۱۴ خرداد ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۲۷۲۶۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۲-۰۵-۱۳۹۱
کد ۲۲۷۲۶۶
انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۲-۰۵-۱۳۹۱

ناطق نوری: انتصاب برخی مسئولین بدون توجه به توانمندی آنها دهن کجی به مردم است

وی عدالت اجتماعی، اخلاقی، سیاسی، مدیریتی و اقتصادی را از اقسام عدالت برشمرد و گفت: رعایت حریم افراد جامعه، پرهیز از کینه توزی از جمله اقسام عدل است که در چهار چوب عدالت قرار دارد.

شب گذشته عده معدودی از حضار با برخی شعارها در صحن حرم رضوی سخنرانی حجت الاسلام ناطق نوری در شب بیست سوم ماه رمضان را با اخلال مواجه کردند.

به گزارش مهر، حجت اسلام علی اکبر ناطق نوری، شنبه شب در مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در جمع زائران و مجاوران عزادار سومین شب شهادت حضرت علی(ع) در جوار بارگاه منور رضوی اظهار کرد: مردم در طول انقلاب نشان دادند که مردمی وفادار و غیرتمند بوده و توقعی جز احترام گذاشتن به آنها ندارند و انتظار دارند که مسئولان همگان را در برابر قانون یکسان دانسته و به شخصیت افراد بها داده شود.

حجت الاسلام ناطق نوری گفت: عدل باعث قوام جامعه و امیدواری انسان ها و باور آنها می شود به طوری که همه در برابر قانون برابر هستند و رشوه، زد و بندها، رفاقت بازی و فامیل و همشهری گری در حوزه عدالت و عدل جایگاهی ندارد.

وی عدالت اجتماعی، اخلاقی، سیاسی، مدیریتی و اقتصادی را از اقسام عدالت برشمرد و گفت: رعایت حریم افراد جامعه، پرهیز از کینه توزی از جمله اقسام عدل است که در چهار چوب عدالت قرار دارد.

حجت الاسلام ناطق نوری ادامه داد: حسادت، کبر و خود بزرگ بینی، پرهیز از میدان بدر کردن رقیب و اتهام به او در امور سیاسی، تکیه بر شایسته سالاری و نه حزب و گروه گرایی و رعایت حفظ بیت المال از دیگر مواردی است که در چهار چوب عدالت تعریف می شود.

رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری بیان داشت: از منظر امام علی (ع) جود در زندگی شخصی بهتر از عدل است.

رئیس بازرسی دفتر مقام معظم رهبری به تفاوت عدل و جود اشاره کرد و افزود: عدل این است که افراد به حق خود قانع باشند اما جود آن است که نه تنها به حق کسی تجاوز نمی شود حق خود را نیز می بخشد.

وی با اشاره به این مطلب که حضرت علی(ع) به عدل نگاه حکومتی دارد و از حیث حکومتی عدل یعنی اینکه هر چیزی در جای خود قرار داشته باشد، بیان داشت: در مدیریت یک جامعه، عدل اساس است.

حجت الاسلام ناطق نوری با بیان اینکه گاهی ممکن است بخشش های بی مورد مورد سوء استفاده قرار گرفته و تنبلی افراد جامعه را به دنبال داشته باشد، تصریح کرد: امام علی (ع) نماد عدالت و انسانیت و انسان کامل است که بخاطر عدالت در خون خود غلطید.

وی اظهارداشت: زیبایی والیان و حاکمان در اجرای عدالت است و باعث می شود که مردم به آنها علاقمند شوند و از طرفی عدل باعث گشایش دین مبین اسلام و گرایش بیشتر انسانها به آن می شود.

وی در این سخنرانی در این باره که برخی از منصب های مسئولان متناسب با توانمندی های آنان نیست و این گونه تصدی ها  دهان کجی به مردم است و همین امر موجب شده تا مردم نسبت به نظام و دین پایبند نباشند به ایراد سخنانش ادامه می داد و از وضعیت عدالت اجتماعی انتقاد می کرد.

در همین حین  عده معدودی از حضار با برخی شعارها در صحن حرم رضوی ادامه سخنرانی وی را با اخلال مواجه کردند.
ارسال به دوستان
نتانیاهو: ایران می‌خواهد تسلیم شویم/ جنگ را متوقف نمی‌کنیم نشست وزرای خارجه ۵ کشور عربی در مورد غزه روسیه به انگلیس: اقدامات شما با واکنش قاطع روبرو می‌شود بازگشت گزینه "عجله دارم" به تاکسی‌های اینترنتی؛ معاون حقوقی ریاست جمهوری: گرانفروشی نیست رئیس ستاد نیروهای مسلح انگلیس: روسیه علاقه‌ای به درگیری با ناتو ندارد خانواده شهید امیرعبداللهیان از رهبر معظم انقلاب و ملت ایران تشکر کردند سعید آبیار، مستشار سپاه پاسداران در حمله هوایی اسرائیل به حلب شهید شد بازگشت آرامش به جاده‌های مازندران ثبت نام 287 نفر در انتخابات ریاست جمهوری؛ اسامی حائزین 22 خرداد اعلام می‌شود افزایش 50 درصدی قیمت شکر در پی تغییر منبع تامین ارز و افزایش مالیات قزاقستان در اقدامی پیشگامانه، طالبان را از فهرست تروریستی خارج کرد سونامی ثبت‌نام مجلسی‌ها برای رسیدن به پاستور ایران و عربستان در مسیر درست؛ گام‌های جدی برای ثبات منطقه چه کسانی در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت نام کردند (+سابقه و گرایش سیاسی) ۸۰ داوطلب برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند
وبگردی