۰۳ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۲۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۵-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۲۳۷۷
انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۵-۰۴-۱۴۰۰

افت ۵ متری تراز آب زیرزمینی گلستان

افت ۵ متری تراز آب زیرزمینی گلستان
از ابتدای سال آبی جاری تا پایان خرداد ۱۴۰۰ مقدار بارندگی تجمعی متوسط در استان ۳۰۰ میلیمتر که نسبت به آمار بلند مدت، ۲۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گلستان گفت: با توجه به کاهش ۲۹ درصدی بارش ها در استان و افزایش تبخیر و افزایش دما، افت بیش از ۵ متری آب زیرزمینی را در سطح استان شاهد هستیم.

جواد تیموری در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: هم اکنون در سطح آبخوان های عمیق استان افت ۲۴۱ میلیون متر مکعبی را شاهد هستیم که این کسری معادل کل پتانسیل سدهای استان است.

وی بیان کرد: این کسری تاثیر خود را بر چاه های آب به ویژه چاه های شرب گذاشته است و این چاه ها با کاهش شدید دبی رو به رو هستند.  

معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقه ای گلستان خاطرنشان کرد: به دلیل افت منابع آب زیرزمینی و ایجاد مشکلاتی برای تامین آب در شهر گرگان، طی مذاکره با کشاورزان، ادارات و غیره، از چاه هایی که در این راستا کیفیت مناسبی برای شرب داشتند، استفاده شده و این روند ادامه دارد.

تیموری گفت: از ابتدای سال آبی جاری تا پایان خرداد ۱۴۰۰ مقدار بارندگی تجمعی متوسط در استان ۳۰۰ میلیمتر که نسبت به آمار بلند مدت، ۲۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.    

وی خاطرنشان کرد: متوسط دمای ایستگاه معرف دشت ۱۶.۱ درجه سانتیگراد که نسبت به آمار بلندمدت که ۱۵ درجه سانتیگراد است، ۱.۱ درجه افزایش را نشان می دهد. همچنین متوسط دمای ایستگاه معرف ارتفاعات ۹.۳ درجه سانتیگراد که نسبت به آمار بلند مدت یک درجه افزایش داشته است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای گلستان بیان کرد: رواناب اندازه گیری شده در ایستگاههای شاخص رودخانه های اصلی استان، بین ۸۳ درصد کاهش تا ۴۹ درصد کاهش را نسبت به آمار دوره بلند مدت نشان می‌دهد.

ارسال به دوستان
پیروزی استقلال مقابل مس رفسنجان و صعود به صدر جدول گروسی: تمرکز مذاکرات ایران و آمریکا بر موضوع هسته‌ای، تصمیمی سنجیده است بارسلونا ۳ - ۰ لوانته؛ صعود شاگردان فلیک به صدر لالیگا تقسیم امتیازات در انزلی؛ تراکتور با ربیعی موقتاً صدرنشین شد بازگشت نساجی به صدر جدول لیگ آزادگان؛ توقف صنعت نفت در قشم هولدن HSV GenF2 GTS؛ هیولای استرالیایی (+عکس) نسخه سفارشی لکسوس LX600 و لندکروزر ۳۰۰ / کدام جذاب تر است؟ (+عکس) عدم حرکت کشتی‌های تجاری به‌سمت ایران تکذیب شد حسن روشن خواستار ورود بازرسان هلدینگ به قرارداد ساپینتو شد/ «دزدان استقلال را شناسایی کنید» عربستان چطور پابه‌پای قدرت‌ها می‌رود؟ واکنش هری کین به پیشنهاد بارسلونا و جدایی از بایرن مونیخ سانسور وُریا غفوری در گزارش تلویزیونی مسابقه استقلال - مس حضور سهراب بختیاری‌زاده در ورزشگاه رفسنجان برتری استقلال مقابل مس رفسنجان در نیمه نخست؛ درخشش الحدادی و بدشانسی اسلامی تساوی ملوان و تراکتور در نیمه نخست؛ موقعیت‌سوزی آقای گل در انزلی