛ ارزان ترین خودروی بازار آمریکا چه ویژگی هایی دارد؟ (+عکس)

*خودروی سال اروپا انتخاب شد/ پژو بار دیگر با یک محصول اقتصادی رکورد زد! (+تصاویر)

*جک اس4؛ کراس اوور اقتصادی با پیشرانه توربو و مجموعه ای از امکانات ایمنی(+عکس)

*ساوایست DX7؛ تجربه ای لوکس از یک کراس اوور اقتصادی چینی! (+عکس)

 

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
راه تشخیص چهره های ساخته شده با هوش مصنوعی این تارانتولای صورتی به حیوان خانگی محبوبی تبدیل شده است (+عکس) فعالیتی که خطر درد زانو و آرتروز را کاهش می‌دهد «یاد مرگ» در فلسفه و هنر چگونه بازتاب یافته است؟ کدام کشور صدرنشین مصرف‌ شکلات در جهان است؟ خودرو لوکس برای قطری‌ها؛ مدل خاورمیانه‌ بنتلی کانتیننتال رونمایی شد(+عکس) فریبا نادری: شوهرم منو نمی گرفت/ مجبور شدم تغییر تاکتیک بدم چند نمونه از شکست‌های تاریخی دلتافورس امام جمعه سر زده وارد شد: شیخ می خندد ولی بعداً تلافی می کند! (+فیلم) 5 سلبریتی آمریکایی که در مورد سن خود دروغ گفتند/ ۲ نفر در پاسگاه پلیس لو رفتند شهر «ارکواز» ایلام: ادامه اعتراضات و درگیری / تشییع 2 جان باخته / آتش‌زدن چند بانک / صدای شلیک گلوله آیا می توان خیانت همسر را بخشید؟ آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس ششم سخنگوی ارتش پاکستان: ۲۵۰۰ تروریست از سوریه به افغانستان منتقل شده‌اند 10 نکته درباره ملکشاهی از «وضعتان چونه؟» تا سلحشوری در جنگ