۲۶ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۴۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۷-۰۱-۱۴۰۲
کد ۸۸۴۲۰۸
انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۷-۰۱-۱۴۰۲

مومیایی ترسناک و رازآلود پری‌ دریایی ژاپنی (عکس)

مومیایی ترسناک و رازآلود پری‌ دریایی ژاپنی (عکس)
در فولکلور ژاپنی، موجوداتی نیمه‌انسان و نیمه‌ماهی با دهانی شبیه به میمون نینگیو نام دارند و گرچه کمتر از پری‌دریایی غربی جذابند، اما همان‌قدر افسانه و داستان پیرامونشان وجود دارد.

دانشمندان در نهایت توانستند ساختار واقعی یک پری‌دریایی میمونی مومیایی‌شده عجیب و غریب را مشاهده کنند.

به گزارش خبرآنلاین، این چیز عجیب، برای دهه‌ها خوراک کنجکاوی‌های دانشمندان بوده است و ظاهرا قدمتش به قرن‌ها پیش بازمی‌گردد.

این مومیایی که ظاهری شبیه به پری دریایی و میمون دارد، در مجموع دارای ۳۰ سانتی‌متر طول است و بدنش از یک تنه‌ خزدار شبیه به پستانداران و یک دم ماهی فلس‌دار به اضافه دو دست انسان‌مانند و همین‌طور دندان‌های ریز و نوک‌تیز تشکیل شده است.

مومیایی ترسناک و رازآلود پری‌ دریایی ژاپنی (عکس)

در فولکلور ژاپنی، موجوداتی نیمه‌انسان و نیمه‌ماهی با دهانی شبیه به میمون نینگیو نام دارند و گرچه کمتر از پری‌دریایی غربی جذابند، اما همان‌قدر افسانه و داستان پیرامونشان وجود دارد. یک یادداشت دست‌نویس که در داخل جعبه‌ای چوبی همراه این مومیایی عجیب وجود دارد نشان می‌دهد که این موجود در حدود سال ۱۷۴۰ در سواحل کوچی امروزی پیدا شده است.

از فوریه ۲۰۲۲، دانشمندان دانشگاه علوم و هنر کوراشیکی (KUSA) با معبد همکاری می‌کنند تا از ماهیت واقعی این موجود عجیب و غریب سردربیاورند. آنها فاش کرده‌اند که این موجود فریب، حقه یا اثر هنری، هر چه که هست، حیوان نیست و مصنوع انسان است.

ارسال به دوستان
وزیر علوم: امروز ایران تنهاست و بیش از هر زمان دیگری به کمک جوانان نیاز دارد گازگرفتگی مجری «گزارش ورزشی» در سمنان؛ آخرین وضعیت سلامتی حسین اسدی بیانیه وزارت خارجه: محاصره دریایی ونزوئلا را شدیدا محکوم می‌کنیم روبرت کوخ؛ پزشکی که دشمنان نامرئی انسان را مهار کرد تخلیه اضطراری در قشم؛ طوفان و سیلاب روستای طولا را در نوردید بیانیه وزارت خارجه درباره دیدار عراقچی و لاوروف در مسکو شناسایی پیکر زن پناهجوی ایرانی در بوسنی؛ پایان تلخ جست‌وجو در رودخانه «ساوا» ایران تهدید آمریکا به محاصره دریایی ونزوئلا را محکوم کرد؛ هشدار تهران درباره «دزدی دریایی دولتی» روحانی: بن‌بست در سیاست خارجی معنا ندارد/ دولت چهاردهم باید حداقل یک «تحول بزرگ» برای مردم رقم بزند انتصاب فرمانده جدید نیروی هوایی ارتش با حکم فرمانده کل قوا قدرتمندترین زنان جهان در فهرست 2025 فوربز / از سانائه تاکایچی تا کیم کارداشیان (+ فهرست کامل 100 نفره) هواشناسی تبریز اعلام کرد: نبرد تراکتور و پرسپولیس در دمای صفر درجه! رخنه بزرگ سایبری به قلب تل‌آویو؛ تلفن همراه نخست‌وزیر سابق اسرائیل توسط گروه حنظله هک شد بازیگر ایرانی که قرار بود در حریم سلطان بازی کند(فیلم) جنگ چین و آمریکا به فضا کشید