۲۸ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۱۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۵-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۱۱۴۱۷
انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۵-۰۸-۱۴۰۰

کاهش یارانه برق مشترکان پرمصرف در اولویت

کاهش یارانه برق مشترکان پرمصرف در اولویت
رفتار مصرفی مشترکان پرمصرف به گونه ای است که گاه بین ۱۵ تا ۲۰ برابر یک مشترک کم مصرف، از برق استفاده می کنند.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران گفت: مشترکان پرمصرف باید مصرف برق خود را کاهش دهند تا مشمول تعرفه های بالاتر نشوند.

به گزارش ایسنا، مصطفی رجبی مشهدی افزود: پیرو بند ی تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برای اصلاح تعرفه‌های مشترکان خانگی، مراحل کارشناسی طرحی به پایان رسیده که در صورت تصویب آن در هیات دولت، با کاهش یارانه برق پرداختی به این دسته از مشترکان، نرخ برق مصرفی مشترکان پرمصرف با قیمت تمام شده محاسبه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: رفتار مصرفی مشترکان پرمصرف به گونه ای است که گاه بین ۱۵ تا ۲۰ برابر یک مشترک کم مصرف، از برق استفاده می کنند.

او با اشاره به بررسی های صورت گرفته از آثار منفی این روند مصرفی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشانگر آن است که اگر این مشترکان در پیک تابستان امسال مصرف خود را مدیریت می کردند، دچار خاموشی نمی شدیم.

طبق اعلام توانیر، سخنگوی صنعت برق با تقسیم مشترکان به سه گروه کم مصرف یا خوش مصرف، پرمصرف و بسیار پرمصرف افزود: از بین ۳۰ میلیون مشترک خانگی، ۸۵ درصد  یعنی حدود ۲۵ میلیون در رده کم مصرف و خوش مصرف قرار می گیرند که قبض برق آنها  به طور کمتر از ۳۰ هزار تومان است.

رجبی مشهدی تعداد مشترکان پرمصرف را حدود ۵ میلیون مشترک عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: از این بین حدود ۸۵۰ هزار مشترک بسیار پرمصرف هستند  که بیش از دو برابر الگو برق مصرف می کنند.

وی گفت: براساس طرحی که در حال بررسی های کارشناسی است، هزینه برق مصرفی مشترکان بسیار پرمصرف با نرخ تمام شده و غیریارانه ای محاسبه خواهد شدکه جزییات آن پس از تصویب در هیأت محترم وزیران اطلاع رسانی خواهد شد.

سخنگوی صنعت برق با دعوت از همه مشترکان برای مدیریت در مصارف خود، افزود: این طرح نیز در صورت تصویب توسط هیات دولت اجرایی خواهد شد، در راستای تحقق عدالت و تغییر رفتار مصرفی مشترکان است چرا که مشترکان پرمصرف در حال حاضر با مصرف بیشتر، از یارانه بیشتری هم بهره مند می شوند.

از راهکارهای کنترل رفتار مصرف مشترکان بسیار پرمصرف را بکارگیری کنتورهای هوشمند عنوان کرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای نصب ۵ میلیون کنتور هوشمند برای مشترکان پرمصرف برنامه ریزی شده است که امیدواریم با انجام آن، این برنامه نیز در پیک تابستان سال ۱۴۰۱ مورد استفاده قرار گیرد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
واکنش پزشکیان به تداوم فلیترینگ، تشویق جبرائیلی و «نوشابه‌بازکردن» ابطحی آموزش مدارس و دانشگاه‌های زنجان به مدت سه روز غیرحضوری شد کمالوند: حداقل چهار بازیکن جدید جذب می‌کنیم محرومیت فوری تراکتور پس از بازی با پرسپولیس آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران جانباختن ۷ افغانستانی در مسیر مهاجرت غیرقانونی به ایران مشاور رئیس جمهور: توافقات خوبی در حوزه کریدورها داشتیم پربارش ترین نقطه کشور کجاست؟/ باورتان نمی‌شود! مصاحبه قیاسی با مدیری؛ وقتی شکارچی، شکار شد! توافق تاریخی نیمار با قطری‌ها یک منبع در دفتر نخست‌وزیر ژاپن: توکیو به سلاح هسته‌ای نیاز دارد معاون حقوقی سابق استقلال:قبل از تست پزشکی با نازون قرارداد امضا کردند/ او مشکل قلبی دارد! ​مصرف گاز در مرز هشدار؛ ۷۵ درصد سوخت کشور در بخش خانگی و تجاری سوزانده شد رئیس اتحادیه طلا: خریدهای خرد جانشین تقاضای واقعی شده است ناگفته های جنگ 12 روزه ؛ چند ماه قبل اسراییل 2 رادار دوربرد ایران را زده بود
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟